• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

***Mesaj Silmek Yasaktır***

Son düzenleyen: Moderatör:
efsuncum ben senin şifonlu kombinine ses etmemişim sanırım:26:
altındakini pantolon olarak görüyorum? ama öyleyse bile beğendim:29::nazar: hoş bir kombin olmuş kibarcıcıkk:54:

tesekkür ederim tatlim :16:

pakizecim güzel haller bunlar

kontescan bunu çok beğendimmm ay o çantanı nerden aldın aşkuummmm resmen:52:
efsun şifonu bende severim bir ricam olcek fotoları biraz daha net gösterir misin canım tam seçemiyorum :31:
resimlerin isik ayarlariyla az oynarim koyu renklilerde belki daha net cikar o zaman

:29: canım benim saol :54:arada girip yorum yapıorum vizelerden başımı kaldıramıorum Allaha şükür bugün bitti :46: inş eklerim bende kombinlerimi bana diosun ama senin de eskisi gibi kombinlerini göremiyorum canım hanım hanımcık şık kombinlerini görmek istiom walla....

Neyseki bitmiş vizeler :)
Bende yuğunum son zamanlarda pek vaktim olmuyo malesef:50:

Ama bugün bişey eklicem:34:

$Fotoğraf0064.jpg $Fotoğraf0067.jpg

Herkese merhaba.. bugünün değil c.tesi günü sinema çıkışı olan ve kuzenimin karesinden çıkan 2 kare :49:

$cscacsas.jpg

icimdeki_sen;
kahverengi ve siyah cok güzel uyum saglamis...hos olmussun

pakize85;
sirdanan kombinin hosuma gitti :34:..pek kislik gibi olmasada güzel olmus

MDRee;cantan coooook tatllllllllliiiiiiii...ama hirkanin rengini pek cözemedim :26:

Gamze_Belinay;

bu botlari cok seviyorum ama birtürlü alamadim zayif bayanlarda cok kaba duruyor gibi geliyordu bana ...ama sana cok yakismis cok seker olmussun....en kisa zamanda bende bunlardan bir cift edinmek istiyorum :9:

tatlım kesinlikle edinmelisin bir çift, yakışmasını bırak okadar rahatkii saatlerce yürüyebilirsin ve inanılmaz sıcak tutuyor...

mudürecim hırkan pembe tonları mı öyleyse çok güsel olmuş çantanı ayrı sevdim :3:
gamzebelinay botların kombininde tek açık renk olsa da hiç sırıtmamış aksine ayrı bi hava katmış böyle bi kombini aklımda tutcam çok beğendim :38:

MDRee;cantan coooook tatllllllllliiiiiiii...ama hirkanin rengini pek cözemedim :26:

Gamze_Belinay;

bu botlari cok seviyorum ama birtürlü alamadim zayif bayanlarda cok kaba duruyor gibi geliyordu bana ...ama sana cok yakismis cok seker olmussun....en kisa zamanda bende bunlardan bir cift edinmek istiyorum :9:

mudürecim hırkan pembe tonları mı öyleyse çok güsel olmuş çantanı ayrı sevdim :3:

Çok teşekkür ederim kızlar aslında hırkam kahve tonu ama oyle bi garip çıkmış:9:

Gamze_Belinay : Hoş ve rahat bi kombin olmuş

eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı :1:

$DSCF3231.JPG $DSCF3270.JPG $DSCF3213.JPG $DSCF3276.JPG $mnb.jpg

eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı :1:

Eki Görüntüle 302333 Eki Görüntüle 302334 Eki Görüntüle 302332 Eki Görüntüle 302335 Eki Görüntüle 302336

Çok tatlı olmuş hatta senin en sevdiğim kombinin bu oldu diyebilirim:16:

Çok tatlı olmuş hatta senin en sevdiğim kombinin bu oldu diyebilirim:16:

oy yerim teşekkür ederim mdreecim:16:
vaktim olsa çok şey ekleyeceğim ama bundan sonra okula giderken çekeceğim akşam vakit bulduğumda da ekleyeceğim inş.:94:

daha iki gün önce bilmem kaçıncı çantasını alan bi çanta delisi olarak kkontes o çantadan istiyorum:27:
markafonide ben neden görmedim hiç yaa. valla çok güzelmiş.:32:

Eki Görüntüle 302333 Eki Görüntüle 302334 Eki Görüntüle 302332 Eki Görüntüle 302335 Eki Görüntüle 302336

Beğendim canım saçlarında çok canlı gür duruyor mahşallah:nazar::nazar:

daha iki gün önce bilmem kaçıncı çantasını alan bi çanta delisi olarak kkontes o çantadan istiyorum:27:
markafonide ben neden görmedim hiç yaa. valla çok güzelmiş.:32:

hediye çekimin son günüydü
bir şey almak zorundaydım :1:
gözüme bu ilişti
ilk bakışta sevmedim,cesaret edemedim ama sonra baktım ki aklım kalmış :1:
40tl gibi komik bir rakama aldımmm:27:

markası guiletta.aklında bulunsun takipte kal siteyii:54:

Back