Bugün ne giydin? Çek görelim..

$tdghrhbn htk.jpg :) bu da beeeen

ipekk61 canım keşke boydan da koysaydın çünkü altındaki ve ayakkabıdaki hatta çantada ki uyumda çok önemli yorum yapmamız için :)
üst taraf hoş görünüyor:nazar:

Sayydek kırmızı ojeler dışında çoook hoş gözüküyosun.
Nacizane bir tavsiye(Lütfen Kızma) o küçük sorunu aşana kadar Kırmızı gibi canlı renkli ojeler kullanma bence :KK66:

Üst tarafdan bakınca o kalpli kumaşın gözüktüğü bölümleri çok sevdim

bence çok cool bi görüntü olmuş,üstünde salaş hırka tam şu havalarda giyilecek türden :)
ayakkabılar da gayet güzel.fakat son fotoğrafı anlayamadım o tişörtünün içi mi şal mı?:26:
çanta sadece tarzım olmadığı için çok sevmedim.ama sen yakıştırdıysan sorun yok :KK31:

ÇOk teşekkür ederim güzel yorumların için tatlım
son Fotoğraf içimdeki tişörtün yandan görüşünü arka tarafı çiçeklide :p
Çantaya gelince o kadar çantanın içinde en çok bunu uygun buldum diyelim :) Kötünün iyisi :p

ÇOk teşekkür ederim güzel yorumların için tatlım
son Fotoğraf içimdeki tişörtün yandan görüşünü arka tarafı çiçeklide :p
Çantaya gelince o kadar çantanın içinde en çok bunu uygun buldum diyelim :) Kötünün iyisi :p

fotoğrafa bi kez daha bakınca algıladım tişörtün yanı olduğunu.kotonda çok görüyorum bu tarz tişörtler.
eğer çanta senin gözüne hoş geliyorsa bence en önemlisi bu.sorun yok o zaman.:KK16:

İpekk
Üst kısmı çok hoş görünüyor özellikle eşarp bağlama şekli çok hoş.
Ama alt kısımda ne olduğunu söyleseydiniz gözümüzde canlanırdı en azından.

AsaletinbedeliA

Hırkana bayıldım ona benzer bi hırka bendede var çok severek giyiyorum. Çok salaş duruyor çok hoş.
Kotun paçalarınıda o şekilde kıvırman ayrı bi hava katmış tişört ayakkabı kot hırka gerek ayrı ayrı gerekse bi bütün olarak hoş duruyor ama o çanta bu kombine uymamış.
Çantada tek başına çok güzel ama buna spor bi çanta giderdi.

İpekk
Üst kısmı çok hoş görünüyor özellikle eşarp bağlama şekli çok hoş.
Ama alt kısımda ne olduğunu söyleseydiniz gözümüzde canlanırdı en azından.

AsaletinbedeliA

Hırkana bayıldım ona benzer bi hırka bendede var çok severek giyiyorum. Çok salaş duruyor çok hoş.
Kotun paçalarınıda o şekilde kıvırman ayrı bi hava katmış tişört ayakkabı kot hırka gerek ayrı ayrı gerekse bi bütün olarak hoş duruyor ama o çanta bu kombine uymamış.
Çantada tek başına çok güzel ama buna spor bi çanta giderdi.

Çanta konusunda hepimiz hemfikiriz anlaşılan :KK34:Yorumun için teşekkürler tatlım :KK16:

Son düzenleme:
Ben renklerle yazı getirdim bileee:21:
Ayrıca bu kombinin her bir parçasının değeri kocaman bende:KK16:
Pantolon(pull and bear) ve Yağmurluk (zara) sevdiceğimden hediyee:KK54:
T-shirtim(özdilek) teyzoşumdan hediye:KK39:
Çanta(bershka) en yakın arkadaşımdan hediye:KK1:
$03042012873.jpg $03042012876.jpg $03042012874.jpg

Son düzenleme:
Saydek renk uyumuna bayildim canim yazi getirir bi görüntüdesin , ayrica cantanda cok hos cok sevdigim bi tarz genel olarak ben seni begendim :21:

AsaletinBedeli
Canim seninde kombini begendim ama cantani tek basina cok hos buldum,bu kombine fazla SIK kacmis gibi bi havasi var :)
:KK16:

Bugün bende Böyleydim.. :21:
Bi ara hava güneslendi Pumpslerimi takiymm ayagima dedim ama geri cikardim, yinede foto cekmeden önce onlarida giydim cektim fikir olsun .. :KK16:

Eki Görüntüle 384069

Eki Görüntüle 384079
Eki Görüntüle 384082
Eki Görüntüle 384083
canım herşeyinle bayıldım hele hele pantolonnnn missssssssss:KK16:

Eki Görüntüle 384803 bu da rumeli kavagında çekilmiş eteğimi yandan göstercem çok az görünüyo zaten
Eki Görüntüle 384804 .. :)

canım ben gömleğinle eteğini beğendim ama örtünü beğenmedim daha açık bi renk isterdim sanki:KK17:

X