Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avatardaki kim o zaman ??hatshe almanyadan degilmiydi :26: acaba orda mı cekildi
Canım sana kötü bir haberim var....Bu fotodaki sen değilsin....Bir Alman gençlik eğlencesinden kopyalamışsın bunu....
Bilder: We love 90´s - AAG-Party - Gloria Kulturtheater in Regensburg - Gruppe Events & Szene - bei-uns.de
Eki Görüntüle 590845
Canım sana kötü bir haberim var....Bu fotodaki sen değilsin....Bir Alman gençlik eğlencesinden kopyalamışsın bunu....
Bilder: We love 90´s - AAG-Party - Gloria Kulturtheater in Regensburg - Gruppe Events & Szene - bei-uns.de
Eki Görüntüle 590845
hatshe almanyadan degilmiydi :26: acaba orda mı cekildi
aaa ben kacırmısım enlerdekı konu ne
bugün 2 oldu bu..ömce en'lerde sonra burada.bakalım sırada ne var :26:
Türkiye de yaşıyor........
aaa ben kacırmısım enlerdekı konu ne
canım valla tebrıkler nasılda buldun cok merak ettım
Evet enlerde ne olmuş:26:
bende ıyı nıyetlı olmaya calısarak belkı odur dıyorum ama hatche nın profılınde evlı cocuklu yazıyor bu resımdekı genclerın hiç biri de ewlı cocuklu halı yok
zaten avatardaki resmin kendisine ait olduğunu yazmş. ama bu resimle çok farklı.. burun bile çok farklı.
ayrıca eşinin asker olduğunu bebeğinide yazmş mesajlarında.
canım benim profilimde de yaşadığım yeri adana diye belirttim oysaki Adana'da yaşamıyorum, belki de ne bileyim iletişim bilgilerini yazmak istemedi..hayır insan böyle bir şeyi neden yapar ki? amaç ne yani :S üzüldüm açıkçası böyle bir şey yapmasına..
Şöyle söyleyeyim..Bu üyeyi eskiden biliyordum ben...Eski abümünde koyu kumral bir kız vardı...Hatta kestane saçlı...Sonra o kıza hiç benzemeyen alakasız fotolar koymaya başladı...Sarı saçlı hoş kız fotoları,Hepsi de profesyonel çekimliydi...Ama nedense sarışın halleri yüzünü gizlemeden koyarken eski fotolarının yüzünü tamamen kapatmaya başladı..Sonra eski fotolarını tamamen kaldırdı.........