Bugün ne giydin? Çek görelim..

pardon.
sizin buraya girme amacınız,ortalık karıştırmak mı?
size çok şey yazıcam ama sadece kötü içerik olarak bildirmekle yetineceğim.
insanlar paylaşım yapıyor,bişey yaptığınız yok bari ortalık karıştırmayın.
ayrıca bu kadar gocunduğunuza göre,siz de kardeşinin fotoğrafını paylaşan arkadaşın alakasız avukatı olmalısınız.
ilahi!!!

Son düzenleme:
kalemkutu canım lütfen cevap verme ya.bi yerden sonra bıkar umarım yazmayı çok sıkıldım cidden zorla kavga çıkarmaya çalışıyorlar.bırak istediğini söylesin.

Evrenim ceketinize ve kolyenize bayıldım çok şeker olmuşsunuz

kızlar kardeşim yorumlarınızı okudu ve çok güldü."sonuçta yadırgayan arkadaşların da herşeyi ortada ama bu kadar yorum almıyorlar e bu da fizik farkı" diyoralem kız
bir kombin daha yüklüyoruz bakalım bu da sallıyacak mı ortalığı

fizik farkı mı
ne fizikler gördük bu topikte evet hoş fiziği var ama 1,50 boyuyla bukadar "çok" gülmesin ekran başından kimseye..
ay allahım yazmiycam yazmiycam dedim kaç gündür dayanamadım yani...

İyi de bu resim sizin değil. Bu resmi biliyorum ben, bir arkadaşımın resmi bu..İzin aldınız mı kendisinden resmini buraya koymadan önce?Ayrıca başkalarının resimlerini neden ' Bugün ne giydin' konusuna koyup yorum bekliyorsunuz, ona da anlam veremedim .Bence daha önce koyduğunuz ve kardeşinize ait olduğunu iddia ettiğiniz resim de kardeşinize falan ait değil.Kendi kendinize eğleniyorsunuz sanırım.

Başkasına ait olan fotoğrafları kardeşinin fotoğrafı olduğunu iddia ederek izinsiz buraya ekleyerek yorum beklemek;

kız kardaşine ait olmayan fotoğraflara yapılan yorumlara içerlenip kıyasıya kendini savunmak;

kendi düşüncelerini olmayan kardeşine aitmiş gibi buraya yazıp ardından gülücük koymak,

yine olmayan kardeşinin kendi kalçalarını küçük bulduğunu belirtip büyüttüreceğini söylemek.

Bunlar ne tür bir hastalığın sonuçları bilmiyorum ama ilaçlarını almaya özen göstermelisin.

Son düzenleme:

hhahaha bu kardeşin değilki bi blog dan alınmış bi foto daha önce de gördüm bu fotoları istersen diğer pozları da ben ekliyim şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…