Bugün ne giydin? Çek görelim..

efsuncum ben senin şifonlu kombinine ses etmemişim sanırım:26:
altındakini pantolon olarak görüyorum? ama öyleyse bile beğendim hoş bir kombin olmuş kibarcıcıkk

herkese merhabalar....

size kombin hakkında bir şey sormak istiyorum...

bot niyeti ile girdğim mağazadan bir ayakkabı beğendim ki bu ayakkabıya uygun kıyafetimin olmamasına rağmen aldım ve çıktım

gel gelelimki bu ayakkabıyla nasıl bir kombin tercih etmeliyim derken aklıma bu senenin moda olan ceketlerini kullanabiliceğim geldi

altınada etek alma fikri geldi aklıma fakat ceket içine ne renk kombinlemeliyim karar veremedim

ceketi dün aldım içindeki mavi badiye aldırmayın askılıkta kalmış öylecene

altınada eteğimi henüz almadım

her türlü fikire açığım ...

şimdiden teşekkürlerr....

bu arada belirtmeyi unutmuşum ayakkabım lacivert ve narçiçeği renklerinden oluşuyor ceket lacivert eteğide lacivert almayı düşünüyorum...

el çantasınıda nar çiçeklimi almalıyım gece yemeklerinde kullanmak için ne dersiniz?

Son düzenleme:
kontes çantana bayıldım..süper ötesi..etek de öyle zira.
nerelerden alırsın böyle nerelerden bulursun bilmem..

kombin konusunda yardımcı olamicam galiba ama ayakkabınız muhteşem tek kelimeyle, söylemek istedim
güzel günlerde kullanın

ayakkabı hoş ama zor bir parça bence :26:
pembesinin renginden bir çanta ile uyumu tutturabilirsin.

ceketle giyeceksen; mini, yüksek bel bir çan etek çok yakışır... rengi siyah olabilir. başka renk aklıma gelmiyor şuan:26:

onun dışında ben olsam, simsiyah bir çorap simsiyah bir elbise(etek yine mini ve çan) ile giyerdim bu papileri

ups! lacivert mi...
o zaman siyah out.
laciverti çok zor kombinliyorum ben. krem renklerle ve taba ile o da...
ama senin için pembe bozuyor işi sanki, bilemedim

Son düzenleme:
kombin konusunda yardımcı olamicam galiba ama ayakkabınız muhteşem tek kelimeyle, söylemek istedim
güzel günlerde kullanın

teşekkür ederimm

zor evet ama aşk bu işte herşeye konabiliyor

tşkrler cnm ...

ben lacivert etekte alıcamda artık ceketin içinedee belki bir askılı atlet alıp önünü ceketin düğme rengiyle uyumlu taş işleyebilirim

çok düşündürücü yaaa gerçekten gitmişim neyi almışımm:18:

ben anca düşünürümm :)

siyah diyince şaşırmıştım bendee ama ses çıkarmıyım didim

krem rengi çizgileride var ayakkabının yanında ay bir karar veremedim doğrusuu

kontes çantana bayıldım..süper ötesi..etek de öyle zira.
nerelerden alırsın böyle nerelerden bulursun bilmem..
söylemem sır
sağolasın canımm benimm
çantayı ben de ayıla bayıla aldımm

siyah olsa olur da lacivert bilemiyorum
pembesinden çanta,oje halledilir ama gerisini bilemedim

Bu papilere bayıldım cnm ya güle güle kullan

Kombin fikrime gelince ;
pantolanlarla şık durucağı kanaatindeyim.siyah bir skinny üzerinde gömlek-bluz ve belden geçen incecik bir kemerle bütünlük sağlanır gibi düşünüyorum.
yine koyu lacivert bir elbise ve incecik nar çiçeği bir kemer.. (bu kombini arkadaşımda yapmıştım zaman darlığında bu kadar oldu )
yada koyu lacivert bir elbise ile nar çiçeği bir çanta..
ceket ve maxi etek konusunda ise.. ceket içerisine açık renk atletler hem kombini fazla boğmaz hemde değişitk bir hava yaratıcaktır diye düşünüyorum. farklı kombin resimleri ekliyorum tatlım

Tayt giyiyorsan eğer yine taytla birliktede kullanabilirsin..

Son düzenleme:
kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen

efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum

efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum

hihihihihihihi:78:

markafoniden kuzucumm
sağolasınnn

bnnu nerelerdesin bakim sen özlettin kendini gözlerim seni arıyor

hihihihihihihi:78:

markafoniden kuzucumm
sağolasınnn

ya konu dışı pardon ama ben markafoniden artık alışverişi kestim kart bilgilerim çalındı kartımdan hırkıslar çalıntı yapmış alışveriş yapmışlar yaa dikkat derim uyariim istedim can

bnnu nerelerdesin bakim sen özlettin kendini gözlerim seni arıyor
canım benim saol arada girip yorum yapıorum vizelerden başımı kaldıramıorum Allaha şükür bugün bitti inş eklerim bende kombinlerimi bana diosun ama senin de eskisi gibi kombinlerini göremiyorum canım hanım hanımcık şık kombinlerini görmek istiom walla....

aaaaageçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…