Bugün ne giydin? Çek görelim..

bayadır eklemiyordum...

$CIMG38851-horz.jpg $CIMG38701-horz.jpg $CIMG38772-horz.jpg

kontescim çorabn tarzım olmadığı için ona yorum yok genel olarak hoş gözüküyorsun tatlım :KK16:

Kontes bende seni çok beğendim ilk kez bakıyorum ne güzelmiş bu başlık bende eklemeye çalışıcam artık buraya... Saçların çok bakımlı duruyor rengi de çok hoş. Amma çorabın olmamış siyah mat opak çorap daha iyi olabilirdi.

kontescim çorabn tarzım olmadığı için ona yorum yok genel olarak hoş gözüküyorsun tatlım :KK16:

Kontes bende seni çok beğendim ilk kez bakıyorum ne güzelmiş bu başlık bende eklemeye çalışıcam artık buraya... Saçların çok bakımlı duruyor rengi de çok hoş. Amma çorabın olmamış siyah mat opak çorap daha iyi olabilirdi.

teşekkür ederim kızlarrr:KK19::KK19::KK19::KK19:

"utanır insan böyle güzel olunur mu?" :KK51: hatunum süpersin yine !!!:nazar::nazar::nazar: (başlık başka bölüme taşınmış ben de kapandı gitti sanmıştım tee allahım!) boyuna posuna saçına özellikle de çorabınaaa "maaşallah" diyorum! bu çorap için bu boy ideal aslında daha mini de yakışıyor ama daha uzun ıı ıhh!

:78::78::78: oyy çok teşekkür ederim bebişimmm

daha mini bana gelmez ne yazık ki :KK1:

topiğe üstteki seçeneklerden abone olsana, hemen bulursun

burası çok durgun bidane de benden. büyük hali için resmin üzerine tıkkk :KK1:
hızlıresimden yüklüyorum çok büyük oluyo sitedeki eklentiden yüklüorum küçük oluo bi ayarlayamadm şunu ....

Eki Görüntüle 332581

Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar.. :KK5: 80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi :KK53:

$PM.jpg $PMB.jpg

:nazar: kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26:​

Kızlar merhaba ne kadar sessiz artık buralar.. :KK5: 80 sene sonra bir foto ekliyim dedim ,öyle şipşak çektiğim için kusura bakmayın,aslen altında topuklu vardı ama ayaklarım o kadar ağrıdı ki fotograf çekerken bile giymek gelmedi içimden ..Birde çok kalitesiz çekmişim üstümdeki pudra rengi :KK53:

Eki Görüntüle 332709 Eki Görüntüle 332710

:nazar: kontess eteğini çok beğendim, bnnu üstündekiler çok güzel ama kontese katılıyorum pantolon sanki büyük gibi duruyor modelimi öyle çözemedim :26:​

teşekkürler canımm.ben de senin kombinini beğendim,çok elitEn Büyük TÜRKİYE

X