Bugün ne giydin? Çek görelim..

Bu forumda bazen sorunlar bitmek bilmiyor. Baskalarinin resimlerini ekleyerek ne zevk aliyor bazi kisiler anlayamiyorum. Herneyse bu konuda kapanir yeniden, bir sonraki olaya kadar.

Dun ben boyleydim kizlar, umarim begenirsiniz.

kıyafetlerinde güzel kendinde maşallahhhh

Burcucum sana bayıldım bayıldım fiziğinde harika maşallah
Bitek saçlarını sevmedim öyle şeyler itici geliyo bana alınma lütfen:26:

Bende bugün böyleydim kızlar.Sonunda sevdiceğim sevindi ama olsun bi kupa sevdalısı değiliz diimi ama :)
Sevdiceğimle verdiğimiz sosyal mesaj:Furtbol dostluk,futbol kardeşliktir.

Eklentiler

• $16052012325.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
  • $16052012987.jpg
    55,4 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleme:
sorulmaz ama şurda bayan bayanayız kaç yaşındasın ???ben 35 sizleri görünceeee gençliğim geliyorrrrrr aklımaaa

ya ben resim koymayı bilmiyorum kızlar o yüzdende koyamıyorum daha doğrusu uğraşmak zor geliyo hani makinadan bilgisayara atmak filan

burcucum ayakkabı hariç süpersin ama rengi çok tatlı
sayydek avatardan gördüm dedim sevdiceği fenerli bizim kız bursaspor kesin foto eklemiştir diyerekten geldim :))) çok şekersiniz

Ya ben de burada şunu anlamıyorum bugün ne giydin diye bir topic var ama bakıyorsun insanlar sevgilileriyle fotoğraflarını koyuyorlar. Ne manasız hareketler.

Ya ben de burada şunu anlamıyorum bugün ne giydin diye bir topic var ama bakıyorsun insanlar sevgilileriyle fotoğraflarını koyuyorlar. Ne manasız hareketler.

O gün ne giyinildiği ekleniyor işte...
Yanında başka biri olunca sorun olmuyorda yanında sevgili olunca mı göze batıyor...
Bende bunu anlamıyorum.
ister tek eklenir ister arkadaşla ister sevgili ister anne vs vs.
Sonuç olarak topiğe uygun bugün ne giyildiği ekleniyor mu ? Ekleniyor. Sorun olmamalı bence..

bu topikte de sorun çıkaranlar hiiiççç eksik olmuyor
insanın sanane kızaaaammm diyesi geliyor
bugün giydiğini eklemiş şekerlik olsun topik şenlensin die de sevgilisini eklemiş topiğe ayrıkırı mı hayır eeeeeeee
gözü olanın gözü çıksın

yeter ama sorun çıkaranlar girmesin artık şu topiğe bence senin yaptığın yanlış
burası bugün ne giydin topiği yani kıyafetler eleştirilir paylaşım yapılır
milletin sevgilisinin eleştirileceği topik burası değil yanlış yerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…