uzerinden ne kadar gecti bilmiyorum
ben gordugum an yorumumu yazdim sizler gibi!
siz ahlak dersi verirken bir sey olmuyorda
ben cevap verince neden "ortaligi karistiran"oluyorum
ayrica 38 beden olmaniz fit oldugunuz anlamina gelmezki
bu konuda baya bir alindiniz sanirim
alingan olmtaktan cok durust olmak daha yakisik alirdi
mevzusu gecen kisi sizmisiniz? reklaminizi neden alakasiz bir sekilde yapiyorsunuz
48 kilo olunca teshir edilecek bir sey kalmiyorki zatenilahi kalemkutu
hem araya girip sonra yine ortaligi karistiran kisi olarak beni ilan etmeniz ne kadar durustce?
mrb kizlar.... bende burayi uzun zamandir takip ediyorum,, bi iki kere resimde paylastim ve simdi uzun bi aradan sonra bisiler paylasmak istedim
yorumlarinizi beklirim
pek belli degil ama koyu mavi yazlik ceket giydimEki Görüntüle 413709
buda ceketsiz halimEki Görüntüle 413708
bunlarda cok sevdigim ayakabilarimEki Görüntüle 413710
ve canim askimin bana aldigi kolyemEki Görüntüle 413711
kolyene bayıldımmm çok güzelll
yok canm bunla o kadar pirim yapamazsınız:)
fizik farkı mıkızlar kardeşim yorumlarınızı okudu ve çok güldü."sonuçta yadırgayan arkadaşların da herşeyi ortada ama bu kadar yorum almıyorlar e bu da fizik farkı" diyoralem kız
bir kombin daha yüklüyoruz bakalım bu da sallıyacak mı ortalığıEki Görüntüle 414088
Geçen günlerden bir günnnn...
Eki Görüntüle 414171
eteğine bayıldımmm
tam bir genç kız kombini.ben de tişörtüne bayıldım
kızlar kardeşim yorumlarınızı okudu ve çok güldü."sonuçta yadırgayan arkadaşların da herşeyi ortada ama bu kadar yorum almıyorlar e bu da fizik farkı" diyoralem kız
bir kombin daha yüklüyoruz bakalım bu da sallıyacak mı ortalığıEki Görüntüle 414088
kızlar kardeşim yorumlarınızı okudu ve çok güldü."sonuçta yadırgayan arkadaşların da herşeyi ortada ama bu kadar yorum almıyorlar e bu da fizik farkı" diyoralem kız
hhahaha bu kardeşin değilki bi blog dan alınmış bi foto daha önce de gördüm bu fotoları istersen diğer pozları da ben ekliyim şeker