çok şeker olmusun
aslında düğmeler benimde gözüme ilişse de amaan değişik olsun bizim olsun dedim :)) haklısın düşcümbnnu
Yeşil eteğin ve beyaz gömleğin renk bakımından uyumlu ama eteğin sarı düğmeleriyle gömleğin siyah gibi duran düğmeleri bir arada beni rahatsız etti..
Düz beyaz bi gömlek daha iyi olurdu sanki diye düşündüm...
2. kombindeyse kazağın rengine bayıldım içindeki gömleklede gayet uyumlu görünüyor.Siyah pantolonda iyi durmuş ama o renk kazakla daha acık bi renk pantolon giysen daha hoş olurdu. Mesela krem..
teşekkür ederim burcucumcumBnnu kazaginin rengi coooook guzel canimm, cok tatli olmussunn
Kizlar resim bugun cekilmedi ama bugun resimdekilerin aynisi vardi ustumde.
Burcuu kombinler iyi hos da benim deginecegim konu su zayifligin yuzundencatlayan smile yok mu yea :))))))
bugünden... kızlar niye kimse eklemiyor yaa bende isyan etcem şimdi
bu arada kazağın asıl rengi 3. fotodaki :))
Eki Görüntüle 366722
bnnu ben o kombini görmememişim kuzumm, kazağına bayıldımmm
Bunnu işte bu kombinin son kombinlerin içinde en başarılısı bence ve kazağının rengi de çok güzel :) Bu renk seni açmış
kıs bende diom kontescan salaş beğenirdi huy mu değiştrdi
saol datlum
asaletinbedeliA ya nerelerdesin ben sana müdüre demek istiyorum
sonunda birisi ekledi de yorum yapiciim ilk kombinini daha çok sevdim ceketli olanı... böyle de çok hoşsun birde içine açık renk bi bluzla da eminim hoş duracaktır ayakkabıların çok şıkkkk
ikinci kombininde ben leoparı sevmiyom onu kombinlemek o kadar zordur ki leopar kullanırken diğer herşeyinin çoooooookkk sade olması lazım kanımca,
senin fırfırlı etek ve leopar kızma ammabana onu beğenmedim ha ama ikisi de ayrı ayrı güzeller fırfırlı etek pek giyinmesem de çok şeker buldum onu, ceketi çıkardım onun yerine açık toz pembe bir bluz ve fırfırlı eteğin benim gözüme çok hoş gelirdi .
Pantolonun üstünde tütü mü var??
Ayy tatlım niye kızıyım :) Bende senle aynı fikirdeyim sade olan daha güzel
Biliyo musun eklicemden değil de geçende kızdın ya kimse niye eklemiyor diyeHemen sözünü dinleyim dedim
Çok öpüyorum seni tatlım yorumun içinde teşekkürler