Bu da benden olsun
Sabah nasıl işe geç kalmışken böyle bir kombin oluşturabildim bilmiyorum :) Beğendim kendimi bugün(Uzun süredir olmadığı kadar) Umarım sizde beğenirsiniz
Eki Görüntüle 456786
Bnnu Sarılı kombini ni çok beğendim tatlım çok güzel yakışmış :)
redvelvetcake tatlım kombinlerin güzel ama daha renkli görmek istiyoruz seni genceciksin hakiler siyahlar falan gerek yok bence eminim renkli kombinler daha çok açacak seni bak bnnu ya
month tatlım nerelerdesin sen hoşgeldin
Bu da benden olsun
Sabah nasıl işe geç kalmışken böyle bir kombin oluşturabildim bilmiyorum :) Beğendim kendimi bugün(Uzun süredir olmadığı kadar) Umarım sizde beğenirsiniz
Eki Görüntüle 456786
Eki Görüntüle 456813
sweatshirt: gap
beyaz tişört: gap
kot şort: gap
babet: tod's
çanta: louis vuitton
çok güzel günlük için spor ve rahat...ahhh ahh kızlar sizleri böyle zayıf gördükçe kendimi daha şişko hissediyorum
Eki Görüntüle 456813
sweatshirt: gap
beyaz tişört: gap
kot şort: gap
babet: tod's
çanta: louis vuitton
pembe beyaz siyah çok uyumlu sen de çok yakıştırmışsın :)
bebeğim.çok tatlı olmuşsun..
özellikle çantan çok tatlı,ayakkabıyla uyumu da öyle.:129:
sorma cnm yaa topiğe uzun zamandır gelmedim kombinde ekleyemedim zayıflamak istiyorum bi türlü pis boğazımı tutamıyorumbugün baslıycaktım rejime ama gene baslayamadım ama dün sabah tartıldım 65,6 çıktım 66,5 kiloydum zaten yazın rejim yapmadan 65e düşüyorum kışında 68 oluyorum 65ten sonrada çok zor gidiyo hedef 58 kilo olmak
her zamanki gibi çok şık ve çok uyumlusun ve çok kaliteli
ben 69 kiloyum :)
Sweatshirt ve şort uyumunu hep sevmişimdir doğal olarak çok sevdim
Teşekkür ederim canım aslında siyah değil de acıkahve :) Tabi foto da siyah gibi çıkmış
Kalem kutucum çok teşekkürler :) Senin kombinleride bekliyoruz
Aslında monthcum zayıflamanın yolu ne biliyo musun kendini sıkmıcaksın sıktıkça canın daha çok istiyo olmuyo :S Hem bildiğim kadaıyla sen 170 cm sin ve kesinlikle kiloluda durmuyosun..Biraz rahat bırak kendini bak daha iyi olacak tecrubeyle sabit zamanla kilolar yavaş yavaş gidecek
Beğenmene sevindim :)
ciddenmi kız ne şanslısın hiç göstermiyosun 58-60 gibi duruyosun
Ayy cok teşekkür ederim cok mutlu oldum :)en sevdiğim sey elbise giymek
Hatta 70 diyelim.. Boyum uzun ondan :) 180im neredeyse
AsaletinbedeliA'cım,kombin eklemiyorum bu ara.hem yoğunluktan hem de biraz üşengeçlikten açıkçası.
siz kilodan yakınıyorsunuz ben de öyle ama tam tersinden
tahta gibi oldum iyice de eklemeye biraz da ondan üşeniyorum.
haaa o zaman ideal kilondasın sen cnm masallah boyuna oyüzden göstermiyosun bende 166yım 58 olmak istiyorum şuan 65,8 kiloyum sabah tartıldım
haaa o zaman ideal kilondasın sen cnm masallah boyuna oyüzden göstermiyosun bende 166yım 58 olmak istiyorum şuan 65,8 kiloyum sabah tartıldım
Aksam alti buçuk yediden sonra hicbir sey yeme (meyve bile yeme cok acikirsan sadece karpuz ye) su iç ve de bir bardak Yeşilcay. Gercekten fark eder ben 77ydim 2011 nisaninda şimdi 2012 Temmuz'a 68 kilo girdim yavaş verdim cunku tiroid ameliyatı oldum hormon alıyorum o yüzden zor kilo veriyorum ama aksam kesinlikle yeme gece mide ağrısından ölsen de asla yeme. Bak şimdi saat besi çeyrek geciyor ben yarım saat sonra aksam yemeğimi yiyecegim ızgara et salata sonra daha da yemem.
Gündüz de hafif ye zaten yaz hava sıcak verirsin mutlaka. Su içmeyi ihmal etme. Ben gecen cuma İskender yedim aksam üstüne de kunefe cok agir geldi o günden beri midem cok kotu 70den 68e düştüm hicbir sey yiyemiyorumbaşlanmış patates yogurt falan sabah da bebe biskuvisi süt. Bakalım Bugun et yemeye çalışacağım
Kalorisi ne yiyeceksen gündüz ye hamburgerli patates pizza mantı kebap... gündüz agir yersen aksam hafif ye aksam yemeğinden sonra da yemezsin bir sey. Yesil cay iç su iç verirsin merak etme
evet cnm öyle yapıyorum öğlenleri yiyorum cnm bişey istiyosa aksamları hafif yiyorum hatta 3te falan yediysem aksamları yemiyorum birazcık meyve yiyorum sadece
cnm bende erken yiyorum 6da yiyorum ekmek yemiyorum hele pilav yada makarna varsa su çokiçiyorum yeşilçayda içiyorum rezene falan yazın bende kışın yediğim kadar yemiyorum yiyemiyorum daha doğrusu gecede yemiyorum haftada 1 kere oluyo pazar günleri oda ama senin kilon iyi cnm zayıfsın bile boyun çok uzun çünkü