Bugün ne giydin? Çek görelim..

merhaba kızlar :KK3:
bilmiyorum buraya yazmam uygun mudur ama ben sizlerden yardım almak istiyorum..inşAllah bana yardımcı olursunuz
şöyle ki ben söz kıyafetimi diktirmek istiyorum
ancak nasıl bir model olsun çok kararsızım
internetten birkaç model beğeniyorum,tam bel kısmından kuşak geçen üst kısmı dar alt kısmı bol bi elbise düşünüyorum
ancak bu tür elbiseler bulabilmek için hangi moda bolglarına hangi sitelere bakmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
aradığım elbise türü içinde bir iki model ekleyeyim size
Eki Görüntüle 415377 Eki Görüntüle 415378 Eki Görüntüle 415379

anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..

ortadaki beyazdan diktir derim, tam benlik ya :KK52:

canım kombini nasıl olmuş diye sorduğun için cevaplıyorum....
üstündeki kolsuz tşört ile botları çok uyumsuz olmuş, yani üstü yazlık altı kışlık gibi, kaldı ki kardeşin yaz kış kollu bişeyler giymeli zira kolları "taze" ve güzel gelmedi bana, naçizane fikrim....

o kişi kardeşim diyerek netten bulduğu fotoları yüklüyordu.
fake yani.
rahat olun; alınmaz, bozulmaz :KK24:

Herkese kucak dolusu sevgiler :124: , uzuuun bir aradan sonra tekrar döndüm topiğime. Barçman ablam,kuzumm,corelim(minik depresif), hulim, cennet kokulum , darbanwilim ,demothy ,dingiltere kraliçem , dreamloverim,gulsu,nilüfern ve ismini hatırlayamadıklarım hepinizi çok özledim. ve ponus tekrar podyumdaaa :KK37:

$DSC03067.jpg

yaww nerde bu millet , kimse resim eklemiyooo :KK4: kendim söyler kendim dinlerim hesabı topiği tekbaşıma idare etcem sanırımm :KK37:

Eklentiler

• $dscn1210fx.jpg
    $dscn1210fx.jpg
    94,1 KB · Görüntüleme: 112
  • $dscn1210e.jpg
    $dscn1210e.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
OOOOOO kimleri görüyorum. Ponus kafa naber leeee :KK52:

Özlemişim len, nerelerdeydin?? :KK22:

Son düzenleme:
OOOOOO kimleri görüyorum. Ponus kafa naber leeee :KK52:

Özlemişim len, nerelerdeydin?? :KK22:

bende herkesi çok özledim kuzummm , ev taşıma telaşı , işyeri taşıma telaşı iş güç derken bayaa uzaklaşmıştım netten.. işler düzene girince artık podyumlara geri döndüm :21:

bu ne arkadaşlar yaa çıplak mı geziyosunuz sizler... ben kapalı tesettürlü değilim ama biraz düşünün herkeste fizik var..ne yapmaya çalışıyoruz böyle giyinerek milletin kocasını sevgilisini falan mı ayartıcaz...herkes güzel çok hoş görünüyo orası tamam ama milletin kocasını kendinize baktırtmak mı istiyoruz...ve çocuk babalarının sizi hayal etmesini mi ???? düşünsenize sizin gibi giyinenlere sevgililerininzin veya eşinizin baktığını :26::26: ben şahsen bu tarz bişeyle karşılaştım iş yerindeki evli bi erkek arkadaşın beni süzdüğünü gördüm.ve artık kendime ve giydiklerime çeki düzen verdim.yarın bir gün de eşimin açık giyinen kadınlara bakmasını hiç istemem..açanada bakanada günah..evli diğer bayanların suçu ne??? :KK30: niyetler ne? güzel olmak mı ? yoksa erkekleri ayartmaksa ayartıyoruz açılıp saçılarak!!!! erkeklerin aradığı şey de bu...hafiflikkk...not:sözüm genelleme değil bazılarına aşırılıklara

Son düzenleme:
X