Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarına venusun kombini kopya edicem cok arakcı bi kızım ya
bk95 seninde kombin guzel fiziginde gayet yerinde ama yaz mevsimine daha cok yakısırdı diye dusundum hava guzel olsada o bacaklar oyle cıbıl usur insan ya
iyiki gelmişsin :) çok hoş..
devam lütfen :)
Fıstık gibiyim tabi
Benden de 1 tane kızlar,nasılım ?
hemde fıstıklı çikolata
Çantan çok şeker nerden aldınnn çok şıksın ayrıca
arkadaşlar araba denen bişey var ev gezmesinde giydim :)
bunu giyip sokak sokak dolaşmadım yani
Teşekkür ederim çantam cadde üzerindeki herhangi bir mağazadan 20 tl ye aldım :)
yarına venusun kombini kopya edicem cok arakcı bi kızım ya
bk95 seninde kombin guzel fiziginde gayet yerinde ama yaz mevsimine daha cok yakısırdı diye dusundum hava guzel olsada o bacaklar oyle cıbıl usur insan ya
Annem bedava
Bildiğimiz bağdat cadde dimi
totoyu kapat ama
Hepinizin harikasınız, bende ekleyeyim bari bir tane canım çekti :)) , yeni değil ama ne yapayım elimdekiyle idare edeceğim :)))
Eki Görüntüle 564015
kapatmadan olmuyor zaten ici belli ediyor guneste iyice parıldar heralde oyle giysem
Hepinizin harikasınız, bende ekleyeyim bari bir tane canım çekti :)) , yeni değil ama ne yapayım elimdekiyle idare edeceğim :)))
Eki Görüntüle 564015
Eki Görüntüle 564015
Eki Görüntüle 564015
Her zamanki gibi harikasınn :)