Bugün ne giydin? Çek görelim..

kim ne diyecekse de desin hakaret etsin isterse ama bu bi gerçek nedense biz kadınlar erkeklerin dikkatini çekmeye bayılır olduk...türk milleti olarak ta değiştik...yabancılaştık..farklılaştık... geleceğimiz de karanlık..kötüye doğru gidiyoruz...iğrenmeye başladımmm

sizin gibi kötü zihniyetli insanlar oldukça herkese kötü gözle bakarlar zaten. insan önce kendisi için bakımlı olur , süslenir . kimse çıplak gezmiyor,foto koymuyor,burda bakımlı olan insanlara niye illaki birilerini ayartmaya çalışıyormuş yaftası vuruyosunuz, siz kimsiniz ki... bu örümcek beyinli zihniyet çağdaşlığa yakışmıyor. siz halen 1923 den önceki türkiyeyi istiyorsunuz demekki ...

Son düzenleme:
topuklu ayakkabıda yürüme sanatını lütfen banada öğretin ya bi sürü topuklu ayakkabım var ayağımı acıtıyo yürürken düşcem diye korkudan adım atamıyorum

İnanamıyorum ne kadar yobazca bir görüş bu böyle .

İyi o zaman hepimiz pantolonla gezelim bunu mu istiyorsunuz ! Bırakın milletin ne giydiğini kardeşim :/ herkes nerde ,ne giyineceğini gayet iyi biliyor .

Ponuscum bluzun nerden acaba ?

Son düzenleme:

Sen şu bloğu olan Maritsa mısın canım

Açıkçası söylemek gerekirse kısmen böyle düşünüyorum...
Kapalı insan değilim yobaz bi insan değilim cahil bi insan değilim.
Fakat artık öyle bi zamanda yaşıyoruz ki kadınlar giyinmeyi unutucak erkekler yolda kadının üstüne atlayacak bu böyle bi duruma gelmeye başladı.Kimse bana yobaz yada buna benzer cümleler kurmasın.
Ve ben biliyorum ki dekolteyi yada mini eteği kimse kendi için giymiyor.
Herkes kendini beğendirme çabası içinde dikkat çekme çabası içinde...
Kimse kendim için giyiniyorum demesin... Kimse dikkat çekmek için giyinmiyorum demesin...
Bi insan biri taraflarını açıyorsa abartı derecesinde bilir ki bi bakan döner bi daha bakar.
Kadın erkek farketmez bakarlar. Açık olan yere herkes bakar.
Bende bakıyorum ki ben kapalı bi insan olmamama rağmen modern giyinmeme rağmen yuh diyorum bazen.
Bizde o dönemlerden geçtik abartı bi dekoltem olmadı hiç bi zaman ama azda olsa giydiğim zamanlar oldu lise zamanları o zaman dikkat çekmek beğenilmek istiyorsun ve sana baktıklarında kendini daha güzel hissediyorsun vs ama o düşünce olgunlaşınca uçtu gitti benden. Şimdi derli toplu kıçımı göğüsümü açmadanda güzel olduğumun farkındayım. Ama çoğu insanda bu durum kaybolmuyor... İstiyor ki erkekler ona baksın beğenilsin. Ve bu bi gerçek ki kadın bundan haz alıyor.Kimsede kalkıp bana saçmalıyorsun demesin.Neyin ne olduğunu biliyoruz

senin bir kot giymen tutucu insanlar tarafından aynı bu sekilde yorumlanıyor ama sen diyorsunki ben bu sebepten giyinmiyorum yani olayda bu her dekolte giyende her mini giyende gosterme cabası icinde degildir istedigi icin kendisine yakıstırdıgı icin giyiyordur

Bi kotla mini etek ve dekolte arasında çok fark var.
Bunu aynı kefeye koymak bile saçma geliyor bana.
Bi insan giyimiyle dikkat çekmek istiyorsa beğenilmek istiyorsa bi taraflarını açmadan da gayet güzel giyinebiliyor dikkat çekebiliyor. Ama çıplaklıkla dikkat çekmek başka boyuta geliyor.
Bu arada polemik yaratmak için yazdığım bi yazı değil bu arkadaşın yorumu üzerine fikrimi söyledim bende. Kimseye hitaben yazdığım bi yazı değil tamamen ortaya yazılmış bi yazı kimse burda üstüne alınmasın. Bunuda burda belirteyim çünkü eminim ki üstüne alınan çıkar sonra bıdı bıdı çekemicem :)

hem kıyafetlerin paylaşıldığı yere gelip laf söylüyorsunuz sonra da ortaya konuştum bıdı bıdı çekemicem diyorsunuz ne büyük bi çelişki

siz o bayanları düşündüğünüzden değil de ya erkek arkadaşım onlara bakarsa kaygısına kapıldığınız için bu şekilde konuşuyorsunuz

benimde hoşuma gitmiyor aşırı dekolte ama banane der geçerim ne diye o kişi adına kaygılanayım ki

