Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok beğendim tam yazlık bi kombin olmuş sarı rengi çok severim ben yazın beyazıda öyle ferah olmussun fiziğininde masallahı varkaç kilosun cnm

Gayet hos olmussun canim bulustugun insan sevgili adayinsa srnden cok etkilenmistir

çok beğendim tam yazlık bi kombin olmuş sarı rengi çok severim ben yazın beyazıda öyle ferah olmussun fiziğininde masallahı varkaç kilosun cnm

tatlımm nerelerdesin senigördüğüme çok sevindim :)))
teşekkür ederim canım 57 58 gidip geliyorum şu an 57 sanırım

Gayet hos olmussun canim bulustugun insan sevgili adayinsa srnden cok etkilenmistir
öyle mi dersin
yarın buluşmaya gitcem de sevgili aday aday adayı aslında şuan sadece arkadaş
çoook teşekkür ederim kızlar saolun

sorma cnm yaa uzun zamandır buraya uğrayamadım kombinde ekleyemedim kilo derdine düştüm yine benimde hedefim57-58 olmak insallah olurum bigün ama rejime bi baslayıp bi bırakıyorum

Eki Görüntüle 452726

elbise: gap
çanta: longchamp
babet: burberry
elbisen çok ciciymiş canım
renkli bişey gördüm inanamıyorum ama çok yakışmış
Eki Görüntüle 453483

en sevdiğim elbisem!!!!!!

elbise: banana republic
çanta: louis vuitton
babet: tory burch
en sevdiğin elbise olmanın hakkını veriyor bence çok cici
sarı sarı sarııııı bu yaz en sevdiğim renkkkkk ve inanılmaz yakışmış kuzucum eminim hasta etmişsindir enişte adayı adayını

kimseden resim yok bari ben bir şeyler yükleyeyim de sayfa renklensin

bu aralar yeşile taktım. haki ve normal yeşili kullanıyorum birlikte. çok hoşuma gidiyor renk tonları. yine pantolon giydim :) hem de beyaz, ki hiç giymediğim şeydir

bluz: afrodit (annemin)
pantolon: gap

yine yeşil :) pantolonu çok beğendim çünkü tam istediğim model kalçadan oturan aşağı doğru dar ve dizden sonra hafif bollaşan. çok güzel sardı

atlet: marks & spencer
pantolon: gap

yine renkli çıktım karşınıza söz verdiğim gibi. biraz göz yorucu geldi sonradan baktığımda ama elbiseyi seviyorum, siyah elbisemin lacivert bej çizgilisi bu da, tam bej değil kırık beyaz gibi.

elbise: banana republic

Son düzenleme:
Bnnu Sarılı kombini ni çok beğendim tatlım çok güzel yakışmış :)

redvelvetcake tatlım kombinlerin güzel ama daha renkli görmek istiyoruz seni genceciksin hakiler siyahlar falan gerek yok bence eminim renkli kombinler daha çok açacak seni bak bnnu ya

month tatlım nerelerdesin sen hoşgeldin

sorma cnm yaa uzun zamandır buraya uğrayamadım kombinde ekleyemedim kilo derdine düştüm yine benimde hedefim57-58 olmak insallah olurum bigün ama rejime bi baslayıp bi bırakıyorum
canım benim inşallah isteiğin kiloya kauşursun azmin sonucu olsun

Bnnu merhaba kombinini cok beğendim tam yazlık kombin hem sık hem sade bence gayet hossun
teşekkür ederim redvelvetcake son kombinlerine baktım sana elbiseler daha çok yakışıyor son kombindeki elbisen de çok yakışmış ama çizgili elbiseyi biraz daha sade ayakkabı çantayla kombine etmeni tavsiye edebilirim naçizane[/COLOR]

sarı sarı sarııııı bu yaz en sevdiğim renkkkkk ve inanılmaz yakışmış kuzucum eminim hasta etmişsindir enişte adayı adayını

saol kuzum benim şştttt duymasın

Bu da benden olsun
Sabah nasıl işe geç kalmışken böyle bir kombin oluşturabildim bilmiyorum :) Beğendim kendimi bugün(Uzun süredir olmadığı kadar) Umarım sizde beğenirsiniz

saol canımın içi hahaha bak bnnu ya ne demek öyle çok güldüm
sende yoksun ama özlemiştik iyi oldu eklediğin pantolonunu çoookk beğendim sana da çok yakışmış kombinler renkler çok hoş
babetlerin renk seçimini çok beendim sırıtmayan gözleri pantolona götüren bi renk
zaten ne derler kombininizde sadece 1 star olsun

Çok haklısın tatlım 1 star olayı çok doğru ama nedense ben son zamanlarda 4-5 star çıkarmaya çalışıyodum ama sorunu çözdüm ben adam akıllı yemek yemiyodum bi süredir galiba ondan aklım pek iyi çalışmıyodu :) 2 gündür yemek yapmaya(ve yemeye) başladım hemen belli oldu mantıklı çalışmaya başladı benim zihin
Bende sizi özlemiştim tatlım öpüyorum çokkk

:)) sağlığına dikkat et canım ya bak böyle çok güzel olmuş devamını bekleriz çok özletmee
bende çok öptüm seni

çook haklısın ben de daha sonra fark ettim biraz göz yorucu olmuş. sonra bugün dergiye bakıyordum ki hep çizgililerle kareliler puantiyeliler falan değişik kombinlemişler iyi bari dedim en azından modaya uydurmuşum fark etmeden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…