Bugün ne giydin? Çek görelim..

Hay Allah ,uzuldum buna simdi.Ne gerek var boyle dalavereye.Herkes kendine gore guzeldir.Sen sev ilk once kendini.Gerisi bos ((

bende ıyı nıyetlı olmaya calısarak belkı odur dıyorum ama hatche nın profılınde evlı cocuklu yazıyor bu resımdekı genclerın hiç biri de ewlı cocuklu halı yok

bende ıyı nıyetlı olmaya calısarak belkı odur dıyorum ama hatche nın profılınde evlı cocuklu yazıyor bu resımdekı genclerın hiç biri de ewlı cocuklu halı yok

canım benim profilimde de yaşadığım yeri adana diye belirttim oysaki Adana'da yaşamıyorum, belki de ne bileyim iletişim bilgilerini yazmak istemedi..hayır insan böyle bir şeyi neden yapar ki? amaç ne yani :S üzüldüm açıkçası böyle bir şey yapmasına..

zaten avatardaki resmin kendisine ait olduğunu yazmş. ama bu resimle çok farklı.. burun bile çok farklı.
ayrıca eşinin asker olduğunu bebeğinide yazmş mesajlarında.

Son düzenleme:
zaten avatardaki resmin kendisine ait olduğunu yazmş. ama bu resimle çok farklı.. burun bile çok farklı.
ayrıca eşinin asker olduğunu bebeğinide yazmş mesajlarında.

ben o arkadaşı tanımıyorum ama hergün buraya baktığım için isim olarak bir aşinalığım var.ama neden böyle bişey yapsın ki?

bu arada iki resimde benzeyen tek şey sarı saçlar gibi geldi bana.ne bileyim belki de diyorum aynı kişidir.çok garip ama.

genelde kadınların erkeklerden cok kadınlar ıcın süslendıklerını düşünürüm zaman zaman kk da da bu sekılde ıltıfat ego tatmını ok tamam anlıyorum lakın baskasının resmının ustunden ego tatmını nasıl bır duygu durumudur hiç anlamıs değilim...

Şöyle söyleyeyim..Bu üyeyi eskiden biliyordum ben...Eski abümünde koyu kumral bir kız vardı...Hatta kestane saçlı...Sonra o kıza hiç benzemeyen alakasız fotolar koymaya başladı...Sarı saçlı hoş kız fotoları,Hepsi de profesyonel çekimliydi...Ama nedense sarışın halleri yüzünü gizlemeden koyarken eski fotolarının yüzünü tamamen kapatmaya başladı..Sonra eski fotolarını tamamen kaldırdı.........

Son düzenleyen: Moderatör:

Şuanki kullandığı avatarı belkide ona aittir.

Bu kişi Almanya'da da yaşıyor olabilir, Türkiye'de de olabilir ..

Tanınmak istemediğinden dolayıda , yaşadığı şehir kısmına sıradan bir ili işaretlemiştir ..

Değişime girmiş olabilir ,saçlarını boyatmış olabilir ..

Belkide 2-3 sene önceki resimlerini şuan paylaşıyor olabilir ..

Yada dediğiniz gibi başkalarına ait resimleri de koymuş olabilir

Olabilir de olabilir yani..
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…