Bugün ne giydin? Çek görelim..

:KK9:ay çok güldüm pixim .
evet kuzucum,50 kiloydum ama dün tartıldım 48e düşmüşüm..
dün alışverişe çıkmıştım,etekler bacaklarımdan kayıp gitti.kolye alabildim sadece..:KK25:

ayrıca,forumdaki bu saçma çekişmeden hakkaten çok sıkıldım.

Bende eskiden 50-52 falandım ama şimdi kilo aldım güzeldir o kilolar ya bence rahat rahat giyiniyorsun oh birde yaz geldi tiril tiril oluyor herşey rahat oluyor:KK55:
Forumdaki çekişmelere takılma boşver.
Bu arada elbisene de bayıldımmm:KK31:

Son düzenleme:
Bende eskiden 50-52 falandım ama şimdi kilo aldım güzeldir o kilolar ya bence rahat rahat giyiniyorsun oh birde yaz geldi tiril tiril oluyor herşey rahat oluyor:KK55:
Forumdaki çekişmelere takılma boşver.
Bu arada elbisene de bayıldımmm:KK31:
bazen fazla tiril oluyor ama,omuzdan hoop düşüp gidiyor. :KK1:
ya ben böyle tartışmaların içinde zaten yer almak istemiyorum ama bu çenem durmuyor haksızlık gördüm mü.:KK6:
ayrıca teşekkür ederim.:nazar:

annenizin eline sağlık elbise güzel olmuş ayrıca sizede çok yakışmış güle güle giyin

hilka çok teşekkür ederim.:KK31:

bazen fazla tiril oluyor ama,omuzdan hoop düşüp gidiyor. :KK1:
ya ben böyle tartışmaların içinde zaten yer almak istemiyorum ama bu çenem durmuyor haksızlık gördüm mü.:KK6:
ayrıca teşekkür ederim.:nazar:

hilka çok teşekkür ederim.:KK31:

Bence gayet iyi canım kilon hem annenin eserleri yeter sana:KK16:
Benimde durmaz aslında ama burda çenemi tutuyorum el mahkum:)
Bu arada topuklu giymişsin yakışmış:103:

sayydek kusura bakmada senin giydigin daha SIK ona itirazim yok
fakat elektrayanin kardesininkini elestirmen o kadar yersizki bu kiyafetinle
elestirdigin kisinin fizigi daha fit ve guzel bu yuzden goze fazla batiyor
haa camasiri varmi yokmu bilemem belki tanga giymistir
ama iki beden daha zayif olsan ve daha syky vucuda sahip olsan sende daha dar giyinir ve
bu tur bir manzara cikardi
igneyi kendine cuvaldizi baskasina pliz ))

hay allahım ya illa gerginlik yaratcaksınız
sayydek o elbiseyi nerde giyinmiş bi bakar mısın pliz!!!!!!!

geçen cumadan..
elbise annemin eseri.. :KK31:
rüzgardan dolayı eteğim biraz havalanmış.:KK1:
elimdeki de kot ceketim.ama öyle sıcaktı ki,giymeye hiç gerek duymadım.
Eki Görüntüle 409881

canımm en beğendiğim kombinin bu sanırım çok tatlı olmuşsun
:nazar:

hay allahım ya illa gerginlik yaratcaksınız
sayydek o elbiseyi nerde giyinmiş bi bakar mısın pliz!!!!!!!

canımm en beğendiğim kombinin bu sanırım çok tatlı olmuşsun
:nazar:

beybiciiiim :)
teşekkür ederim çok.
müstakbel eşinin aldığı hediyeyi de bi kombinle de görelim artık.:KK76:

sayydek kusura bakmada senin giydigin daha SIK ona itirazim yok fakat elektrayanin kardesininkini elestirmen o kadar yersizki bu kiyafetinle elestirdigin kisinin fizigi daha fit ve guzel bu yuzden goze fazla batiyor haa camasiri varmi yokmu bilemem belki tanga giymistir ama iki beden daha zayif olsan ve daha syky vucuda sahip olsan sende daha dar giyinir ve bu tur bir manzara cikardi igneyi kendine cuvaldizi baskasina pliz ))
sizinle bu konuyu tartışmak bile istemiyorum benim sorunum ne dar giymesi ne tayt giymesi nede başka birşeydi.çünkü bende dar giyiyorum taytta giyiyorum hemde çok severek.yakışan herkes giysin.ama herşeyin bi adabı var bunu belirtmeliyiz.buraya yoruma açılıyosa istediğim yorumu yaparım.hakarette etmedim.ayrıca 36 beden giyiyorum 2 beden zayıflasam hmmm neyse.
geçen cumadan.. elbise annemin eseri.. :KK31: rüzgardan dolayı eteğim biraz havalanmış.:KK1: elimdeki de kot ceketim.ama öyle sıcaktı ki,giymeye hiç gerek duymadım. Eki Görüntüle 409881
hiiii çok güzel olmuşsunnnnnn canım benim eteğin çantannnn ve (sanırım) gömleğin ay hepsi müthiş bırak o ceketi elinden bakayım yaz geldi kız yazz:)

kalemkutu ayyy canımmm bak hiç okumadan yazmışım görüyomusun elbiseymiş o hemde anneciğinin eseriiii çok tebrik ediyorum valla harika dikmiş:nazar:

