Bugün ne giydin? Çek görelim..

teşekkürler bnnu :KK16:

bayadır bişey eklemiodum. bundan sonra daha çok eklicem inşallah :KK49:

siyah babetim olmadığı için topuklu giydim :p hemen siyah bi babet edinmeliyim topukluyu günlük çok kullanamıorum zaten:p

günlük kulllanılmıyor zaten topuklu beni sinir etmeye başladı :KK60:
seni burda görmeyi özlemişim ekle kız :KK1:

$securedownload.jpg

merhaba kızlar En Büyük KK uzun bir aradan sonra geri döndüm. biraz yandım bronzlaştım geldim. elbisenin rengi yanık tende çok güzel durdu çok beğendim, ojelerimle de aynı renk :) ve hazır indirim sezonu, babetlerimi de yeni aldım indirime girer girmez kaptım sezonda göz koymuştum :)

elbise: gap
çanta: louis vuitton
babet: tod's

Eki Görüntüle 472994

merhaba kızlar En Büyük KK uzun bir aradan sonra geri döndüm. biraz yandım bronzlaştım geldim. elbisenin rengi yanık tende çok güzel durdu çok beğendim, ojelerimle de aynı renk :) ve hazır indirim sezonu, babetlerimi de yeni aldım indirime girer girmez kaptım sezonda göz koymuştum :)

elbise: gap
çanta: louis vuitton
babet: tod's

Çanta çok güzelll

Arkadaşlar şu fotolarınızı koymayın şuralara inci de ekşi de fotolarınızı paylaşıp demedikleri laf kalmıyor bu kadar insana malzeme yapmayın kendinizi

evet kızlar bence de.kimsenin alay malzemesi olmayın.yüzünüzü falan kapayın bi şekilde en azından

Yüzünü kapasan ne fayda boy boy fotoğrafları yapıştırıp duruyorlar ayrıca facelerinde paylaşıp tr ye rezil etmek amaçları bunlar sizin eşiniz sevgliniz olabilir dikkat edin diye ünlem yaratmışlar

ne bilim ben bu kadarını tahmin etmedim sadece sözleklerde dalga geçiyolar die biliyodum.
o zaman artık kimse bişey paylaşmıcak herhalde durum böyleyse

ya tabi temkinli olmak da fayda var buradaki paylaşımlar sonuçta herkese açık, ama bahsi geçen fotoda kızın yüzü zaten net seçilmiyo, yine de paylaşımlar yüz gösterilmeden olursa daha ii ve güvenli olur zannımca...

Ben de fotoğraflı paylaşımda bulunmak istiyordum ne giydiğimle ilgili ama son mesajları okuyunca çok tedirgin oldum. Nerede dalga geçiyorlar ne diyorlar anlamadım kızlar...

canım diğer sosyal paylaşım sitelerinde falan dalga geçiyor3 -5 embesil

eueueeueheueh:)) evet embesiller aynen:)) boşver sen onları ya,"it ürür kervan yürür":)))) çek fotonu yüzün çıkarsa da paint de yüzüne bi siyah daire koy tamamdır, ya da hayal gücüne kalmış başka şekil ve renkler hatta desen bile kullanabilirsin:))))))

Misafirlere kapatsınlar resimli konuları olsun bitsin. Yönetim suçlu bence bu konuda dalga geçenlerin bir sucu yok ki

X