Bugün ne giydin? Çek görelim..

Efsun

Benimde kelebeklere zaafım var çok severim:)Teşekkür ederim :)

Sakarkedi
Teşekkür ederim:) Saçlarım boya evet dark brown'a boyamıştım. İlk başta siyah gibi oluyor ama daha sonra rengi açılıyor:) kendi saçlarım boyanın açılmış hali vs saçlarım değişik bi renk oldu fotoda ne kadar belli olmasada güneşte kızıl gibi çukulata kahve gibi bi renk alıyor:)

guzel yorumlariniz icin tskrler :)
Dus kolyeni begendim :) saclarinda guzel zaten :)

Kalemkutu gayet sik ve rahat olmussun

işteee bende bugün böyleydiiiim:KK55:
$29032012263.jpg $29032012260.jpg $29032012261.jpg $29032012262.jpg

şekerim tatlı bir günlük şık ve rahat kombin olmuş..fakat çantan ve babetlerin sadece pek tarzım olmadığı için hoşlanamadım..renk uyumların ve üzerindekiler şirin olmuş ama. :KK16:

canım aslında cantadan bende pek emin değildim hediyeydi zaten bana alınalı 1 yılı geçti kullandığım bi elin parmaklarını geçmez ama bu kombinle uyabilceğini düşündüğüm için taktım :)
babetlere gelince ben severek giymiştim aslında ama tarz meselesi tabi severek giymemin farklı bi nedenide pazardan 5 liraya kapmış olmam:KK1:
e öğrenciyiz seviyoruz ucuzu napalım:KK1::KK1:

canım aslında cantadan bende pek emin değildim hediyeydi zaten bana alınalı 1 yılı geçti kullandığım bi elin parmaklarını geçmez ama bu kombinle uyabilceğini düşündüğüm için taktım :)
babetlere gelince ben severek giymiştim aslında ama tarz meselesi tabi severek giymemin farklı bi nedenide pazardan 5 liraya kapmış olmam:KK1:
e öğrenciyiz seviyoruz ucuzu napalım:KK1::KK1:

gel sen bu çantayı, bordo pantolon ya da tayt üzerine salaş krem bir kazak ile kombinle :KK53: altına da kremden topuklu bir bootie giy :KK19:

sayydek canım gömleğini çok sevdim çok sekermiş sana da çok yakışmış :KK16:
senlik bişi diil babetleri ben sevemiorum
onun dışında bu kombine şu pembe çantayı çok yakıştırırdım mesela baharlık gömleğine baharlık iç açıcı çanta mesela :)

Son düzenleme:
AlessAmbrosio camel olabilir canım deniycem:)
bnnu ayy tatlım çok ciciymiş çanta gömleklede uyar gerçekten :KK16:

saydeeeeek..
öncelikle çok tatlısınız pek bi yakışmışsınız maşaallah :nazar:

sonra bir kedi delisi olarak yüzüğüne bayıldım.kombin çok hoş olmuş.saçların da.gayet hoş ve tam sevgiliyle buluşmalık.:KK16:

Son düzenleme:
saydeeeeek..
öncelikle çok tatlısınız pek bi yakışmışsınız maşaallah :nazar:

sonra bir kedi delisi olarak yüzüğüne bayıldım.kombin çok hoş olmuş.saçların da.gayet hoş ve tam sevgiliyle buluşmalık.:KK16:

ayyy utandırdın benii çok teşekkürler canım beniiim:KK17::KK16:
ayrıca yüzüğümde yengeciğimden hediye belirtiyim:KK49:

Saydekk Öncelikle çok tatlı bi yüzün varmış maşallah diyorum :nazar:
Sevgilinlede çok yakışmışınız onada kocaman bi maşallah:nazar:
Kıyafetine gelicek olursak gayet uyumlu hatta çok hoş.
Saçlarında çok hoş olmuş ama bu kıyafetle saçlarını tepeden topuz gibi toplasan bu kıyafete daha çok yakışırdı.
Gözüme batan tek şey ise ojelerinin bi kısmının çıkmış olması onun haricinde bence gayet güzel bi kombin.

Saydekk Öncelikle çok tatlı bi yüzün varmış maşallah diyorum :nazar:
Sevgilinlede çok yakışmışınız onada kocaman bi maşallah:nazar:
Kıyafetine gelicek olursak gayet uyumlu hatta çok hoş.
Saçlarında çok hoş olmuş ama bu kıyafetle saçlarını tepeden topuz gibi toplasan bu kıyafete daha çok yakışırdı.
Gözüme batan tek şey ise ojelerinin bi kısmının çıkmış olması onun haricinde bence gayet güzel bi kombin.

çok çok çok teşekkür ederimm:KK16:
saçlarımı toplamayı çok istiyorum ama kıyamıyorum nedense çok sevdiğimden olsa gerek herkes görsün istiyorum:KK1:
bu tırnak yeme işinide halletsem çok mutlu olcamda zaten:KK14:

$P1011267.jpg

merhaba bayanlar ben bu uzun gömleği batikten aldım çok hoşuma gitti normalde S ile M benden giyen birisiyim fakat bu gömlek L beden biraz bol döklümlü olsun hafif tunik havası versin diye denedim çok şık oldu üzerimde gel gelelim altına ne renk pantolon giyeceğime karar veremedim buz mavisi dar paça kot mu yoksa yine dar paça krem rengi keten pantolon mu giyeyim?
altına ayakkabı olarak lacivert oxford model giyeceğim fikirleriniz lütfen

Eki Görüntüle 382193

merhaba bayanlar ben bu uzun gömleği batikten aldım çok hoşuma gitti normalde S ile M benden giyen birisiyim fakat bu gömlek L beden biraz bol döklümlü olsun hafif tunik havası versin diye denedim çok şık oldu üzerimde gel gelelim altına ne renk pantolon giyeceğime karar veremedim buz mavisi dar paça kot mu yoksa yine dar paça krem rengi keten pantolon mu giyeyim?
altına ayakkabı olarak lacivert oxford model giyeceğim fikirleriniz lütfen

Bence krem ve camel tonları ile çok yakışır, benim fikrim tabi bu:))
Güle güle kullan şimdiden

X