ister mini giyer ister pardesü giyer

bi taraflarını açmadan tabiri de ne kadar itici

Sizin zihniyetiniz 'ilahi güç' olan erkeklerin zevk ve istekleri üzerine kurulmuş ve kadınların sorgulama yapmadan buna itaat etmesi gereken bir anlayışı savunuyor. Ne demek adam bana baktı diye çeki düzen vermek? Bu tecavüz edileni suçlamakla aynı kapıya çıkar!! Üstelik çok da 'üsturuplu' giyinmişsinizdir eminim ki! Sizin bedeniniz mal değil hanımefendi, ve siz de pazarda sergilenen armut değilsiniz ki adam görünce ağzı sulansın. Bu normal bir durum değil. Erkek de erkek diye yetiştirdiğimiz, tecavüz etme demek yerine kızımıza tecavüz edilme dediğimiz, erkeklerin egolarının her konuda tavan yaptığı bir sistem bizleri ne hale getirdi açın gözünüzü. SİZE NE YAHU SİZE NE!
Özgürlük nedir? Başkasına zarar vermediğimiz sürece istediğimiz herşeyi yapabilmektir. eee?
Çok uzatmadan sizin zihniyetinizin sonucunun nereye vardığını da görmeni isterim

Zira ne kadar kendini kısıtlarsan kısıtla o uğruna tüm bir hayatını kısıtladığın varlıklar durmazzzz.
Bunun tam tersine plajda ya da kadınların rahatça giyindiği yerlerde kimse kimseye bakmazken sizin zihniyetinizin baskın olduğu yerlerde ne kadar usturuplu olsan da en ufak noktanı görüp de tahrik olan adamlarla karşılaşırsın. Tecrübeyle sabittir.
Kendinize bir hayat edinin.
İyi günler

sana gore kot ve mini etek arasında fark var daha tutucusuna gorede carsaf giymedigin surece giydigin ne varsa dikkat cekmek icin giyiyorsundur ama oylemi katiyen degil demeye calıstıgım bu..bıdı bıdı cekemem derken :44: sen genel olarak mini ve dekolte tercih eden bayanları direkt yargılamıssın onun uzerine senin tabirenle orasını burasını acanlardan biri olan bende bunun asla boyle olmadıgını acıklıyorum sen mini giydiginde kendini gostermek isteyebilirsin ama bu herkes icin boyle olcak diye birsey yok kelimelerin fazlasıyla sert insanları bu sekilde yargılamak hata olur heleki genelleme yapmak daha buyuk bir hata

Son düzenleme:

Ben buraya ara ara gelirim güzel kombinler varsa kendime göre bişiler uydururum ve uygularım bu gecede bu amaçla girdim ve arkadaşın yorumunu gördüm fikrimi belirttim. Ortada bi çelişki yok fikrimi yazdım ve üstüne alınan olmasın diye sonradan yazdım kimse üstüne alınmasın diye zira sen gibiler illaki çıkıcaktır çünkü :)
Ayrıca şunuda belirteyim erkek arkadaşım bakar kaygısını taşımıyorum çünkü her an kıçımın dibindedir ve gözleri hep benim üstümdedir yani ben nereye baktım nereye bakıyorum neyle ilgileniyorum diye benle uğraşmaktan etrafı görmez.
Yani anlayacağın ne ben erkek arkadaşım için kaygılanıyorum nede o kızlar için kaygılanıyorum.
Burda fikir belirtince illaki kaygımı taşımam gerekiyor?Mantıksız.
"bi taraflarını açmadan tabiri de ne kadar itici" beğenmediyseniz bu anlama gelicek daha çekici bi laf bulun o zaman yeri gelirse onu kullanırım :)

Aşırı tutucu insanların düşünceleri yobazlıktır işte kara çarşaf olayı yobazlıktır.
Kimse burda onu savunmuyor ki.
Ben mini giymem ki kendimi göstermek için olsun.
Ayrıca kimse kırılmasın alınmasın diye üslubumu değiştiremiyorum genelde sert bi üslubum vardır.
Ve özellikle burda birine söylemek isteseydim adını söylerek direk bak x yada y sana söylüyorum derdim.
Burda bi yazıya katıldığımı ve kendi düşüncemi söylediğimi belirtiyorum kimsenin burda üstüne alınmamasını söylüyorum alınırlarsada bıdı bıdı çekemem diyorum. Ama alınıyorsunuz işte yapıcak bir şey yok o zaman .

erkeklerden daha sapık düşünceli hemcinslerim olduğu için utanıyorum...

Üstüne alınanlar ortaya çıkıyor yavaş yavaş hadi hayırlısı :)
Bende öyle giyinenleri gördükçe hemcinslerimden utanıyorum.
Amaç giyinmenin dışına çıkıyor :)

sana gore yobazlık baskasına gore yasam bicimi herneyse bıdı bıdıd cekemiyceksen hic yazmıycaksın :) cunku elde degil burada bıdı bıdı yapılıyor neyse uzatmayalım ben yazdım yazıcagımı acıkladım cogu seyi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…