- 13 Ocak 2009
- 793
- 174
Harika, uzerinizdeki blazer i cok begendim <3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canım onu morhipodan almıştım..Harika, uzerinizdeki blazer i cok begendim <3
resmi açamadım..http://3.bp.kadinlarkulubu.com/-rjEgdo2cvr4/VSguFtYMtXI/AAAAAAAADlQ/x_sxwVqYnmU/s1600/8.jpg
Bir kac gun oncesinin kombinasyonu :)
canım tam düşündüğüm gibisin,çok tatlısın ve tarzsın,kuş uçtu beybi
senin kadar değil güzelimcanım tam düşündüğüm gibisin,çok tatlısın ve tarzsın,kuş uçtu beybi
Foto acilmiyorrhttp://3.bp.kadinlarkulubu.com/-rjEgdo2cvr4/VSguFtYMtXI/AAAAAAAADlQ/x_sxwVqYnmU/s1600/8.jpg
Bir kac gun oncesinin kombinasyonu :)
çok teşekkürederim canım ama mütevazi olmana gerek yok cidden çok beğendim,maşaallah diyorum.senin kadar değil güzelim
Foto acilmiyorr
Dosya yükle den mi ekledinMaalesef resmi ekleyemedim, ne denediysem olmadi
Dosya yükle den mi ekledin
Canım yorum yazdığımız yerin altında hemen dosya yükle butonu var bakResim ekleden ekledim url olarak
Canım yorum yazdığımız yerin altında hemen dosya yükle butonu var bak
Ona basarak dosyanı seç ve yukle
Fotolar paylasiliyor zaten ve 3134 mesajlik bi topik bu :) insanlar aklina geldikce çekip yüklüyorHmm enteresan topikmis. Burcucumm fotograftaki hanim sensin sanirim, gercekten cok hossun! Kombinine gercekten bayildim. Boyle dikkat ceken renkleri hem altta hem ustte kullanmayi genelde fazla buluyorum ama bak bu cok yakismis.
Konuda cok az paylasim var bu arada, cok severim kim ne giymis olaylarini (modaya duskunlugumden herhalde). Daha cok paylassak foto ne guzel olur? Bizde cesaretlenir paylasiriz hem belki : )
haklisin konu cok uzun, birkac sayfa gerilere gittim fake fotolar paylasanlar olmus filan. Paylasirim tatlim, bi is arkadasimi kandirayimda cektireyim dur haha.. ; )Fotolar paylasiliyor zaten ve 3134 mesajlik bi topik bu :) insanlar aklina geldikce çekip yüklüyor
Siz de yükleyin sizi de gorelim
Arada oluyor öyle fake çıkanlar :)haklisin konu cok uzun, birkac sayfa gerilere gittim fake fotolar paylasanlar olmus filan. Paylasirim tatlim, bi is arkadasimi kandirayimda cektireyim dur haha.. ; )
Arada oluyor öyle fake çıkanlar :)
çok şıksın ve narinsin canım maşallah
Hmmm genel olarak çok begendimgereksiz evet.
Hadi bakalım gaza getirdin beni, bugünde böyle takılıyorum : )