Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım herşeyinle bayıldım hele hele pantolonnnn missssssssss
canım ben gömleğinle eteğini beğendim ama örtünü beğenmedim daha açık bi renk isterdim sanki
canım, şalım eteğimin içindeki yaprağın rengi ile aynı olduğu için onu uygun gördüm :)
sanki eteğinin kendi tonundaki krem(sanırım) gibi olsaydı daha iyi olurdu gibi geldi öyle de bir dene istersen ama böylede beğendim ben seni
canım herşeyinle bayıldım hele hele pantolonnnn missssssssss
Bugün bende Böyleydim..
Bi ara hava güneslendi Pumpslerimi takiymm ayagima dedim ama geri cikardim, yinede foto cekmeden önce onlarida giydim cektim fikir olsun ..
Eki Görüntüle 384069
Eki Görüntüle 384079
Eki Görüntüle 384082
Eki Görüntüle 384083
evet kızlar , bugünkü halimi koymadan önce, geçen günn giydiğimin alt tarafını göstreceğim umarım beğenirsiniz.. :)
Eki Görüntüle 386620 Eki Görüntüle 386619 Eki Görüntüle 386618 Eki Görüntüle 386617 :))))
canım babetlerini siyah görmek isterdim onun dışında çok tatlı olmuş bileziğini beendim
yeşilli bi kombinin vardı o da çok hoştu kedili yüzüğünü tanıdım çok tatlı
sevdiceğinle de ömür boyu mutluluklar inşallah
canım sakın yanlış anlama ama burada bikaç arkadaştan duydum yüzün açık foto koyduğun için bazen fotoları çalabiliyorlar dikkatli ol derim ben sadece uyariim dedim dikkate alırsın almazsın tabiki sen bilirsin.................... ben hep kapatırdım bi kere yarım açık bırakmışım sileceğim günü bekliorum resmen yarım açık olsa dahi pişman oldum ((
canım öncelikle yorumların için çok teşekkürler
siyah babette denedim ama o zaman t-shirt çok yalnız kaldı gibi geldi babetle takımlıyim bari dedim
fotoğraf çalma konusuna gelince haklısın canım gerçekten bu tip olaylar olabilir korktum bak şimdidaha dikkat edicem artık
evet kızlar , bugünkü halimi koymadan önce, geçen günn giydiğimin alt tarafını göstreceğim umarım beğenirsiniz.. :)
Eki Görüntüle 386620 Eki Görüntüle 386619 Eki Görüntüle 386618 Eki Görüntüle 386617 :))))
ooo çok şıksın kombinlerin güzel olmuş sanki tesettür moda çekimi gibi
Bugün Bende Böyleydim,, havanin isinmasina en cok sevinen kiside ben olsam gerek, yaz gel gel gel
Eki Görüntüle 390206
Resmin üzerine tiklayinca büyüdügünü anca kesfetmis durumdayim
canım benimmm herşeyine bayıldımmmmm tek beğenmediğim nokta ayakkabının desenleri düz olsa daha çok sevcektim sanırım onun dışında çok şıksınBugün Bende Böyleydim,, havanin isinmasina en cok sevinen kiside ben olsam gerek, yaz gel gel gel
Eki Görüntüle 390206
Resmin üzerine tiklayinca büyüdügünü anca kesfetmis durumdayim