Bugün ne giydin? Çek görelim..

o kadar bakıyorum bir kombin de benden olsun Eki Görüntüle 457639

Kızlar ikinizde yeni görüyorum hoşgeldiniz

Leylass: Beni tanıyanlar biliyor artık elbise diyince bende akan sular durur bayana en çok yakıştırdığım giysi oldukça güzel görünüyosun

Eticin: Belli ki spor ve sade bi tarzın var :) seni biraz kokoşlaştıralım bence
En son renkli kombinin en beğendiğim oldu

tekrar baktım da gerçekten çok hoş olmuşsun çok beğendim. ayakkabı hırka etek kemer hepsi çok uyumlu

pantolon: gap
bluz: gap
ayakkabı: havaianas
çanta: burberry

bu renge bayıldım!!! :)

Son düzenleme:

tşk ederim cnm yorumun için bakanlar genelde elbise diyor ama o tulummm

çok çok çok beğendim çok yakışmış :) inşallah bu sefer renkleri doğru görüyorumdur lacivert beyaz kahve. çok beğendim. son zamanlarda bu sayfada gördüğüm en güzel kombin

Teşekkür ederim çok mutlu oldum şimdi :)

Eki Görüntüle 458219

pantolon: gap
ayakkabı: havaianas
çanta: burberry

bu renge bayıldım!!! :)

Evet bende bayıldım çokda yakışmış

tşk ederim cnm yorumun için bakanlar genelde elbise diyor ama o tulummm

Olsun benim gözümde elbise o

ama ben böyleyim ve memnunum cnm ya

başka türlü olcaksam ben,ben olamam ki zaten..

ben fikir almak amacıyla koymadım ki zaten.öylesine koydum kendi giyimimden menunum sadece ben de koymak istedim.

..

iyi paylaşımlar

Son düzenleme:
Ee kızlar yok mu kombin ben ipadden giriyorum buradan ekleyemiyorum maalesef ama en yakin zamanda eklerim bilgisayardan girip :)

merhaba kızlar

bir şortlu kombin daha geliyor.. bu fotoğrafı mağaza kabininde çektim o yüzden biraz garip oldu. bluzumu yeni aldım çok seviyorum. fistolu ve hafif ince o yüzden içimde bir beyaz atlet daha var. çantam da yeni :) ve tabii ki yanımda hırka da vardı ama çantamda, üstümdeki haliyle çekemedim

beyaz atlet: gap
şort: c&a
çanta: banana republic
babet: tods

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…