kızlar mrb biriyle buluşmaya gitcem çok özentili gibi görünmek istemiyorum o yüzden elbise seçmedim rahat bi şıklık arıyorum
öğrenciyim bu arada gideceğim yer cafe gibi bi yer öyle şıkırtılı şıklık gerektirmeyen bi yer....sizce nasıl
ayakkabıyı çekmemişim pembe dolaba eklediğim zamanki foto ayakkabının
Eki Görüntüle 455231 Eki Görüntüle 455232
Eki Görüntüle 455234
kızlar mrb biriyle buluşmaya gitcem çok özentili gibi görünmek istemiyorum o yüzden elbise seçmedim rahat bi şıklık arıyorum
öğrenciyim bu arada gideceğim yer cafe gibi bi yer öyle şıkırtılı şıklık gerektirmeyen bi yer....sizce nasıl
Eki Görüntüle 455234
çok beğendim tam yazlık bi kombin olmuş sarı rengi çok severim ben yazın beyazıda öyle ferah olmussun fiziğininde masallahı varkaç kilosun cnm
öyle mi dersinGayet hos olmussun canim bulustugun insan sevgili adayinsa srnden cok etkilenmistir
tatlımm nerelerdesin senigördüğüme çok sevindim :)))
teşekkür ederim canım 57 58 gidip geliyorum şu an 57 sanırım
öyle mi dersin
yarın buluşmaya gitcem de sevgili aday aday adayı aslında şuan sadece arkadaş
çoook teşekkür ederim kızlar saolun
elbisen çok ciciymiş canım
renkli bişey gördüm inanamıyorum ama çok yakışmışçok nadir giydiğim bir kıyafet; pantolon. geçen hafta hava bir ara serinledi o gün pantolon giydim. e okul da yoktu, yaşasın topuklu!!! ve söz verdiğim gibi renkli giyindim.. siyah hırkam da vardı her zamanki gibi ama o an üstümde değildi. ayakkabılar anneme ait
Eki Görüntüle 452728
atlet: gap
pantolon: gap
ayakkabılar: gap
çanta: louis vuitton
en sevdiğin elbise olmanın hakkını veriyor bence çok ciciEki Görüntüle 453483
en sevdiğim elbisem!!!!!!
elbise: banana republic
çanta: louis vuitton
babet: tory burch
sarı sarı sarııııı bu yaz en sevdiğim renkkkkk ve inanılmaz yakışmış kuzucum eminim hasta etmişsindir enişte adayı adayınıkızlar mrb biriyle buluşmaya gitcem çok özentili gibi görünmek istemiyorum o yüzden elbise seçmedim rahat bi şıklık arıyorum
Eki Görüntüle 455234
canım benim inşallah isteiğin kiloya kauşursun azmin sonucu olsunsorma cnm yaa uzun zamandır buraya uğrayamadım kombinde ekleyemedim kilo derdine düştüm yine benimde hedefim57-58 olmak insallah olurum bigün ama rejime bi baslayıp bi bırakıyorum
teşekkür ederim redvelvetcake son kombinlerine baktım sana elbiseler daha çok yakışıyor son kombindeki elbisen de çok yakışmış ama çizgili elbiseyi biraz daha sade ayakkabı çantayla kombine etmeni tavsiye edebilirim naçizane[/COLOR]Bnnu merhabakombinini cok beğendim tam yazlık kombin hem sık hem sade bence gayet hossun
sarı sarı sarııııı bu yaz en sevdiğim renkkkkk ve inanılmaz yakışmış kuzucum eminim hasta etmişsindir enişte adayı adayını
Bnnu Sarılı kombini ni çok beğendim tatlım çok güzel yakışmış :)
redvelvetcake tatlım kombinlerin güzel ama daha renkli görmek istiyoruz seni genceciksin hakiler siyahlar falan gerek yok bence eminim renkli kombinler daha çok açacak seni bak bnnu ya
month tatlım nerelerdesin sen hoşgeldin
saol canımın içihahaha bak bnnu ya ne demek öyle çok güldüm
sende yoksun ama özlemiştik iyi oldu eklediğin pantolonunu çoookk beğendim sana da çok yakışmış kombinler renkler çok hoş
babetlerin renk seçimini çok beendim sırıtmayan gözleri pantolona götüren bi renk
zaten ne derler kombininizde sadece 1 star olsun
Çok haklısın tatlım 1 star olayı çok doğru ama nedense ben son zamanlarda 4-5 star çıkarmaya çalışıyodum ama sorunu çözdüm ben adam akıllı yemek yemiyodum bi süredir galiba ondan aklım pek iyi çalışmıyodu :) 2 gündür yemek yapmaya(ve yemeye) başladım hemen belli oldu mantıklı çalışmaya başladı benim zihin
Bende sizi özlemiştim tatlım öpüyorum çokkk
teşekkür ederim redvelvetcake son kombinlerine baktım sana elbiseler daha çok yakışıyor son kombindeki elbisen de çok yakışmış ama çizgili elbiseyi biraz daha sade ayakkabı çantayla kombine etmeni tavsiye edebilirim naçizane
Bu da benden olsun
Sabah nasıl işe geç kalmışken böyle bir kombin oluşturabildim bilmiyorum :) Beğendim kendimi bugün(Uzun süredir olmadığı kadar) Umarım sizde beğenirsiniz
Eki Görüntüle 456786