bizde seni sevioruz kuzumhemen deniycem kızlar çokkkk kocaman saolun emi seviyorum siziiiiii
pek bi tatlısın şeker gibinAyyy kızlar becerdimmmm varya çok sevindirik oldum heeee çok sağolunnn hemende geçen akşam kardeşimle spora giderkenki halimi ekledim buda benim akşam sporu modum
Kapşonlu sevdiceğimin
Eki Görüntüle 405297
herkes soylemis zaten tayt tunikle guzel olur diye.
diegr turlu corap giymissinde ustune bisey giymeyi unutmussun gibi duruyor ki kardesinizinki oyle..
erkek arkadas meselesine gelince ben 2 kiz annesi olarak tercih yapmam gerekirse erkek arkadasi tercih ederim(tabi belli seviye ve saygi cercevesinde)
bu sekilde kizlarimin disari cikmasini asla istemem.
erkek arkadasi olursa en azindan 1 erkegin gozu uzerinde olur..baskasida bakmaya yeltenmez
ama bu sekilde tayt ustune kisacik dar badi ustune ustluk camasir olmadan giyerse sokaktaki butun erkeklere davetiye cikarmis bana bak bana gel demis olur ki bu en son tercihimdir..beni kk da az cok taniyanlarda fikirlerimi gayet iyi bilirler..hatta zamaninda yobaz diyen bile olmustu..
Ayyy kızlar becerdimmmm varya çok sevindirik oldum heeee çok sağolunnn hemende geçen akşam kardeşimle spora giderkenki halimi ekledim buda benim akşam sporu modum
Kapşonlu sevdiceğimin
Eki Görüntüle 405297
neden yobaz dedilerki canımm
pek bi tatlısın şeker gibin
sayydek nışanda gıydığın sıyah elbıse çok hoş çok beğendımm
Spor ayakkabınız çokk cici çok şeker
slm kızlar bugünden bi foto olsun gömleğim bebe yaka ama foto çekilirken düzeltmemişim :26:
Eki Görüntüle 409203
bebeğimmmm gömleğine tek kelimeyle bayıldımmmmmmmm.bebe yaka da moda zateeen sana da pek yakışmış ayakkabı cekette uydurmuşsun pek bi güzel olmuşsunnnn maşallahhh
kızlar bu da kardeşimin kombini nasıl olmuş?Eki Görüntüle 404426
sayydek kusura bakmada senin giydigin daha SIK ona itirazim yok
fakat elektrayanin kardesininkini elestirmen o kadar yersizki bu kiyafetinle
elestirdigin kisinin fizigi daha fit ve guzel bu yuzden goze fazla batiyor
haa camasiri varmi yokmu bilemem belki tanga giymistir
ama iki beden daha zayif olsan ve daha syky vucuda sahip olsan sende daha dar giyinir ve
bu tur bir manzara cikardi
igneyi kendine cuvaldizi baskasina pliz ))
ne alaka şimdi?
ortalık karıştırmak için yazmayın şuraya artık Allah aşkına ya!
kız nişana gitmiş,çarşaf mı giyseymiş?
öbür arkadaşın kardeşi o halde mahallede geziyormuş!!!
biz saydekk'in nasıl giyindiğini burada görüyoruz..
ayrıca saydekk vücuduyla ilgili komplekslerde değil,çünkü kompleks yapacak bir durumu yok,ayrıca insanın vücudu düzgün diye,kalçasını ortaya tamamen çıkarması gerekmiyor!benim boyum 173 kilom 48 hanımefendi.ben de gayet giyiniyorum ama teşhir etmiyorum.
o nedenle sizin buraya pat diye böyle bi yorum yazmanız bence en yersizi olmuş..
insanlar şu topiğe girmekten soğudu bu tarz saçmalıklar yüzünden.
Tatlım sen 48 kilo musun o kadar şey yazmışsın ama benim dikkatimi bir tek o çekti
Ne kadar zayıfmışsın
ne alaka şimdi?
ortalık karıştırmak için yazmayın şuraya artık Allah aşkına ya!
kız nişana gitmiş,çarşaf mı giyseymiş?
öbür arkadaşın kardeşi o halde mahallede geziyormuş!!!
biz saydekk'in nasıl giyindiğini burada görüyoruz..
ayrıca saydekk vücuduyla ilgili komplekslerde değil,çünkü kompleks yapacak bir durumu yok,ayrıca insanın vücudu düzgün diye,kalçasını ortaya tamamen çıkarması gerekmiyor!benim boyum 173 kilom 48 hanımefendi.ben de gayet giyiniyorum ama teşhir etmiyorum.
o nedenle sizin buraya pat diye böyle bi yorum yazmanız bence en yersizi olmuş..
insanlar şu topiğe girmekten soğudu bu tarz saçmalıklar yüzünden.
ben tabiiki tartisma yaratmak istemiyorum
saydekin arkadasa yazdiklarini gordunuzmu
neyle itham ettigini ?
saydekle o kisinin giydiginin arasindaki fark sadece TARZ
saydekin giydikleri gercekten guzel kombinler yasina uygun civil civil
diger kizin giydiginde ne vardi? o pozu vermeseydi saydek bu sekil yazabilirmiydi?
saydekte vucud hatlarini belli eden giysiler giymiyormu? kalcalari ortada degilmi?
o kizi cok kotu lanse etmesi normalmi
ben buna takildim