söylemeden geçemicem mantık doğru orda bi problem yok ama eleştiri yaparken bazen kurulan cümleler sert olabiliyor işte burda kırıcılık başlıyor dikkat etmek lazım diye düşünüyorum .
bennnde bugün böyleydimmmmEki Görüntüle 370092 Eki Görüntüle 370093 Eki Görüntüle 370094 Eki Görüntüle 370095
kızlar kusurabkmayın topiğinizi meşgul ediyorum ama nereye sorcağımı bilemedm. kk güzllk kraliçesi yarışması vardı. dün sonçlar fln açklancaktı bende takip ediyodum ama şimdi konuya giremiyorum. kaldırıldımı acaba? bu topikte bi sürü güzel kadın var eminim gözünüze takılmıştır bu yarışma...
şekerim,tarzım olmasa da ben yine de beğendimAhh ahh bu kadar unutkan olmasam ne var :) Bende her seferinde boydan kendimi çekmeyi unuttuğum için son bi kaç gün giydiklerimden kesitler sunayım bari :26:
Eki Görüntüle 368480
Eki Görüntüle 368481
efsuncum hoşgeldin yeniden :)
tatlım,sadece ceketini pek uyduramadım çantan kahve mi tam göremedim ama eğer siyahsa siyah deri ceketle daha da güzel bir kombin olabilir.bennnde bugün böyleydimmmmEki Görüntüle 370092 Eki Görüntüle 370093 Eki Görüntüle 370094 Eki Görüntüle 370095
kontesscaaaaan
o pantolon yoksa koton ole mi
ve geçen yıl mı aldın?
eğer öyleyse aynısı bende de var
pembe pantolonumu ben hep beyazla kombinlerdim ve gözüme hep eksik çiğ gelirdi.sanırım griyle kombinlenince böyle güzel olabiliyormuş
herşeyinle yine süpersin .
sadece montunu ben pek beğenemiyorum.mağazada da görmüştüm.ama yakışmamış mı?
hayır çok yakışmış :)
çanta da ayrı güzel,gözümden kaçmadı
bu arada yine kazaklar kitaplar küpeler çanta ve bir de mont aldım ama henüz evime gidemediğim için fotoları çekip koyamadım pembe dolaba.
umarım hafta sonuna kadar eklerim.
evet kuzum koton ole ama 2-3 ay önce pazardan aldım10tl'ye
mağazasında kaça?
griyle denemelisin
montu da beğenerek kullanıyorum,bilmem kibaya ısıtıcıı
teşekkür ediyorum, fotolarını bekliyorummm
içimi açtın kontescan yaa beendimm
holografik ocen diil mi o çok tatlıı
İştee budaa bennn
saçlara bayıldımefulicim
tam bir iş kıyafeti olmuş.hiç tarzım değil,ama banka vs gibi biyerde çalışırsam ben de senin gibi böyle güzel kombinler ekleyeceğim
Efulii coook begendim, cok feminin olmus, ozelikle gomlegine bayildim :)
çoook yakışmış, yakıştırmışsın yine herşeyini :)) saçından ayakkaplarına kadar herşeyini çok beğendimm