Bugün ne giydin? Çek görelim..

QUOTE=AsaletinbedeliA;23612352]Aslında kazağın altında ama mantıken pantolonunda üstü oluyo tabi:)
twist de de geçen sezon vardı bu tarz kazaklar
[/QUOTE]

Beğendim yakışmış.Ceketin de çok güzel. :KK66:

burcu bu topiğe sırf seni takip için giriyorum :KK1:
çünkü herşeyin bir numara gerçekten..
giydiğini bu kadar yakıştıran ,sade renklerle şık olunacağını gösteren ,güzel fiziğini saçma sapan kıyafetlerle öldürmeyen birisin.
ne giysen yakışıyor maş.
bi de böyle deri pantolonu herkes giyemez ,düzgün fizik lazım çünkü yapışıyor insanın üzerine ,uygun olmayan giyince selüliti çıkıyor bi yerleri fırtlıyor ama sende harika durmuş ,aklıma yolda bi gün giderken harley davidsonun üzerinden inen bir genç bayan geldi ,aynı senin resimdeki halin gibiydi ,bi fark vardı onda deri ceket de vardı :KK1:
tam gaz resim ekle tebrikler :KK9:

bugünden ...............:KK55: eteği pembe dolaba da eklemiş idüm :KK55:

Eki Görüntüle 366010

eteginin rengi cok hos. gayet uyumlu bir kombin olmus. altin detaylari oldugu icin aklima hemen deniz stili geldi, siyah beyaz cizgili bir shirt ve altin rengi takilarla da kombinlenebilir.

bugünden... kızlar niye kimse eklemiyor yaa bende isyan etcem şimdi :KK47:
bu arada kazağın asıl rengi 3. fotodaki :))

Eki Görüntüle 366722

Stil olarak bunu da begendim ama renk uyumunu tam olarak degil. özellikle ojeler bu kombinde olmamis bence..

Burcucum her zamanki zerafetin üzerinde yine. ama zevkin de. kombin coook güzel ama cok da iyi tasiyorsun bu da bir gercek. cok cool ama yinede feminin duruyorsun. takilar da tam.

burcucum
fizik güzel sen güzel giydiklerinde çok yakışmış fazla söze gerek yok fakat biraz kilo alsan çok daha iyi olur gibime geliyor .
Birde söylemeden geçemicem ayakkabılarında demirler ve zımbalar çantanda da zincir olduğu için kollarına takı takmasaydın çok daha güzel olurdu ...
asaletinbedeliA
üzgünüm ama ben bu kombinleri pek beğenmedim....
Çünkü çok göz yoruyor..
birinci kombinde ayakkabının içine giydiğin çorabı pek uyumlu bulmadım açıkcası..
sanırım badinin içine bi badi daha giymişsin oda kalçanı örtmüş ama üstündeki gri onun altındaki siyah güzel bi görüntü vermemiş...
onu geçtim topuklu ayakkabılarına rağmen kombin spor duruyor fakat ceketin biraz klasik gibi göründü gözüme....
ikinci kombin ise tam bi kargaşa
krem pantolon krem badi krem fırfırlı başka badi yada etek anlam veremedim ne olduğuna ve birde leopar bi ceket....
leoparı severim ama leopar var leopar var....
Bu leopar ceketin desenleri hoş durmuyor.... Çok daha kibar leopar desenli kıyafetler var.. Keşke onlardan birini seçseydin....
ayrıca böyle leopar bi ceket giyiliyorsa üstündeki herşeyin çok sade olması gerekiyor..
o fırfırlı etek mi badimi bilmiyorum ama çok gereksiz keşke giymeseymişsin.... Ve kolyede olmamış...

burcucum
fizik güzel sen güzel giydiklerinde çok yakışmış fazla söze gerek yok fakat biraz kilo alsan çok daha iyi olur gibime geliyor .
Birde söylemeden geçemicem ayakkabılarında demirler ve zımbalar çantanda da zincir olduğu için kollarına takı takmasaydın çok daha güzel olurdu ...
asaletinbedeliA
üzgünüm ama ben bu kombinleri pek beğenmedim....
Çünkü çok göz yoruyor..
birinci kombinde ayakkabının içine giydiğin çorabı pek uyumlu bulmadım açıkcası..
sanırım badinin içine bi badi daha giymişsin oda kalçanı örtmüş ama üstündeki gri onun altındaki siyah güzel bi görüntü vermemiş...
onu geçtim topuklu ayakkabılarına rağmen kombin spor duruyor fakat ceketin biraz klasik gibi göründü gözüme....
ikinci kombin ise tam bi kargaşa
krem pantolon krem badi krem fırfırlı başka badi yada etek anlam veremedim ne olduğuna ve birde leopar bi ceket....
leoparı severim ama leopar var leopar var....
Bu leopar ceketin desenleri hoş durmuyor.... Çok daha kibar leopar desenli kıyafetler var.. Keşke onlardan birini seçseydin....
ayrıca böyle leopar bi ceket giyiliyorsa üstündeki herşeyin çok sade olması gerekiyor..
o fırfırlı etek mi badimi bilmiyorum ama çok gereksiz keşke giymeseymişsin.... Ve kolyede olmamış...

