Bugün ne giydin? Çek görelim..

Eki Görüntüle 563718 Saçma bi poz olmuş ama kuafore inerken kardeşim çekti bende koyayım dedim:KK31:
woooww güzelliğe bakk mankenlerden fazlan var eksiğin yok düzgünlük bakımından canım :KK23: giyiminide beğendimm deri tayt cok istiyodum ama bulamadım bi türlü bu şekilde :KK31:boyunda 173 müş bi bayan için en ideal boylardan birisidir topuklu giyersin 180 civarlarına yaklaşırsın düz bile giysen gayet dikkat çekici olursun :KK12:

bende tam tersine siyahcıyımdır buna renkli bir mont veya baska bir aksesuar benim gozumde o kombini yok ederdi acıkcası bana kalsa herseyimi siyah yapardım heralde:KK1:
bende öyleyim ya o gün üzerimde siyah olmayınca kendımı tuhaf hissediyorum neden böyleyiz acaba :KK1:

woooww güzelliğe bakk mankenlerden fazlan var eksiğin yok düzgünlük bakımından canım :KK23: giyiminide beğendimm deri tayt cok istiyodum ama bulamadım bi türlü bu şekilde :KK31:boyunda 173 müş bi bayan için en ideal boylardan birisidir topuklu giyersin 180 civarlarına yaklaşırsın düz bile giysen gayet dikkat çekici olursun :KK12:

Çok teşekkürederim canım ya bulursan al çünkü sende çok iyi taşırsın eminim
Boya gelince arkadaş kısasın sana tayt olmamış demiş ondan bahsediyorduk bizde:KK1:

Boya gelince arkadaş kısasın sana tayt olmamış demiş ondan bahsediyorduk bizde:KK1:
bence hiçte kısa değilsin hatta Türkiye standartlarının baya üzerinde bi boy ve ben resmını gördüğümde rahat 180 vardır diye düşünmüştüm uzun bacaklısın benım gibi :KK12:

kısasın ve taytmı olmamıs madem oyle trdeki taytlar toplatılsın 173 kısaysa giyecek kadın kolay bulunmaz:KK1:

Bu arada topuksuz 1.98 boyum var(sizde böyle bir kavram var topuksuz 180 ! Topuklu ? topuga göre değişiyor net bir ölçüm yok abi) ama şu uzun kızların burada bana laf sokuldu diyip ortalığı karıştırmasından boyumdan nefret eder hale geldim ....

Abi ben çok memnunum boyumdan. Kısa boylu birinin söylediği de umrum da olmaz, siz bunu takıntı haline getiriyorsanız sorunu söyleyende aradığınız kadar kendinizde de arayın...

kısasın ve taytmı olmamıs madem oyle trdeki taytlar toplatılsın 173 kısaysa giyecek kadın kolay bulunmaz:KK1:

Bu arada topuksuz 1.98 boyum var(sizde böyle bir kavram var topuksuz 180 ! Topuklu ? topuga göre değişiyor net bir ölçüm yok abi) ama şu uzun kızların burada bana laf sokuldu diyip ortalığı karıştırmasından boyumdan nefret eder hale geldim ....

Abi ben çok memnunum boyumdan. Kısa boylu birinin söylediği de umrum da olmaz, siz bunu takıntı haline getiriyorsanız sorunu söyleyende aradığınız kadar kendinizde de arayın...

Bu forumda kısaların ezildiği kadar kimse uzunlara bişi demiyor kısa değilim ama çok üzülüyorum
Ama şu 180 muhabbeti bi türlü bitmedi bende anlamıyorum bütün forumlarda 180 değilsen çirkinsine geliyor konu
Alaka kuramıyorum boyla güzellik
hahahaa cok haklısın canım :KK9:bu tarz taytları zaten uzun boylu uzun bacaklı kadınlar süper taşır yani 170 ve üzeri :128:

yrn deri tayt giyesim geldi hee kac gunden beri forumda muhabbeti gecti bide :KK1:

Giyin kızlar yakışır

aynen bende bulabilseydım giyecektim sitelerde buldum ama annem kredi kartı bilgilerini istiyolar ya o yüzden izin vermıyo güvenemem diyo :KK59:

aslında gg guvenilir bir site eBay'in oldugu icin guvenebilirsiniz ama tabi hic netten alısveris yapmadıysanız biraz sorun oluyor bu guven olayı..sizin oralarda addaxın magazası varmı orda olması lazım deri tayt

Ksenia 2. Üyeliğini alıp benim fotograf eklememle birlikte hemen sana yAkışmamış fiziğini beğenmedim diye atıp tuttu
Benim için bu kadar uğraşmış saolsun:KK4:

kızlar bu da benim arkadaşımın düğününde giydiğim abiyem:KK17::KK17::KK17::KK17:

$319542_437181539681157_1213996671_n.jpg

ben 1.60 ım kendimi de böyle çok seviyorum:KK17::KK17::KK17::KK17:

ama ben ölmeliyim bazılarına göre,tayt felan da giyemem:KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

halbuki her istediği giyiyorum hele ki incecik,zayıfken:KK12::KK31:

çok da beğeniyorum,kendimi beğendiğim gibi benden uzun ve kısaları da beğeniyorum gerçekten güzelse.anlam veremiyorum ben boyla güzellik arasındaki saçma şeye..çok abartılı olmadığı sürece uzun da kısa da güzeldir hepimiz insanız en başta.her şeyin ayrı güzelliği var..

ben 1.60 ım kendimi de böyle çok seviyorum:KK17::KK17::KK17::KK17:

ama ben ölmeliyim bazılarına göre,tayt felan da giyemem:KK53::KK53::KK53::KK53:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

halbuki her istediği giyiyorum hele ki incecik,zayıfken:KK12::KK31:

çok da beğeniyorum,kendimi beğendiğim gibi benden uzun ve kısaları da beğeniyorum gerçekten güzelse.anlam veremiyorum ben boyla güzellik arasındaki saçma şeye..çok abartılı olmadığı sürece uzun da kısa da güzeldir hepimiz insanız en başta.her şeyin ayrı güzelliği var..

kazenınde dediği gibi kompleks yapmış çoğu boyunun uzunluğunu sahte sahte övgüler yağdırıyorlar kendilerine
biri azcık bişi dese hemen hiddetleniyorlar:KK14:
bu bir hastalık canım bu hastalardan biride ıkıncı uyelık alıp ilk yorumunu benim fotoma yaptı o kadar hastalar düşünsene
:26:

X