Bu forumda bazen sorunlar bitmek bilmiyor. Baskalarinin resimlerini ekleyerek ne zevk aliyor bazi kisiler anlayamiyorum. Herneyse bu konuda kapanir yeniden, bir sonraki olaya kadar.
Dun ben boyleydim kizlar, umarim begenirsiniz.
teşekkür ederim canım
hiç takip ettiğin moda blogu felan yok mu böyle elbiseler olan?
Bu forumda bazen sorunlar bitmek bilmiyor. Baskalarinin resimlerini ekleyerek ne zevk aliyor bazi kisiler anlayamiyorum. Herneyse bu konuda kapanir yeniden, bir sonraki olaya kadar.
Dun ben boyleydim kizlar, umarim begenirsiniz.
Burcucum sana bayıldım bayıldım fiziğinde harika maşallah
Bitek saçlarını sevmedim öyle şeyler itici geliyo bana alınma lütfen:26:
Bende bugün böyleydim kızlar.Sonunda sevdiceğim sevindi ama olsun bi kupa sevdalısı değiliz diimi ama :)
Sevdiceğimle verdiğimiz sosyal mesaj:Furtbol dostluk,futbol kardeşliktir.
Eki Görüntüle 418383 Eki Görüntüle 418407 Eki Görüntüle 418408
Polyvore dan elbiselere ve kombinlere baka bilirsin, eminim arasinda hosuna giden bir elbise modeli olur canim .
Butun yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlarr :)
sorulmaz ama şurda bayan bayanayız kaç yaşındasın ???ben 35 sizleri görünceeee gençliğim geliyorrrrrr aklımaaa
93lüyüm yani henüz 19
amaa sizde durun daha gençliğinizi yadetmek için çoook erken
SOFTBALL BABE: CAPTION CONTEST
kardeşimin dediğin fotoğraf da bu değil mi?
Ya ben de burada şunu anlamıyorum bugün ne giydin diye bir topic var ama bakıyorsun insanlar sevgilileriyle fotoğraflarını koyuyorlar. Ne manasız hareketler.
Ya ben de burada şunu anlamıyorum bugün ne giydin diye bir topic var ama bakıyorsun insanlar sevgilileriyle fotoğraflarını koyuyorlar. Ne manasız hareketler.