• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

Kontes öyle bir geçer zamankiden fırlamış gibi duruyorsun:1:Ama tarzın gerçekten çok farklı,kendine özgüsün gerçekten:46:Uyumun çok hoş.

bugünkü kombinim çok 'anne' içerikli oldu :1:
kazak anne gençliğinden...
etek tamamen anne şaheseri.
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça:29:

Eki Görüntüle 299651 Eki Görüntüle 299652

ps: saçla ilgilenen arkadaşlar için topiğimde özel bi poz var bugünden:29:

cok begendim hersey cok uyumlu...bende sana böyle etek elbise kombinlerini daha bir yakistiriyorum nedense :34:......bir ojeler uymamis gibi senin sarimsi ojelerinde vardi herhalde??? onlar daha uyumlu olurdu sanki :34:

cok begendim hersey cok uyumlu...bende sana böyle etek elbise kombinlerini daha bir yakistiriyorum nedense :34:......bir ojeler uymamis gibi senin sarimsi ojelerinde vardi herhalde??? onlar daha uyumlu olurdu sanki :34:

çok boğulmak istemedim lila sürdüm canım :78: teşekkür ediyorumm:31::32:

efsun elbise ve ceket kombinlerini cok begeniyorum, fotorafda elbisen tam belli degil ama uyumlu gözüküyorsun :34:
kontes anne temali kombine bayildim, hele cantana asik oldum :69:

geçende sanırım burasıydı koydum giyidiklerimi
kimse yorum yapmadı sanırım sadece 1 kişi yapmıştı:27:

bugünki ben :12:

$01122011669.jpg $01122011672.jpg $01122011675.jpg

Efsuncum şirin olmuşsun çok severim ben şifonları malum :)

yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça:29:

Kontescim çok çok beğendim o saçlar o etek :) Çantan çok güzel de ben bu kombinde kendisiyle hoşlaşmadım ama kombine bambaşka bir hava kattığını itiraf etmeliyim :12:
Yani yanımdan geçsen böyle mutlaka ve mutlaka arkama döner bir kez daha bakardım:31:

Senide genel itibariyle uyumlu buldum fakat benim ruhum naçisane kokoş olduğundan sade geldi gözüme

kızlar harikasınız maşallah hepinize:nazar:

birbirinden şık kombinler hepiniz zevk sahibisiniz :34:

cevap fazla vermesemde hergün girip mutlaka baktığım bir konudur burası. çok severim kombinlere bakmayı, ara arada kombinlerimi paylaşırım. birbirinden şık hatunları izlemek güzel oluyor tabi devam edin kızlar süpersiniz :23::23:
gelelim yorumlara en son baktığım 3 kombine yorum yapıyorum :10:

kontes canım herzamanki gibi uyum içinde ve bir o kadarda albeni ye sahipsin. benim kullandığım bir tarz olmasada sana tarzın çok yakışıyor. lila ojelerin hariç çok beğendim :16: :nazar:

içimdeki sen sade bir kombin ama günlük olarak kullanılabilir tabiki. kemerin hariç güzel :23:

efsun şifon elbisen yakışmış. resim tam net olmasada güzel gözüküyosun, beğendim :21:

KONTESKOM=Anne kombinin muhteşem Çoook yakışmış tatlım
EFSUN=Hoş bir kombin olmuş çok beğendim

süper özellikle anlamli bir secim olmus. Annecigin de zevkliymis hani :nazar:Saclar da konusuyor, diger tarafa hemen bakicam merak ettim :52:

efsun elbise ve ceket kombinlerini cok begeniyorum, fotorafda elbisen tam belli degil ama uyumlu gözüküyorsun :34:

tesekkür ederim. kemerin disinda son kombinini cok begendim, özellikle ayakkabilarini

