• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

hediye çekimin son günüydü
bir şey almak zorundaydım :1:
gözüme bu ilişti
ilk bakışta sevmedim,cesaret edemedim ama sonra baktım ki aklım kalmış :1:
40tl gibi komik bir rakama aldımmm:27:

markası guiletta.aklında bulunsun takipte kal siteyii:54:

o çantanı bende gördüm canım gerçekten mükemmel markasını söylediğin iyi oldu =))

Bu papilere bayıldım cnm ya güle güle kullan :16:

Kombin fikrime gelince ;
pantolanlarla şık durucağı kanaatindeyim.siyah bir skinny üzerinde gömlek-bluz ve belden geçen incecik bir kemerle bütünlük sağlanır gibi düşünüyorum. Eki Görüntüle 300453
yine koyu lacivert bir elbise ve incecik nar çiçeği bir kemer.. (bu kombini arkadaşımda yapmıştım zaman darlığında bu kadar oldu ) Eki Görüntüle 300454
yada koyu lacivert bir elbise ile nar çiçeği bir çanta.. Eki Görüntüle 300455 Eki Görüntüle 300472 Eki Görüntüle 300473 Eki Görüntüle 300474
ceket ve maxi etek konusunda ise.. ceket içerisine açık renk atletler hem kombini fazla boğmaz hemde değişitk bir hava yaratıcaktır diye düşünüyorum. farklı kombin resimleri ekliyorum tatlım :34: Eki Görüntüle 300456 Eki Görüntüle 300457 Eki Görüntüle 300458 Eki Görüntüle 300459

Tayt giyiyorsan eğer yine taytla birliktede kullanabilirsin.. Eki Görüntüle 300460

çok teşekkür ederim cnm:16:

çok güzel resimler paylaşmşsın ellerine sağlık

sanırım lacivert etek ceket ve nar çiçeği çanta ile kombn edicem elbiseden sıkıldım çünküü
de ceket içine ne renk atlet alsam ki ?

bilemedimm

tekrar sağol:38:

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim cnm:16:

çok güzel resimler paylaşmşsın ellerine sağlık

sanırım lacivert etek ceket ve nar çiçeği çanta ile kombn edicem elbiseden sıkıldım çünküü
de ceket içine ne renk atlet alsam ki ?

bilemedimm

tekrar sağol:38:

Konuya orta yerinden atlıcam ama

Bence beyaz renk atlet almalısın tatlım :34:

Konuyu bende inceledim ama bir türlü yorum yazamamıştım
Öncelikle ayakkabın çok şık ceketini de üzerine çok uygun buldum çantanın ille nar çiçeği olması gerekmez laci de olabilir + Sıknny jeanle de kombine edebilirsin çok da güzel olur:31: ()

hediye çekimin son günüydü
bir şey almak zorundaydım :1:
gözüme bu ilişti
ilk bakışta sevmedim,cesaret edemedim ama sonra baktım ki aklım kalmış :1:
40tl gibi komik bir rakama aldımmm:27:

markası guiletta.aklında bulunsun takipte kal siteyii:54:

ahhh o çanta sevilmez mi?:23:
iyiki cesaret edip almışsın :75:
markayı söylemen iyi oldu ben de bakayım hem netten hem siteden belki daha farklıları da vardır.erkek arkadaşım öldürecek gerçi beni.evlenince elbise değil çanta dolabı yapacağız çünkü:82:
hatta son aldığım çantayı ekleyip mesajıma son vereyim madem :126:

$DSCF3299.JPG $DSCF3301.JPG $DSCF3302.JPG

son ikisi de bir diğer çok sevdiğim çentem

Son düzenleme:
ahhh o çanta sevilmez mi?:23:
iyiki cesaret edip almışsın :75:
markayı söylemen iyi oldu ben de bakayım hem netten hem siteden belki daha farklıları da vardır.erkek arkadaşım öldürecek gerçi beni.evlenince elbise değil çanta dolabı yapacağız çünkü:82:
hatta son aldığım çantayı ekleyip mesajıma son vereyim madem :126:

Eki Görüntüle 303089 Eki Görüntüle 303090 Eki Görüntüle 303091

son ikisi de bir diğer çok sevdiğim çentem
ilki koton mu?
o ilikleme mekanizmasını kotonun bi çantasına görmüştüm :78:
ikisi de çok hoş güle güle kullan

bana kontesin sayfasında anlatırmısın canım ne kadar sürede kaç cm uzadı benimde röfleden saçlarım koptu :2:
ben sana özelden link vereyim canım

duydum ki kısa kazaklar da modaya çıkmış :9: kazağımda gözüken o yuvarlak kısımlar ayna oluyor gerektiğinde rujuma bakıp tazelemem için :60:
bir okul kombini (herzamanki gibi:1:)

Eki Görüntüle 303712

Evettttt:12::12::12::12::12::12::12:

Eklentiler

• $SAM_4141.jpg
    $SAM_4141.jpg
    44,4 KB · Görüntüleme: 69
duydum ki kısa kazaklar da modaya çıkmış :9: kazağımda gözüken o yuvarlak kısımlar ayna oluyor gerektiğinde rujuma bakıp tazelemem için :60:

Eki Görüntüle 303712

pantolonu beğendim ve kazağın rengini.fakat o aynaları pek sevemedim tatlım :17::97:
ayrıca o pantolon siyah bir bady ve gri hırka altına da siyah çizmeyle de hoşşş bi kombin olabilir diye düşündüm :16:..

pantolonu beğendim ve kazağın rengini.fakat o aynaları pek sevemedim tatlım :17::97:
ayrıca o pantolon siyah bir bady ve gri hırka altına da siyah çizmeyle de hoşşş bi kombin olabilir diye düşündüm :16:..

canım kotunu beğendim ama aynalı kazağını pek sevmedim :26:

aynalar pek bi parlak gözüküyor o kadar parlamıyor aslında kıslar :1:
yorumlar için teşekkür ederim :42:

bu da bugünden ben :24:

Eki Görüntüle 304171

Önceki kombinini de beğendim ama buna bayıldım çok tatlı çoook hanım hanımcık olmuşsun:16:
Etek de bayana bir ayrı yakışıyo :31:
teşekkür ederim canım elbiseydi benimki ..bende elbiseleri etekleri bayanlara çok yakıştırıyorum ve çok seviorum :38: :38: :54:

evet bak bunu çok beğendim.sadece ojeyi sevmedimama o da zevk meselesi ben mat oje severim çünkü:16:

:23:
merci :42: matlaştırıcıyı absürt ocelerde seviorum bende turuncu yeşil falan :9:

Son düzenleme:
eveeeeet.. çok vaktim olmadığı için nadiren girip ekleyebiliyorum..sevgilmle haftasonu eğlencemizden.
altımda kovboy çizmelerim içimde kahverengi boğazlı üstünde deli olduğum 90'ların :) kot gömleği ve kür sayesinde istediğim saçlarım tam olmasa da yarısı :1:

Eki Görüntüle 302333 Eki Görüntüle 302334 Eki Görüntüle 302332 Eki Görüntüle 302335 Eki Görüntüle 302336
çizmeler başta olmak üzre tüm kombini beğendim:nazar:

Eki Görüntüle 303712
ne yazık ki beğenmedim canım:18: benim kullanmadığım bir tarz
aynalar pek bi parlak gözüküyor o kadar parlamıyor aslında kıslar :1:
yorumlar için teşekkür ederim :42:

bu da bugünden ben :24:

Eki Görüntüle 304171

ojeler hariç perfecto:13:

Back