Bugün ne giydin? Çek görelim..

neden yobaz dedilerki canımm

Sayydekcigim benim cok hosuma gidiyorsun, okadar sirinsinki. Sevgilinle de cok guzel yakismisiniz, allah ayirmasinn canimm

neden yobaz dedilerki canımm

cinsellik bolumu kapanmadannonceydi...orda bir suru soru soruluyordu ve normal uyelerde girebildigi icin abuk sabuk bir suru soru oluyordu..kizin biri erkek arkadasiyla yaptiklarini bir bir anlatmisti.su hosuna gidiyor bunu seviyor gibi..(iliski esnasinda)..bende cok yanlis buldum bunu..bi genc kizin bu kadar herseyi yasamasi cok yanlis geldi o ayrida ozel hayatini neden millete anlatiyorsunki sunu yapiyoruz bunu yapiyoruz diye..mahrem diye bisey var..millet senin neler yaptigini bilmek zorundami,ozelin sana kalsin...iste bu dusuncelerimi dile getirdim yemedigim laf kalmamisti bir kac kisiden..

pek bi tatlısın şeker gibin

ayyyy teşekkür ettim cicişşşş

sayydek nışanda gıydığın sıyah elbıse çok hoş çok beğendımm

saol tatlım bende çok severek giyiyorum hemde 20 liraya almıştım
Spor ayakkabınız çokk cici çok şeker

çok teşekkür edermm valla o ayakkabıyı aldırmak için 2 ay yalvarmıştım annem onun parasıyla 3 ayakkabı al diyodu olmaz dedim aldılar sonunda

Kızlar, benim siyah skinny yani dar paça yırtık bi jean pantolonum var, sizce onu nasıl ve ne tür parçalarla kombinlemeliyim ? Karar veremiyorum bi türlü, renkli şifon bluzum var onunla kombinlesem olur mu sizce, yoksa daha başka şeylerle mi kombinlemem gerekir, ayakkabı olarak nasıl bişey giymeliyim altına, topuklu mu düz mü, babet mi, ve çanta nasıl olmalı ? Bi yardım edin kızlar yaa, çok kararsızım.:44:

Nişannn yolcusu kalmasııııııııııın
Kızlar bu arada çok özür diliyorum büyük resimler için gerçekten eklenti olarak olmuyo yaa

kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426

sayydek kusura bakmada senin giydigin daha SIK ona itirazim yok
fakat elektrayanin kardesininkini elestirmen o kadar yersizki bu kiyafetinle
elestirdigin kisinin fizigi daha fit ve guzel bu yuzden goze fazla batiyor
haa camasiri varmi yokmu bilemem belki tanga giymistir
ama iki beden daha zayif olsan ve daha syky vucuda sahip olsan sende daha dar giyinir ve
bu tur bir manzara cikardi
igneyi kendine cuvaldizi baskasina pliz ))

ne alaka şimdi?
ortalık karıştırmak için yazmayın şuraya artık Allah aşkına ya!
kız nişana gitmiş,çarşaf mı giyseymiş?
öbür arkadaşın kardeşi o halde mahallede geziyormuş!!!
biz saydekk'in nasıl giyindiğini burada görüyoruz..
ayrıca saydekk vücuduyla ilgili komplekslerde değil,çünkü kompleks yapacak bir durumu yok,ayrıca insanın vücudu düzgün diye,kalçasını ortaya tamamen çıkarması gerekmiyor!benim boyum 173 kilom 48 hanımefendi.ben de gayet giyiniyorum ama teşhir etmiyorum.
o nedenle sizin buraya pat diye böyle bi yorum yazmanız bence en yersizi olmuş..
insanlar şu topiğe girmekten soğudu bu tarz saçmalıklar yüzünden.

Son düzenleme:

Tatlım sen 48 kilo musun o kadar şey yazmışsın ama benim dikkatimi bir tek o çekti
Ne kadar zayıfmışsın

Tatlım sen 48 kilo musun o kadar şey yazmışsın ama benim dikkatimi bir tek o çekti
Ne kadar zayıfmışsın

ay çok güldüm pixim .
evet kuzucum,50 kiloydum ama dün tartıldım 48e düşmüşüm..
dün alışverişe çıkmıştım,etekler bacaklarımdan kayıp gitti.kolye alabildim sadece..

ayrıca,forumdaki bu saçma çekişmeden hakkaten çok sıkıldım.

Son düzenleme:
geçen cumadan..
elbise annemin eseri..
rüzgardan dolayı eteğim biraz havalanmış.
elimdeki de kot ceketim.ama öyle sıcaktı ki,giymeye hiç gerek duymadım.

Son düzenleme:

ben tabiiki tartisma yaratmak istemiyorum
saydekin arkadasa yazdiklarini gordunuzmu
neyle itham ettigini ?
saydekle o kisinin giydiginin arasindaki fark sadece TARZ
saydekin giydikleri gercekten guzel kombinler yasina uygun civil civil
diger kizin giydiginde ne vardi? o pozu vermeseydi saydek bu sekil yazabilirmiydi?
saydekte vucud hatlarini belli eden giysiler giymiyormu? kalcalari ortada degilmi?
o kizi cok kotu lanse etmesi normalmi

ben buna takildim

bahsettiğiniz kişi yani saydekk,dilerse gelir size cevap verir.
daha fazla sayfayı boş yazılarla meşgul etmeyelim.
sadece şu var ki,o fotoğrafa bir tek saydekk yorum yapmadı.
lütfen,konunun içeriğine göre davranalım.iyi günler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…