Bugün ne giydin? Çek görelim..

Hmm enteresan topikmis. Burcucumm fotograftaki hanim sensin sanirim, gercekten cok hossun! Kombinine gercekten bayildim. Boyle dikkat ceken renkleri hem altta hem ustte kullanmayi genelde fazla buluyorum ama bak bu cok yakismis.

Konuda cok az paylasim var bu arada, cok severim kim ne giymis olaylarini (modaya duskunlugumden herhalde). Daha cok paylassak foto ne guzel olur? Bizde cesaretlenir paylasiriz hem belki : )

Fotolar paylasiliyor zaten ve 3134 mesajlik bi topik bu :) insanlar aklina geldikce çekip yüklüyor
Siz de yükleyin sizi de gorelim

Fotolar paylasiliyor zaten ve 3134 mesajlik bi topik bu :) insanlar aklina geldikce çekip yüklüyor
Siz de yükleyin sizi de gorelim
haklisin konu cok uzun, birkac sayfa gerilere gittim fake fotolar paylasanlar olmus filan. Paylasirim tatlim, bi is arkadasimi kandirayimda cektireyim dur haha.. ; )

gereksiz evet.

Hadi bakalım gaza getirdin beni, bugünde böyle takılıyorum : )
Hmmm genel olarak çok begendim
Hatta bu pantolonun kotonda görmüştüm ama nerde giyicem diye almamıştim çünkü tam bi ofis için şık bi pantolon :)
Boynunda bi kolye olsaydi daha güzel olurdu ama ben beğendim, )
Bizimlesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…