Fırfır olayında kesinlikle haklısın
Ama birinci kombinde topukluya rağmen spor demişsin ne olmuş ki topuklu ayakkabının sadece klasik giyimde kullanıldığı günler benim çocukluğumda kaldı diye düşünüyorum ve senin yorumladığın kadar kötü olmadığını. Tabiki bunlarda benim düşüncelerim
O kadar yazmışsın yormuşsun parmaklarını sağol varol:KK66:

Son düzenleme:
Fırfır olayında kesinlikle haklısın
Ama birinci kombinde topukluya rağmen spor demişsin ne olmuş ki topuklu ayakkabının sadece klasik giyimde kullanıldığı günler benim çocukluğumda kaldı diye düşünüyorum ve senin yorumladığın kadar kötü olmadığını. Tabiki bunlarda benim düşüncelerim
O kadar yazmışsın yormuşsun parmaklarını sağol varol:KK66:

Zevk meselesi tabiki sen beğenmemiş olsan bu şekilde giymezdin. Ama buraya ekliyorsanda eleştiriye açık olmalısın sonuçta buraya eklendiğinde gören yorum yapan kişi zevkine göre beğenip beğenmediğini söylüyor. Herkes giyimde hata yapar zaman zaman ben böyle eleştiri yaptım dört dörttlükmü giyiniyorum tabiki hayır. Benimde yanlışlarımı söyleyenler oluyor bazen giydiklerimi beğenmeyenler oluyor onlara kızmak yerine seviniyorum ben söylesinler ki bi daha o şekilde giyinmeyim. özel msjında eleştirininde bi dozu olmalı foruma küstürdün demişsin ama hiç küsme kızmada gördüğümü söylüyorum eleştiri iyidir kötü değil:KK34: Amacım kızdırmak yada kırmak değildi yorum yaparken ..

Eveet Burcuyu bende cok begendim, bana istanbuldaki manken bir arkadasimi animsatti :)
Kombinlerinden Ziyade Fotograf makinesinin markasini merak ettim.. Biraz merakliyimdir fotografa.. msj sayimi asabilirsem insallah bnde bikac biseyler eklemek isterim... :-)

Asaletinbedeli. Ben giydigin parcalari begendigim, ama birbiriyle cok kalabalik olmus. Firfirli kazagi keske tek giysedin hirkasiz, veya hirkanin altina daha basit birsey giyseydin keske.

Guzel yorumlariniz icin cok tesekkur ederim kizlar, beni cok mutlu ediyorsunuz.
allesambrossio: Cameramin markasi Canon EOS canim :)

efsuncum teşekkür ederim canım çizgili kazaklara ben uzağım birasçık :KK54:
ojelerime de alışkınım ben genelde uymamış deniliyor ama ben ojeleri kıyafetle uydurmama taraftarıyım saol canımcım :KK42:

Zevk meselesi tabiki sen beğenmemiş olsan bu şekilde giymezdin. Ama buraya ekliyorsanda eleştiriye açık olmalısın sonuçta buraya eklendiğinde gören yorum yapan kişi zevkine göre beğenip beğenmediğini söylüyor. Herkes giyimde hata yapar zaman zaman ben böyle eleştiri yaptım dört dörttlükmü giyiniyorum tabiki hayır. Benimde yanlışlarımı söyleyenler oluyor bazen giydiklerimi beğenmeyenler oluyor onlara kızmak yerine seviniyorum ben söylesinler ki bi daha o şekilde giyinmeyim. özel msjında eleştirininde bi dozu olmalı foruma küstürdün demişsin ama hiç küsme kızmada gördüğümü söylüyorum eleştiri iyidir kötü değil:KK34: Amacım kızdırmak yada kırmak değildi yorum yaparken ..

söylemeden geçemicem mantık doğru orda bi problem yok ama eleştiri yaparken bazen kurulan cümleler sert olabiliyor işte burda kırıcılık başlıyor dikkat etmek lazım diye düşünüyorum .

Ahh ahh bu kadar unutkan olmasam ne var :) Bende her seferinde boydan kendimi çekmeyi unuttuğum için son bi kaç gün giydiklerimden kesitler sunayım bari :26::KK12:

Eki Görüntüle 368480
Eki Görüntüle 368481

canım meraba ,leoparlı ceketi çok güzel kombinlemişsin bendede var aynısı lcw den almıştım bi türlü giyemedim siyah düz elbiseyle düşündüm sadece senden rica etsem tek tek parçaların resimlerini eklermisin :KK16:

son iki günki giydiklerim. bi yerden baslamak lazim dimi.

$download.jpg $download2.jpg

canım meraba ,leoparlı ceketi çok güzel kombinlemişsin bendede var aynısı lcw den almıştım bi türlü giyemedim siyah düz elbiseyle düşündüm sadece senden rica etsem tek tek parçaların resimlerini eklermisin :KK16:

Teşekkür ederim ama bence sen düz siyah yüksek bel bi etek ya da elbiseyle kombinle daha güzel olur. Benim ki biraz çingence oldu:KK9: :) İLk fırsat bulduğum da tek tek resimleyip linkleri özel mesaj olarak atarım

X