Bugün ne giydin? Çek görelim..

o kadar bakıyorum bir kombin de benden olsun :KK17: $534995_10151006828037558_2111096357_n.jpg

o kadar bakıyorum bir kombin de benden olsun :KK17:Eki Görüntüle 457639

Kızlar ikinizde yeni görüyorum hoşgeldiniz :KK16:

Leylass: Beni tanıyanlar biliyor artık elbise diyince bende akan sular durur bayana en çok yakıştırdığım giysi oldukça güzel görünüyosun:KK12:

Eticin: Belli ki spor ve sade bi tarzın var :) seni biraz kokoşlaştıralım bence :KK66:
En son renkli kombinin en beğendiğim oldu:KK34:

tekrar baktım da gerçekten çok hoş olmuşsun çok beğendim. ayakkabı hırka etek kemer hepsi çok uyumlu:nazar:

$securedownload (20).jpg

pantolon: gap
bluz: gap
ayakkabı: havaianas
çanta: burberry

bu renge bayıldım!!! :)

Son düzenleme:

Leylass: Beni tanıyanlar biliyor artık elbise diyince bende akan sular durur bayana en çok yakıştırdığım giysi oldukça güzel görünüyosun:KK12:

Eticin: Belli ki spor ve sade bi tarzın var :) seni biraz kokoşlaştıralım bence :KK66:

tşk ederim cnm yorumun için bakanlar genelde elbise diyor ama o tulummm:KK17:

çok çok çok beğendim çok yakışmış :) inşallah bu sefer renkleri doğru görüyorumdur lacivert beyaz kahve. çok beğendim. son zamanlarda bu sayfada gördüğüm en güzel kombin

Teşekkür ederim çok mutlu oldum şimdi :)

Eki Görüntüle 458219

pantolon: gap
ayakkabı: havaianas
çanta: burberry

bu renge bayıldım!!! :)

Evet bende bayıldım çokda yakışmış :KK66:

tşk ederim cnm yorumun için bakanlar genelde elbise diyor ama o tulummm:KK17:

Olsun benim gözümde elbise o :KK9::p

ama ben böyleyim ve memnunum cnm ya:KK31:

başka türlü olcaksam ben,ben olamam ki zaten..:KK31::KK31:

ben fikir almak amacıyla koymadım ki zaten.öylesine koydum kendi giyimimden menunum sadece ben de koymak istedim.

:KK31::KK31::KK31:

..

iyi paylaşımlar:KK31:

Son düzenleme:
Ee kızlar yok mu kombin ben ipadden giriyorum buradan ekleyemiyorum maalesef ama en yakin zamanda eklerim bilgisayardan girip :)

merhaba kızlar :nazar:

bir şortlu kombin daha geliyor.. bu fotoğrafı mağaza kabininde çektim o yüzden biraz garip oldu. bluzumu yeni aldım çok seviyorum. fistolu ve hafif ince o yüzden içimde bir beyaz atlet daha var. çantam da yeni :) ve tabii ki yanımda hırka da vardı ama çantamda, üstümdeki haliyle çekemedim

$securedownload.jpg $securedownload (1).jpg

beyaz atlet: gap
şort: c&a
çanta: banana republic
babet: tods

X