- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 201
Bence krem ve camel tonları ile çok yakışır, benim fikrim tabi bu:))
Güle güle kullan şimdiden
camel renk ketenimde var bu arada tatlım çok teşekkür ederim fikrin için bende öyle düşünüyordum zaten
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence krem ve camel tonları ile çok yakışır, benim fikrim tabi bu:))
Güle güle kullan şimdiden
camel renk ketenimde var bu arada tatlım çok teşekkür ederim fikrin için bende öyle düşünüyordum zaten
çok yakışır bence muz mavisi pantolondan:)
Eki Görüntüle 382679 :) bu da beeeen
Bu çanta bu tarz bir kombinle pek gitmedi galiba ama ben yine de çok sevdim
Eki Görüntüle 383860
Eki Görüntüle 383862
bence çok cool bi görüntü olmuş,üstünde salaş hırka tam şu havalarda giyilecek türden :)
ayakkabılar da gayet güzel.fakat son fotoğrafı anlayamadım o tişörtünün içi mi şal mı?:26:
çanta sadece tarzım olmadığı için çok sevmedim.ama sen yakıştırdıysan sorun yok
ÇOk teşekkür ederim güzel yorumların için tatlım
son Fotoğraf içimdeki tişörtün yandan görüşünü arka tarafı çiçeklide
Çantaya gelince o kadar çantanın içinde en çok bunu uygun buldum diyelim :) Kötünün iyisi
İpekk
Üst kısmı çok hoş görünüyor özellikle eşarp bağlama şekli çok hoş.
Ama alt kısımda ne olduğunu söyleseydiniz gözümüzde canlanırdı en azından.
AsaletinbedeliA
Hırkana bayıldım ona benzer bi hırka bendede var çok severek giyiyorum. Çok salaş duruyor çok hoş.
Kotun paçalarınıda o şekilde kıvırman ayrı bi hava katmış tişört ayakkabı kot hırka gerek ayrı ayrı gerekse bi bütün olarak hoş duruyor ama o çanta bu kombine uymamış.
Çantada tek başına çok güzel ama buna spor bi çanta giderdi.
PBu çanta bu tarz bir kombinle pek gitmedi galiba ama ben yine de çok sevdim
Eki Görüntüle 383860
Eki Görüntüle 383862
canım herşeyinle bayıldım hele hele pantolonnnn missssssssssBugün bende Böyleydim..
Bi ara hava güneslendi Pumpslerimi takiymm ayagima dedim ama geri cikardim, yinede foto cekmeden önce onlarida giydim cektim fikir olsun ..
Eki Görüntüle 384069
Eki Görüntüle 384079
Eki Görüntüle 384082
Eki Görüntüle 384083
Eki Görüntüle 384803 bu da rumeli kavagında çekilmiş eteğimi yandan göstercem çok az görünüyo zaten
Eki Görüntüle 384804 .. :)