Bugün ne giydin? Çek görelim..

sayydek bluzunun renkleri, pantolonun çok uyumlu ve çok güzel. ama o ayakkabılarla bu kıyafeti giyme bence. pantolonunun paçalarını biraz kısaltıp, çantanın renginde bir babet ya da topuklu bir ayakkabıyla giymelisin. çünkü o ayakkabılar kıyafetin tüm havasını almış götürmüş.

bana daha spor giib geldi o yüzden giydim canım ama söylediğin gibide denenebilir:KK6:

renkler pek belli olmamış, çekim kötü ama yazayım... pantolon uçuk bir sarı, kazak türbe yeşili, yelek mint yeşili, içimdeki gömlek açık mavi kot. tigerlar turuncu+türbe yeşili ağırlıklı.çanta meydanda :KK31:

$2012-04-21 16.40-horz.jpg

renkler pek belli olmamış, çekim kötü ama yazayım... pantolon uçuk bir sarı, kazak türbe yeşili, yelek mint yeşili, içimdeki gömlek açık mavi kot. tigerlar turuncu+türbe yeşili ağırlıklı.çanta meydanda :KK31:

Eki Görüntüle 398362

o çantaya hastayım bunu biliyorsun değil mi?:KK51:
kombin cıvıltılı benim hoşuma gitti.ayakkabılar da içinde yeşil barındırdığı için olmuş aslında ama fotoğrafta beyaz daha yoğun göründüğü için acaba düz taban bir ayakkabı daha mı iyi olur dedim,timberland tarzı?:KK6:

o çantaya hastayım bunu biliyorsun değil mi?:KK51:
kombin cıvıltılı benim hoşuma gitti.ayakkabılar da içinde yeşil barındırdığı için olmuş aslında ama fotoğrafta beyaz daha yoğun göründüğü için acaba düz taban bir ayakkabı daha mı iyi olur dedim,timberland tarzı?:KK6:

teşekkür ederim kuzumm:KK17:
foto çok fena oldu, aslında uyumluydum ben:KK23:
timberland'im yok ne yazık ki:KK5:

hehehe gördüm oelerini :KK60:

kontescan son eklediğin çok yakışmış çok güzel olmuşşun
ilk kombininde ayakkabılarını uyduramadım onun dışında gayet hoş :nazar:

ve haklısın topik ölmüş bende ekliim mi eklemiim mi gidip geliorum :KK5:

hehehe gördüm oelerini :KK60:

kontescan son eklediğin çok yakışmış çok güzel olmuşşun
ilk kombininde ayakkabılarını uyduramadım onun dışında gayet hoş :nazar:

ve haklısın topik ölmüş bende ekliim mi eklemiim mi gidip geliorum :KK5:

makro çekim gibi aslaaa olamaz ki :KK1: kırmızının tonu da önemli hihihihiih:KK17::KK1:
sağolasın kuzumm

bugün ben :KK16:
bu topik ölmüş valla, sanırım ben de eklemem artık. son kez olsun bakalım:KK31:

Eki Görüntüle 401602

yine süper uyum..
ayakkabılarını bambinin kendi mağazasında sordum 79.90dı kendisi.nette bakınca da 20tl eksik.iyiki almışsın:KK8:
ben bu ara hiç eklemiyorum çünkü aşırı üşengecim.neden böyleyim bilmiyorum.
kontess,foto eklemelerini kesme.darılırım bak. :KK47:
En Büyük TÜRKİYE

yine süper uyum..
ayakkabılarını bambinin kendi mağazasında sordum 79.90dı kendisi.nette bakınca da 20tl eksik.iyiki almışsın:KK8:
ben bu ara hiç eklemiyorum çünkü aşırı üşengecim.neden böyleyim bilmiyorum.
kontess,foto eklemelerini kesme.darılırım bak. :KK47:
En Büyük TÜRKİYE

teşekkür ederim canımm:KK19: evet mağazasında çok pahalı, tam hatırlamıyorum ama ben oldukça uyguna almıştım

X