Bugün ne giydin? Çek görelim..

bu ara coştum heee:KK1:
$07042012892.jpg $07042012907.jpg $07042012908.jpg $07042012909.jpg

canım herşeyinle bayıldım hele hele pantolonnnn missssssssss:KK16:

canım ben gömleğinle eteğini beğendim ama örtünü beğenmedim daha açık bi renk isterdim sanki:KK17:

canım, şalım eteğimin içindeki yaprağın rengi ile aynı olduğu için onu uygun gördüm :)

canım babetlerini siyah görmek isterdim onun dışında çok tatlı olmuş bileziğini beendim :KK16:
yeşilli bi kombinin vardı o da çok hoştu :nazar: kedili yüzüğünü tanıdım :KK9:çok tatlı
sevdiceğinle de ömür boyu mutluluklar inşallah :nazar:
canım sakın yanlış anlama ama burada bikaç arkadaştan duydum yüzün açık foto koyduğun için bazen fotoları çalabiliyorlar dikkatli ol derim ben sadece uyariim dedim dikkate alırsın almazsın tabiki sen bilirsin.................... ben hep kapatırdım bi kere yarım açık bırakmışım sileceğim günü bekliorum resmen yarım açık olsa dahi pişman oldum :KK43:((

evet kızlar , bugünkü halimi koymadan önce, geçen günn giydiğimin alt tarafını göstreceğim umarım beğenirsiniz.. :)
$hgk.jpg $ojjjjjjð.jpg $lçþ.jpg $yuuk.jpg :)))):21:

bu arada fotoğrafçım da özeldir heeee :) hepsi profosyonel çekim arkadaşlar:) benim bi bi bi bi bitanem ooo :)))))

canım babetlerini siyah görmek isterdim onun dışında çok tatlı olmuş bileziğini beendim :KK16:
yeşilli bi kombinin vardı o da çok hoştu :nazar: kedili yüzüğünü tanıdım :KK9:çok tatlı
sevdiceğinle de ömür boyu mutluluklar inşallah :nazar:
canım sakın yanlış anlama ama burada bikaç arkadaştan duydum yüzün açık foto koyduğun için bazen fotoları çalabiliyorlar dikkatli ol derim ben sadece uyariim dedim dikkate alırsın almazsın tabiki sen bilirsin.................... ben hep kapatırdım bi kere yarım açık bırakmışım sileceğim günü bekliorum resmen yarım açık olsa dahi pişman oldum :KK43:((

canım öncelikle yorumların için çok teşekkürler:KK16:
siyah babette denedim ama o zaman t-shirt çok yalnız kaldı gibi geldi babetle takımlıyim bari dedim :KK17:
fotoğraf çalma konusuna gelince haklısın canım gerçekten bu tip olaylar olabilir korktum bak şimdi:KK14:daha dikkat edicem artık:KK50:

canım öncelikle yorumların için çok teşekkürler:KK16:
siyah babette denedim ama o zaman t-shirt çok yalnız kaldı gibi geldi babetle takımlıyim bari dedim :KK17:
fotoğraf çalma konusuna gelince haklısın canım gerçekten bu tip olaylar olabilir korktum bak şimdi:KK14:daha dikkat edicem artık:KK50:

ben hiç gösteriyo muyum yüzümü bak :) yüzüne değişik değişik şeyler koy, cidden fotoğraf çalıyorlar. bnim fotolarımı çok çalan olmuştu başına gelmeden anlamıyor insan canım..:KK50:

Bugün Bende Böyleydim,, havanin isinmasina en cok sevinen kiside ben olsam gerek, yaz gel gel gel :KK16:
$DSC07959.jpg

Resmin üzerine tiklayinca büyüdügünü anca kesfetmis durumdayim :p

Son düzenleme:
Bugün Bende Böyleydim,, havanin isinmasina en cok sevinen kiside ben olsam gerek, yaz gel gel gel :KK16:
Eki Görüntüle 390206

Resmin üzerine tiklayinca büyüdügünü anca kesfetmis durumdayim :p
canım benimmm herşeyine bayıldımmmmm tek beğenmediğim nokta ayakkabının desenleri düz olsa daha çok sevcektim sanırım onun dışında çok şıksın:KK16:

X