Merhaba arkadaşlar, sayfayı sıklıkla takip ediyorum, genelde en sondan başlayarak geliyorum, çünkü defalarca burda saçma sapan tartışmalara tanık oldum, bu sefer uykumuda açmak için ne olmuş diye ayrıntılı inceledim. Kimseyi şahsen tanımıyorum belirtmek istiyorum öncelikle, ama yazan arkadaşlardan az çok kim kiminle arkadaş, kim kimi nerde savunur tahmin ediyorum, görüyorum.
Öncelikle sondan başlıyarak geliyorum dedim ya söz konusu resmi merak ettim ve kafamda acayip bir profil çizdim, yani yapılan eleştiriler bana göre aşırı geldiğinden herhalde, gördüğüm resim kafamdakinin yanında çok soft geldi. Bu zevk meselesi, bence sizleri rahatsız eden poz şekli ile alakalı. Yoksa izmirde olduğumdan da olabilir ben tayt üstü atlet badi giyen çok kişi gördüm, giyilir fiziği güzel olana da yakışır, yadırgamam. Burda herkes kombinlerini paylaşıyor, yorumlar yapılıyor, ben daha çok izlek pozisyonundayım çoğu kez okumam da yorumları, resimlere bakar geçer, fikir sahibi olurum. Ama eleştirinin dozu kaçınca karşıdaki insanlarda karşı savunmalarında dozu kaçırıyor saçma sapan bir tartışma yaşanıyor. Kısacası gençliğe yazık ve kadınlığımdan utandım lafları madolyonun diğer tarafından bakıldığında resmi koyan arkadaş için kışkırtıcı bir laftır. Arkasından savunma için her lafı söyleyebilir. Haklı haksız da değilim. Ama bazı kelimelerde hakikaten yanlış seçiliyor, bu sebeple lafı söyleyip ben tartışmak istemiyorum deyip kabuğa çekilmek de olmuyor işte. Bu şekilde karşıdaki tartışmaya çekmek için sizden birşeyi kullanıyor uzuyor da uzuyor en son ceza alıp, mahrum oluyorsunuz.
Bu arada tayt giyenler sanırım genelde tanga ve/veya dikişsiz çamaşır kullanıyorlar, ee doğru bir yandan da penye ve dar olan taytın içine de günlük çamaşır giyimi çok da mantıklı olmaz sanırım, tabi bu dediğim üstünü kısa birşey ile kombinleyeceklere...