Bugün ne giydin? Çek görelim..

çok şeker olmusun

saol canımmm

aslında düğmeler benimde gözüme ilişse de amaan değişik olsun bizim olsun dedim :)) haklısın düşcüm
ikinci kombinde de krem bi pantolonum yok amma kışın açık renk pantolon sevmiyorum aslında ...teşekkür ettim çok

Bnnu kazaginin rengi coooook guzel canimm, cok tatli olmussunn
teşekkür ederim burcucumcum
aaa senin eklediğin fotoyu lookbook ta görmüştüm ordada çok beğenmiştim maşallah sana

burcum maşallahın var yine bu kombinde benim elim gömlekten ziyade salaş bir kazağa giderdi ama böyle de güzel bir alternatif olmuş
özellikle botlarını çok beğendimm

Burcuu kombinler iyi hos da benim deginecegim konu su zayifligin yuzunden catlayan smile yok mu yea :))))))

Guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim kizlar, beni yine cok mutlu ettiniz :)
Fazla zayif degilim, hatta kilo bile aldim, suan 56 kilo yum :S:S:S:S

Pixim, botlarim sacha diye bir magazadan, hollandada var sadece sanirim, ama internet uzerindende siparis veriliyor, turkiyeye de belki kargo vardir.
www.sacha.nl

bugünden... kızlar niye kimse eklemiyor yaa bende isyan etcem şimdi
bu arada kazağın asıl rengi 3. fotodaki :))

Eki Görüntüle 366722

Bunnu işte bu kombinin son kombinlerin içinde en başarılısı bence ve kazağının rengi de çok güzel :) Bu renk seni açmış

Kizlar resim bugun cekilmedi ama bugun resimdekilerin aynisi vardi ustumde.

Burcucum fazla söze gerek yok yine çok hoşsun herzaman ki gibi

Ahh ahh bu kadar unutkan olmasam ne var :) Bende her seferinde boydan kendimi çekmeyi unuttuğum için son bi kaç gün giydiklerimden kesitler sunayım bari :26:

bnnu ben o kombini görmememişim kuzumm, kazağına bayıldımmm

kıs bende diom kontescan salaş beğenirdi huy mu değiştrdi
saol datlum

asaletinbedeliA ya nerelerdesin ben sana müdüre demek istiyorum
sonunda birisi ekledi de yorum yapiciim ilk kombinini daha çok sevdim ceketli olanı... böyle de çok hoşsun birde içine açık renk bi bluzla da eminim hoş duracaktır ayakkabıların çok şıkkkk
ikinci kombininde ben leoparı sevmiyom onu kombinlemek o kadar zordur ki leopar kullanırken diğer herşeyinin çoooooookkk sade olması lazım kanımca,
senin fırfırlı etek ve leopar kızma amma bana onu beğenmedim ha ama ikisi de ayrı ayrı güzeller fırfırlı etek pek giyinmesem de çok şeker buldum onu, ceketi çıkardım onun yerine açık toz pembe bir bluz ve fırfırlı eteğin benim gözüme çok hoş gelirdi .

Ayy tatlım niye kızıyım :) Bende senle aynı fikirdeyim sade olan daha güzel
Biliyo musun eklicemden değil de geçende kızdın ya kimse niye eklemiyor diye Hemen sözünü dinleyim dedim
Çok öpüyorum seni tatlım yorumun içinde teşekkürler

oy oy oy canım yaa bak buna daha da mutlu oldum çok tatlısın teşekkür ederim
ben senin çoğu kombinine bayıldığımı bilirim eklemeyi ihmal etme emi bitanem çoookkk öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…