Bugün ne giydin? Çek görelim..

Hatshe ,kavga çıkmasın birazdan ? Taze ve güzel gelmeyen kollar . :)

abaaaaavvv haklsın kız ben aakıl edemediydim bak n'apcaz şimdi ya şaka bir yana da sadece dürüstçe iyilik olsun diye fikrimi yazdım yahu, kötü bir niyetim yoktu valla =)

Son düzenleme:

ortadaki beyazdan diktir derim, tam benlik ya

o kişi kardeşim diyerek netten bulduğu fotoları yüklüyordu.
fake yani.
rahat olun; alınmaz, bozulmaz

Herkese kucak dolusu sevgiler :124: , uzuuun bir aradan sonra tekrar döndüm topiğime. Barçman ablam,kuzumm,corelim(minik depresif), hulim, cennet kokulum , darbanwilim ,demothy ,dingiltere kraliçem , dreamloverim,gulsu,nilüfern ve ismini hatırlayamadıklarım hepinizi çok özledim. ve ponus tekrar podyumdaaa

yaww nerde bu millet , kimse resim eklemiyooo kendim söyler kendim dinlerim hesabı topiği tekbaşıma idare etcem sanırımm

Eklentiler

• $dscn1210fx.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $dscn1210e.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
OOOOOO kimleri görüyorum. Ponus kafa naber leeee

Özlemişim len, nerelerdeydin??

Son düzenleme:
OOOOOO kimleri görüyorum. Ponus kafa naber leeee

Özlemişim len, nerelerdeydin??

bende herkesi çok özledim kuzummm , ev taşıma telaşı , işyeri taşıma telaşı iş güç derken bayaa uzaklaşmıştım netten.. işler düzene girince artık podyumlara geri döndüm

bu ne arkadaşlar yaa çıplak mı geziyosunuz sizler... ben kapalı tesettürlü değilim ama biraz düşünün herkeste fizik var..ne yapmaya çalışıyoruz böyle giyinerek milletin kocasını sevgilisini falan mı ayartıcaz...herkes güzel çok hoş görünüyo orası tamam ama milletin kocasını kendinize baktırtmak mı istiyoruz...ve çocuk babalarının sizi hayal etmesini mi ???? düşünsenize sizin gibi giyinenlere sevgililerininzin veya eşinizin baktığını :26::26: ben şahsen bu tarz bişeyle karşılaştım iş yerindeki evli bi erkek arkadaşın beni süzdüğünü gördüm.ve artık kendime ve giydiklerime çeki düzen verdim.yarın bir gün de eşimin açık giyinen kadınlara bakmasını hiç istemem..açanada bakanada günah..evli diğer bayanların suçu ne??? niyetler ne? güzel olmak mı ? yoksa erkekleri ayartmaksa ayartıyoruz açılıp saçılarak!!!! erkeklerin aradığı şey de bu...hafiflikkk...not:sözüm genelleme değil bazılarına aşırılıklara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…