Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontes öyle bir geçer zamankiden fırlamış gibi duruyorsunAma tarzın gerçekten çok farklı,kendine özgüsün gerçektenUyumun çok hoş.
bugünkü kombinim çok 'anne' içerikli oldu
kazak anne gençliğinden...
etek tamamen anne şaheseri.
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça
Eki Görüntüle 299651 Eki Görüntüle 299652
ps: saçla ilgilenen arkadaşlar için topiğimde özel bi poz var bugünden
cok begendim hersey cok uyumlu...bende sana böyle etek elbise kombinlerini daha bir yakistiriyorum nedense ......bir ojeler uymamis gibi senin sarimsi ojelerinde vardi herhalde??? onlar daha uyumlu olurdu sanki
bugün bunlari giydim Eki Görüntüle 299314
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça
KONTESKOM=Anne kombinin muhteşem Çoook yakışmış tatlım
EFSUN=Hoş bir kombin olmuş çok beğendim
efsun elbise ve ceket kombinlerini cok begeniyorum, fotorafda elbisen tam belli degil ama uyumlu gözüküyorsun
kontes anne temali kombine bayildim, hele cantana asik oldum
Efsuncum şirin olmuşsun çok severim ben şifonları malum :)
teşekkür ederim canımmm
bahsettiğin erkeksiliği ben hoş buluyorum, giyim erkeksi yüz makyajlı çok hoş ve seksi geliyor bana:78:
dönem dönem salaşlıktan uzaklaşırım ama günlükte tercihim evet
belki başka bir ortamda, iş hayatında ya da yaşım ilerleyince daha .... (hmm nasıl desem, bayanımsı desem olmaz o kadar çok erkek gibi giyinmiyorum,dahaaa hanım hanımcık diyeyim) olabilirimmm
teşekkür ederim canımmm:78:efsun elbise ve ceket kombinlerini cok begeniyorum, fotorafda elbisen tam belli degil ama uyumlu gözüküyorsun
kontes anne temali kombine bayildim, hele cantana asik oldum
bu botlar yeniden moda olduu beğendimm. kolsuz şeylerin içine bi şey giyilmesini sevmem ama sende gözümü tırmalamadı kuşş
hihihiihih Allah iyiliğini versin kız sağolasınn canım benimm:78:Efsuncum şirin olmuşsun çok severim ben şifonları malum :)
Kontescim çok çok beğendim o saçlar o etek :) Çantan çok güzel de ben bu kombinde kendisiyle hoşlaşmadım ama kombine bambaşka bir hava kattığını itiraf etmeliyim
Yani yanımdan geçsen böyle mutlaka ve mutlaka arkama döner bir kez daha bakardım
Senide genel itibariyle uyumlu buldum fakat benim ruhum naçisane kokoş olduğundan sade geldi gözüme
teşekkür ederim canımmmm aa sen de eklesene kombin,incecikliğini görelimmmcevap fazla vermesemde hergün girip mutlaka baktığım bir konudur burası. çok severim kombinlere bakmayı, ara arada kombinlerimi paylaşırım. birbirinden şık hatunları izlemek güzel oluyor tabi devam edin kızlar süpersiniz
gelelim yorumlara en son baktığım 3 kombine yorum yapıyorum
kontes canım herzamanki gibi uyum içinde ve bir o kadarda albeni ye sahipsin. benim kullandığım bir tarz olmasada sana tarzın çok yakışıyor. lila ojelerin hariç çok beğendim
içimdeki sen sade bir kombin ama günlük olarak kullanılabilir tabiki. kemerin hariç güzel
efsun şifon elbisen yakışmış. resim tam net olmasada güzel gözüküyosun, beğendim
ablacım çok teşekkür ediyorum çok incesinnn:78:KONTESKOM=Anne kombinin muhteşem Çoook yakışmış tatlım
EFSUN=Hoş bir kombin olmuş çok beğendim
bakmışsın bile gördüm az önce mesajınısağolasın kuzummmsüper özellikle anlamli bir secim olmus. Annecigin de zevkliymis hani Saclar da konusuyor, diger tarafa hemen bakicam merak ettim
oje o amaçla sürülmüştü zaten:78: teşekkür ediyorummm bebemmmbeğendim canım saçlar ayrı ahva katıyor tek gözümü tırmalayan ojeler
tamamdır anlaştıkkevet evet hanım hanımcık daha yeride bir tabir oldu :13:
tahminini çok merak ettimyüzüğun durumu gerçekten çok anlamlı ve duygulu ben çok etkilendim ne mutlu sana...
kıyafetinde bak çok güzel saçlar uzun boy uzun herşey birbirini tamamlamış bu kıyafetinde yaşını bilmiyorum ama tahminimlerdesindir muhtemelen... yaşa uygun bir kombin olmuş