Bugün ne giydin? Çek görelim..

$jyju.jpg $DSCN3455.jpg $DSCN3738.jpg $bennnnP.jpg $DSCF004.jpg $DSCN3139.JPG

benim genel giyimim...:KK53:

öyle giyinip foto çekmem çok:KK17::KK31:

az bi fotom var giyinip özenle çektiği ya da çektirdiğim..her gün çekmediğim için örnek bikaç foto koydum sadece

Hatshe sarı saçlı halinde guzel.Biraz kilomu aldın.
venüs kusura bakma ama kombinin olmamış,tayt vücut şekline gitmemiş.Ayakkabılarda çok yüksek ,boyunu uzatmış ama olmamıs umarm alınmzsın.

evet 4 kilo aldım 64 oldum, önceden 58 idim.....valla iyi fark ettin fotonun küçük olmasına rağmen :21:
zaten kışın 4-6 kilo alıp bikini sezonu tekrar verenlerdenim :KK23:

son eklenen bütün kombinlere bayıldım bu arada :nazar: devamını bekleriz ha :KK52:

bayıldım bu kombine.
ayrıca bu longchamp çantaları çok seviyorum, ben de laciverti var, bir çok yere giderken kullanabiliyorum

Teşekkür ederim :) ben de çok seviyorum, klasiklerinden kırmızı ve siyah var, yine aynı boy lacivert var bende de ama üzerinde çiçek ağaç kuş falan işlenmiş. Çapraz hakî var okulda çok kullanışlı oluyor. Bej ve pembe de seyahat boyu. Bir de bu minik :) çantaların kendisi çok hafif o yüzden istediğim kadar dolduruyorum ağırlık olmuyor halbuki diğer çantalarda içine koyduğum kadar bir de çantanın ağırlığı var kolum kopuyor...

$image.jpg

Bugün pazar günü şöyle bir çıkıp dolaşayım dedim. Arabada olacağım için babet giydim çizme giymekten gına geldi çünkü. Şansıma da hava açıktı. Üzerimde kahverengi mont vardı ama onunla resmim yok. Babetlerim lacivert, pabtolonumun bir tık koyü rengi

Kazak: benetton (erkek bölümü)
Pantolon: GAP
Babet: tory burch
Çanta: louis vuitton

Bugün de üşenerek yine aynı kombinde sadece ayakkabı ve pantolonu değiştirerek çıktım :) bu sefer babet ve pantolon siyah

$image.jpg

Kazak: benetton (erkek)
Pantolon: h&m
Çanta: louis vuitton
Babet: tory burch

redvelvetcakecigim giydiklerin çok hoş ama biraz marka takıntın var gibi geldi :) yanılıyor muyum yoksa .

teşekkür ederim. bilmem sana öyle gelmiş olabilir :) takıntım yok, ben kendimi bildim bileli hep böyle alıyorum; yani marka demeyelim de kaliteli ve uzun yıllar giyebileceğim, kullanabileceğim diyelim. bunlar yatırım benim için :KK34:

teşekkür ederim. bilmem sana öyle gelmiş olabilir :) takıntım yok, ben kendimi bildim bileli hep böyle alıyorum; yani marka demeyelim de kaliteli ve uzun yıllar giyebileceğim, kullanabileceğim diyelim. bunlar yatırım benim için :KK34:

Takıntı sayılmaz belki ama belirli markalara sempatin var bunu anlamak mümkün :KK9:
Bi de minik eleştiri missoni, banana republic gibi markalar kesinlikle orta yaşa hitap ediyor...Uzak durulmalı bence

X