herkese merhabalar....
size kombin hakkında bir şey sormak istiyorum...
bot niyeti ile girdğim mağazadan bir ayakkabı beğendim ki bu ayakkabıya uygun kıyafetimin olmamasına rağmen aldım ve çıktım
gel gelelimki bu ayakkabıyla nasıl bir kombin tercih etmeliyim derken aklıma bu senenin moda olan ceketlerini kullanabiliceğim geldi
altınada etek alma fikri geldi aklıma fakat ceket içine ne renk kombinlemeliyim karar veremedim
ceketi dün aldım içindeki mavi badiye aldırmayın askılıkta kalmış öylecene
altınada eteğimi henüz almadım
her türlü fikire açığım ...
şimdiden teşekkürlerr....
Eki Görüntüle 300267 Eki Görüntüle 300268
bu arada belirtmeyi unutmuşum ayakkabım lacivert ve narçiçeği renklerinden oluşuyor ceket lacivert eteğide lacivert almayı düşünüyorum...
el çantasınıda nar çiçeklimi almalıyım gece yemeklerinde kullanmak için ne dersiniz?
ayakkabı hoş ama zor bir parça bence :26:herkese merhabalar....
bot niyeti ile girdğim mağazadan bir ayakkabı beğendim ki bu ayakkabıya uygun kıyafetimin olmamasına rağmen aldım ve çıktım
gel gelelimki bu ayakkabıyla nasıl bir kombin tercih etmeliyim derken aklıma bu senenin moda olan ceketlerini kullanabiliceğim geldi
altınada etek alma fikri geldi aklıma fakat ceket içine ne renk kombinlemeliyim karar veremedim
kombin konusunda yardımcı olamicam galiba ama ayakkabınız muhteşem tek kelimeyle, söylemek istedim
güzel günlerde kullanın
ayakkabı hoş ama zor bir parça bence :26:
pembesinin renginden bir çanta ile uyumu tutturabilirsin.
ceketle giyeceksen; mini, yüksek bel bir çan etek çok yakışır... rengi siyah olabilir. başka renk aklıma gelmiyor şuan:26:
onun dışında ben olsam, simsiyah bir çorap simsiyah bir elbise(etek yine mini ve çan) ile giyerdim bu papileri
ayakkabı hoş ama zor bir parça bence :26:
pembesinin renginden bir çanta ile uyumu tutturabilirsin.
ceketle giyeceksen; mini, yüksek bel bir çan etek çok yakışır... rengi siyah olabilir. başka renk aklıma gelmiyor şuan:26:
onun dışında ben olsam, simsiyah bir çorap simsiyah bir elbise(etek yine mini ve çan) ile giyerdim bu papileri
ups! lacivert mi...
o zaman siyah out.
laciverti çok zor kombinliyorum ben. krem renklerle ve taba ile o da...
ama senin için pembe bozuyor işi sanki, bilemedim
söylemem sırkontes çantana bayıldım..süper ötesi..etek de öyle zira.
nerelerden alırsın böyle nerelerden bulursun bilmem..
teşekkür ederimm
zor evet ama aşk bu işte herşeye konabiliyor
tşkrler cnm ...
ben lacivert etekte alıcamda artık ceketin içinedee belki bir askılı atlet alıp önünü ceketin düğme rengiyle uyumlu taş işleyebilirim
çok düşündürücü yaaa gerçekten gitmişim neyi almışımm:18:
ben anca düşünürümm :)
siyah diyince şaşırmıştım bendee ama ses çıkarmıyım didim
krem rengi çizgileride var ayakkabının yanında ay bir karar veremedim doğrusuu
herkese merhabalar....
bu arada belirtmeyi unutmuşum ayakkabım lacivert ve narçiçeği renklerinden oluşuyor ceket lacivert eteğide lacivert almayı düşünüyorum...
el çantasınıda nar çiçeklimi almalıyım gece yemeklerinde kullanmak için ne dersiniz?
kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmenbugünkü kombinim çok 'anne' içerikli oldu
kazak anne gençliğinden...
etek tamamen anne şaheseri.
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça
Eki Görüntüle 299651 Eki Görüntüle 299652
ps: saçla ilgilenen arkadaşlar için topiğimde özel bi poz var bugünden
kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen
efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum
kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen
efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum
hihihihihihihi:78:
markafoniden kuzucumm
sağolasınnn
bnnu nerelerdesin bakim sen özlettin kendini gözlerim seni arıyor
ya konu dışı pardon ama ben markafoniden artık alışverişi kestim kart bilgilerim çalındı kartımdan hırkıslar çalıntı yapmış alışveriş yapmışlar yaa dikkat derim uyariim istedim can
canım benim saol arada girip yorum yapıorum vizelerden başımı kaldıramıorum Allaha şükür bugün bitti inş eklerim bende kombinlerimi bana diosun ama senin de eskisi gibi kombinlerini göremiyorum canım hanım hanımcık şık kombinlerini görmek istiom walla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?