- 21 Eylül 2011
- 6.246
- 50
kızlar kardeşim yorumlarınızı okudu ve çok güldü."sonuçta yadırgayan arkadaşların da herşeyi ortada ama bu kadar yorum almıyorlar e bu da fizik farkı" diyoralem kız
bir kombin daha yüklüyoruz bakalım bu da sallıyacak mı ortalığıEki Görüntüle 414088
kızlar alemsiniz ya ben ikinci foto benim ya da kardeşimin demedim ki bir kombin yüklüyorum dedim.zaten fizik farklı saç farklı siz nasıl ikisini aynı kişi sandınız anlayamadım ayırt edemediniz mi hangisi kardeşim hangisi değil?neyse o kadar önemli değil.hayat memat meselesi yaptınız.
kızlar alemsiniz ya ben ikinci foto benim ya da kardeşimin demedim ki bir kombin yüklüyorum dedim.zaten fizik farklı saç farklı siz nasıl ikisini aynı kişi sandınız anlayamadım ayırt edemediniz mi hangisi kardeşim hangisi değil?neyse o kadar önemli değil.hayat memat meselesi yaptınız.
merhaba kızlar
bilmiyorum buraya yazmam uygun mudur ama ben sizlerden yardım almak istiyorum..inşAllah bana yardımcı olursunuz
şöyle ki ben söz kıyafetimi diktirmek istiyorum
ancak nasıl bir model olsun çok kararsızım
internetten birkaç model beğeniyorum,tam bel kısmından kuşak geçen üst kısmı dar alt kısmı bol bi elbise düşünüyorum
ancak bu tür elbiseler bulabilmek için hangi moda bolglarına hangi sitelere bakmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
aradığım elbise türü içinde bir iki model ekleyeyim size
Eki Görüntüle 415377 Eki Görüntüle 415378 Eki Görüntüle 415379
anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..
merhaba kızlar
bilmiyorum buraya yazmam uygun mudur ama ben sizlerden yardım almak istiyorum..inşAllah bana yardımcı olursunuz
şöyle ki ben söz kıyafetimi diktirmek istiyorum
ancak nasıl bir model olsun çok kararsızım
internetten birkaç model beğeniyorum,tam bel kısmından kuşak geçen üst kısmı dar alt kısmı bol bi elbise düşünüyorum
ancak bu tür elbiseler bulabilmek için hangi moda bolglarına hangi sitelere bakmalıyım bana yardımcı olabilir misiniz?
aradığım elbise türü içinde bir iki model ekleyeyim size
Eki Görüntüle 415377 Eki Görüntüle 415378 Eki Görüntüle 415379
anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim..
SOFTBALL BABE: CAPTION CONTEST
kardeşimin dediğin fotoğraf da bu değil mi?
SOFTBALL BABE: CAPTION CONTEST
kardeşimin dediğin fotoğraf da bu değil mi?
ilk ikisi mezuniyet kıyafeti gibi bnce çok cocuksu bişey giyme 3.cü daha uygun :)