Merhaba arkadaşlar, sayfayı sıklıkla takip ediyorum, genelde en sondan başlayarak geliyorum, çünkü defalarca burda saçma sapan tartışmalara tanık oldum, bu sefer uykumuda açmak için ne olmuş diye ayrıntılı inceledim. Kimseyi şahsen tanımıyorum belirtmek istiyorum öncelikle, ama yazan arkadaşlardan az çok kim kiminle arkadaş, kim kimi nerde savunur tahmin ediyorum, görüyorum.
Öncelikle sondan başlıyarak geliyorum dedim ya söz konusu resmi merak ettim ve kafamda acayip bir profil çizdim, yani yapılan eleştiriler bana göre aşırı geldiğinden herhalde, gördüğüm resim kafamdakinin yanında çok soft geldi. Bu zevk meselesi, bence sizleri rahatsız eden poz şekli ile alakalı. Yoksa izmirde olduğumdan da olabilir ben tayt üstü atlet badi giyen çok kişi gördüm, giyilir fiziği güzel olana da yakışır, yadırgamam. Burda herkes kombinlerini paylaşıyor, yorumlar yapılıyor, ben daha çok izlek pozisyonundayım çoğu kez okumam da yorumları, resimlere bakar geçer, fikir sahibi olurum. Ama eleştirinin dozu kaçınca karşıdaki insanlarda karşı savunmalarında dozu kaçırıyor saçma sapan bir tartışma yaşanıyor. Kısacası gençliğe yazık ve kadınlığımdan utandım lafları madolyonun diğer tarafından bakıldığında resmi koyan arkadaş için kışkırtıcı bir laftır. Arkasından savunma için her lafı söyleyebilir. Haklı haksız da değilim. Ama bazı kelimelerde hakikaten yanlış seçiliyor, bu sebeple lafı söyleyip ben tartışmak istemiyorum deyip kabuğa çekilmek de olmuyor işte. Bu şekilde karşıdaki tartışmaya çekmek için sizden birşeyi kullanıyor uzuyor da uzuyor en son ceza alıp, mahrum oluyorsunuz.
Bu arada tayt giyenler sanırım genelde tanga ve/veya dikişsiz çamaşır kullanıyorlar, ee doğru bir yandan da penye ve dar olan taytın içine de günlük çamaşır giyimi çok da mantıklı olmaz sanırım, tabi bu dediğim üstünü kısa birşey ile kombinleyeceklere...

ben de tayt üstü kısa tişörtü teşhircilik olarak görüyorum kimse kırılmasın ama mini etek giy askılı giy ne biliyim herşeyin bi oluru bi yeri var ama sporcu taytların üstüne bile hiç yakıştırmıyorum. en basitinden hiçbi erkek yanında böyle bi kız taşımaz..üzgünüm..
bi arkadaş siyah skinnynin üstüne ne giysem demiş ben önü kısa arkası uzun tişörtlerim var içine uzun askılı giyip altına dolgu topuklularla kullanıyorum çok şık duruyo

ya olayın üzerinden ne kadar geçti hala gelip ortalığı karıştıranlar var artık uzamasın bu konu cidden.

mrb kizlar.... bende burayi uzun zamandir takip ediyorum,, bi iki kere resimde paylastim ve simdi uzun bi aradan sonra bisiler paylasmak istedim:KK34:
yorumlarinizi beklirim:KK53::KK53:

pek belli degil ama koyu mavi yazlik ceket giydim $IMG_1211a.png
buda ceketsiz halim:KK53: $IMG_1208d.png
bunlarda cok sevdigim ayakabilarim $IMG_1206.PNG
ve canim askimin bana aldigi kolyem:KK16: $IMG_1207.PNG

ya olayın üzerinden ne kadar geçti hala gelip ortalığı karıştıranlar var artık uzamasın bu konu cidden.
uzerinden ne kadar gecti bilmiyorum
ben gordugum an yorumumu yazdim sizler gibi!
siz ahlak dersi verirken bir sey olmuyorda
ben cevap verince neden "ortaligi karistiran"oluyorum
ayrica 38 beden olmaniz fit oldugunuz anlamina gelmezki
bu konuda baya bir alindiniz sanirim
alingan olmtaktan cok durust olmak daha yakisik alirdi

ne alaka şimdi?
ortalık karıştırmak için yazmayın şuraya artık Allah aşkına ya!
kız nişana gitmiş,çarşaf mı giyseymiş?
öbür arkadaşın kardeşi o halde mahallede geziyormuş!!!
biz saydekk'in nasıl giyindiğini burada görüyoruz..
ayrıca saydekk vücuduyla ilgili komplekslerde değil,çünkü kompleks yapacak bir durumu yok,ayrıca insanın vücudu düzgün diye,kalçasını ortaya tamamen çıkarması gerekmiyor!benim boyum 173 kilom 48 hanımefendi.ben de gayet giyiniyorum ama teşhir etmiyorum.
o nedenle sizin buraya pat diye böyle bi yorum yazmanız bence en yersizi olmuş..
insanlar şu topiğe girmekten soğudu bu tarz saçmalıklar yüzünden.

mevzusu gecen kisi sizmisiniz? reklaminizi neden alakasiz bir sekilde yapiyorsunuz
48 kilo olunca teshir edilecek bir sey kalmiyorki zaten :nazar: ilahi kalemkutu
hem araya girip sonra yine ortaligi karistiran kisi olarak beni ilan etmeniz ne kadar durustce?

Son düzenleyen: Moderatör:
X