beğendim canım saçlar ayrı ahva katıyor tek gözümü tırmalayan ojeler

teşekkür ederim canımmm :29:
bahsettiğin erkeksiliği ben hoş buluyorum, giyim erkeksi yüz makyajlı çok hoş ve seksi geliyor bana:78:
dönem dönem salaşlıktan uzaklaşırım ama günlükte tercihim evet :31:
belki başka bir ortamda, iş hayatında ya da yaşım ilerleyince daha .... (hmm nasıl desem, bayanımsı desem olmaz o kadar çok erkek gibi giyinmiyorum,dahaaa hanım hanımcık :31: diyeyim) olabilirimmm:10:

evet evet hanım hanımcık daha yeride bir tabir oldu :13:

yüzüğun durumu gerçekten çok anlamlı ve duygulu ben çok etkilendim ne mutlu sana...
kıyafetinde bak çok güzel saçlar uzun boy uzun herşey birbirini tamamlamış bu kıyafetinde yaşını bilmiyorum ama tahminimlerdesindir muhtemelen... yaşa uygun bir kombin olmuş :16:

teşekkür ederim canımmm:78:
çantayla ben de aşk yaşıyorum sormaaa:23::23::23:

bu botlar yeniden moda olduu:21: beğendimm. kolsuz şeylerin içine bi şey giyilmesini sevmem ama sende gözümü tırmalamadı kuşş:29::nazar:
Efsuncum şirin olmuşsun çok severim ben şifonları malum :)

Kontescim çok çok beğendim o saçlar o etek :) Çantan çok güzel de ben bu kombinde kendisiyle hoşlaşmadım ama kombine bambaşka bir hava kattığını itiraf etmeliyim :12:
Yani yanımdan geçsen böyle mutlaka ve mutlaka arkama döner bir kez daha bakardım:31:

Senide genel itibariyle uyumlu buldum fakat benim ruhum naçisane kokoş olduğundan sade geldi gözüme
hihihiihih:1: Allah iyiliğini versin kız:60: sağolasınn canım benimm:78:
cevap fazla vermesemde hergün girip mutlaka baktığım bir konudur burası. çok severim kombinlere bakmayı, ara arada kombinlerimi paylaşırım. birbirinden şık hatunları izlemek güzel oluyor tabi devam edin kızlar süpersiniz :23::23:
gelelim yorumlara en son baktığım 3 kombine yorum yapıyorum :10:

kontes canım herzamanki gibi uyum içinde ve bir o kadarda albeni ye sahipsin. benim kullandığım bir tarz olmasada sana tarzın çok yakışıyor. lila ojelerin hariç çok beğendim :16: :nazar:

içimdeki sen sade bir kombin ama günlük olarak kullanılabilir tabiki. kemerin hariç güzel :23:

efsun şifon elbisen yakışmış. resim tam net olmasada güzel gözüküyosun, beğendim :21:
teşekkür ederim canımmmm:29: aa sen de eklesene kombin,incecikliğini görelimmm:23:
KONTESKOM=Anne kombinin muhteşem Çoook yakışmış tatlım
EFSUN=Hoş bir kombin olmuş çok beğendim
ablacım çok teşekkür ediyorum çok incesinnn:78:
süper özellikle anlamli bir secim olmus. Annecigin de zevkliymis hani :nazar:Saclar da konusuyor, diger tarafa hemen bakicam merak ettim :52:
bakmışsın bile :1: gördüm az önce mesajını:nazar:sağolasın kuzummm
beğendim canım saçlar ayrı ahva katıyor tek gözümü tırmalayan ojeler
oje o amaçla sürülmüştü zaten:78: teşekkür ediyorummm bebemmm
evet evet hanım hanımcık daha yeride bir tabir oldu :13:
tamamdır anlaştıkk:29:
yüzüğun durumu gerçekten çok anlamlı ve duygulu ben çok etkilendim ne mutlu sana...
kıyafetinde bak çok güzel saçlar uzun boy uzun herşey birbirini tamamlamış bu kıyafetinde yaşını bilmiyorum ama tahminimlerdesindir muhtemelen... yaşa uygun bir kombin olmuş :16:
tahminini çok merak ettim:1:
teşekkürlerrr:72:

Back