Bugün ne giydin? Çek görelim..

Takıntı sayılmaz belki ama belirli markalara sempatin var bunu anlamak mümkün :KK9:
Bi de minik eleştiri missoni, banana republic gibi markalar kesinlikle orta yaşa hitap ediyor...Uzak durulmalı bence

yani şöyle diyeyim, hep chanel alan bir arkadaşım var ona göre normal olanı o, bir takıntı veya başka bir şey değil, öyle alışmış, ya da hep zara alan bir arkadaşım var onun için de normali o, ben de böyle alıştım yani takıntısı değil :)

açıkçası ben orta yaşa hitap eden markaları daha çok seviyorum ve takip ediyorum, giyim tarzım düz ve klasik, modayı takip etmiyorum, takı kullanmıyorum (saat, annemin hediyesi nazar boncuklu bilekliğim, dini simgeli çok minik bir kolye dışında) daha evrensel ve ağırbaşlı giyinmeye çalışıyorum; göze batmayan ve dikkat çekmeyen. mesela bir tane yeşil siyah desenli missoni ceketim var ve bir beyaz tişört, kot, siyah babetle çok şık duruyor. öyle yani :)

Son düzenleme:
yani şöyle diyeyim, hep chanel alan bir arkadaşım var ona göre normal olanı o, bir takıntı veya başka bir şey değil, öyle alışmış, ya da hep zara alan bir arkadaşım var onun için de normali o, ben de böyle alıştım yani takıntısı değil :)

açıkçası ben orta yaşa hitap eden markaları daha çok seviyorum ve takip ediyorum, giyim tarzım düz ve klasik, modayı takip etmiyorum, takı kullanmıyorum (saat, annemin hediyesi nazar boncuklu bilekliğim, dini simgeli çok minik bir kolye dışında) daha evrensel ve ağırbaşlı giyinmeye çalışıyorum; göze batmayan ve dikkat çekmeyen. mesela bir tane yeşil siyah desenli missoni ceketim var ve bir beyaz tişört, kot, siyah babetle çok şık duruyor. öyle yani :)

Yakıştırıyorsun da öyleyse bu tarzı :)
Ben de missoni'nin zig-zaglı klasik desenlerine bayılıyorum aslında ama ağır geliyor biraz.Ve evet kesinlikle tarzına, kesimlerine alıştığımız belli markalar oluyor zamanla ama deneysellik de güzel:KK9:

Yakıştırıyorsun da öyleyse bu tarzı :)
Ben de missoni'nin zig-zaglı klasik desenlerine bayılıyorum aslında ama ağır geliyor biraz.Ve evet kesinlikle tarzına, kesimlerine alıştığımız belli markalar oluyor zamanla ama deneysellik de güzel:KK9:

teşekkür ederim :)
ben missoniden eskiden nefret ederdim, çok rüküş gelirdi. sonra annemde göre göre özendim ben de alayım dedim. yani moda konusunda biraz dar görüşlüyüm çok zor değiştiririm fikirlerimi, bazen iyi oluyor :) mesela dün siyah pantolon siyah kazak giydim, siyah çanta, mor yağmur çizmesi, gri kaban aldım. boynuma da gri mor siyah beyaz bej kahve vizon falan karışık bir renk missoni şal aldım. o şal indirimdeydi ve bir rengi daha vardı gözüm kalmıştı keşke alsaydım.. nasıl pişmanım çok da ucuzdu. artık bir dahaki sefere :)

teşekkür ederim :)
ben missoniden eskiden nefret ederdim, çok rüküş gelirdi. sonra annemde göre göre özendim ben de alayım dedim. yani moda konusunda biraz dar görüşlüyüm çok zor değiştiririm fikirlerimi, bazen iyi oluyor :) mesela dün siyah pantolon siyah kazak giydim, siyah çanta, mor yağmur çizmesi, gri kaban aldım. boynuma da gri mor siyah beyaz bej kahve vizon falan karışık bir renk missoni şal aldım. o şal indirimdeydi ve bir rengi daha vardı gözüm kalmıştı keşke alsaydım.. nasıl pişmanım çok da ucuzdu. artık bir dahaki sefere :)

Aslında böyle olması da güzel şimdi okulumu düşünüyorum...Zara, bershka, stradivarius, pull&bear vitrini.:) Ve kesinlikle insan annesinin zevklerinden çok etkileniyo her anlamda

$image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg $image.jpg

Okul yolları taştan :p dün okuldan gelince çektim biraz dağınık çıkmış resimler ve tam çekemedim.

Hırka: c&a
Beyaz tişört: burberry
Pantolon: h&m
Botlar: ugg
Çanta: longchamp
Şal: burberry
Mont: gap

Son düzenleme:
teşekkür ederim. bilmem sana öyle gelmiş olabilir :) takıntım yok, ben kendimi bildim bileli hep böyle alıyorum; yani marka demeyelim de kaliteli ve uzun yıllar giyebileceğim, kullanabileceğim diyelim. bunlar yatırım benim için :KK34:
bende kalitali ve güzel giyinmeyi seviyorum:KK16:

kalita takıntım beni mde yok ama 50 ty kot alıp 3 ay giyceğime 150tlye kot alıp 2 seene giyiyorum.. dahada uzun yıllar. ben çok duyyorum ben buraya koydum foto ayy 100tlye kazakmı alınır felan neden alınmasın 20tl kazak alacagımıza 100 tlye alıp 2-3 sene giyerim:KK16:

narmikk
altındaki etekmııı harıkasınnnnnnnnnnn
cocuklar neredee :)

hem hoş hem seksi hem klas duruyor :KK34: çok güzel kombin beğendim valla :KK23:
Teşekkür ederim....Kadınsı ama üsturuplu kıyafetleri seviyorum...
narmikk
altındaki etekmııı harıkasınnnnnnnnnnn
cocuklar neredee :)

Evet altımdaki etek canım....Çocuklar kreşteydi o an.....Ben de zaten hem kreşe uğrayıp hem de bazı ihtiyaçları alacaktım :)

Altımdaki eteğim daha önce diktirdiğim bir takımın eteği,üstümdeki de lcw 'den aldığım kısa kollu bir kışlık .......

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ederim....Kadınsı ama üsturuplu kıyafetleri seviyorum...

Evet altımdaki etek canım....Çocuklar kreşteydi o an.....Ben de zaten hem kreşe uğrayıp hem de bazı ihtiyaçları alacaktım :)

Altımdaki eteğim daha önce diktirdiğim bir takımın eteği,üstümdeki de lcw 'den aldığım kısa kollu bir kışlık .......

harıkasın valla yaa ımrendımmm valllaa :KK30:

X