- 5 Ocak 2011
- 2.053
- 12
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun bi aradan sonra foto yüklüyorum
Çok güzel olmuş elbisen :)))
cok tesekkür ederim canım :):)
ben de çook beğendim çok da yakışmış
ayyy kızlaaaar ne zzamandır giremiyorum özendin akşam bende ekliyim bari
redvelvetcake çanta ve bluzuna bayıldım canım ama ayakkabıyı hiç uyduramadım:26:
0o_burcu_o0 elbise hoşta çanta ayakkabı olmayınca yorum yapamıyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=256885
lolita19 mor elbiseni hiç sevmedim.ama diğer kombinin hoş.
çok tatlıııı çok beğendim
kompinlerin çok hoş cnm tarzını beğendim altı nar çiçeği elbiseni nerde giyiyorsun çok hoş..
teşekkür ederim canım yorumun için o elbiseye bayılıyorum bi kına gecesi yada düğün için uygun olabilir eğer çok yakın biri değilse sade bi elbise :)
sayydek,
çok hoş bir genç kızsın,giydiklerin de yakışıyor.son kombinlerin de çok hoş.yalnız ben senin yerinde olsam topuklu ayakkabı tercih etmezdim,bence yaşına çok uygun değil.evet çok moda,nerdeyse eşofmanların altına bile giyiliyor artık ama benim fikrim işte:))kot eteğinin altında o topuklular yerine kibar bir spor ayakkabı çok daha hoş olurdu bence
yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler öncelikle aslında rahatı seviyorum genelde parmak arası terlikle gezerim yani
ama bazı şeylerin altına da topukludan başkasını yakıştıramıyorum son bir yıldır giymeye başladım bikaç ay sonra 20 olacağım belki erken ama bilemiyorum:26:
slm kızlarr:)
bu elbiseyi yeni aldım alırken rengi çok hoşuma gitmişti. ama sonradan garip gelmeye başladı. günlük giymek için nası bi elbise sizcee??
Eki Görüntüle 472024 Eki Görüntüle 472025
pelincim seni gördüğüme çok sevindim tekrar hoşgeldin
elbisen çok güzelmiş günlük kullanmak için topuksuz bi ayakkabı da tercih edebilirsin , çok yakışmış sana da tatlım
bu elbiseyi yeni aldım alırken rengi çok hoşuma gitmişti. ama sonradan garip gelmeye başladı. günlük giymek için nası bi elbise sizcee??