• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne giydin? Çek görelim..

kontesim tarz olarak çok hoşsun uyum renkler var çok iyi :16: ama ne yazık ki hem kazak hemde pantulun seni toplu göstermiş :50: nasıl diyimmmm :26: bu kombine o rapunzel saçlarını salık bırakırsan daha albenili olacağını düşündüm açıkçası :17:
ay saçlar elime koluma dolanıyor sinir oluyorum barbim:53:
tam tepede balerin topuzu yaptımdı :1:

evet toplu oldum accuk,onu ben de farkettim:26:
sağolasın bebemm:72:

bugün bunlari giydim $P1030617.jpg

kontes renkler güzel ama kombini sevmedim canım :26:

efsun : şifon çek severim beğendim ama yine elbisenin altına tay mı giydin yoksa :26:

kontes renkler güzel ama kombini sevmedim canım :26:

efsun : şifon çek severim beğendim ama yine elbisenin altına tay mı giydin yoksa :26:

haha evet :) ama canim bu elbise sayilmaz, alt kismi tamamen seffaf. bluz / tunik diye giyiyorum corapla düsünemiyorum

bugünkü kontesko :72:
kazak bu ara üzerime yapıştı :1:

Eki Görüntüle 299119 Eki Görüntüle 299120

renk uyumunu çok iyi tututturosun gerçekten tüm kombinlerinde aslında sen çok zevkli bir bayansın ama mesela bu kombinin çok sıradan erkeksi ve kaba şöyle söyliyim bu tarz senin tarzın değil kesinlikle farkında değilsin muhtemelen rahat ve salaş kombinlerle çok haşır neşirsin ama sana uygun bir tarz değil fiziğin çok güzel ama bu tarz belkide senin fiziğine gitmiyor bilemiyorum ayrıca üzerine yapışan kazağı bence bir daha giyme bile şimdi bana kızabilirsin ama gerçekten yakıştıramıyorm başka bir tarzla kendini daha ön plana çıkarabilirsin çünkü gözlemlediğim kadarıyla zevk sahibi bir bayansın:16::16:

renk uyumunu çok iyi tututturosun gerçekten tüm kombinlerinde aslında sen çok zevkli bir bayansın ama mesela bu kombinin çok sıradan erkeksi ve kaba şöyle söyliyim bu tarz senin tarzın değil kesinlikle farkında değilsin muhtemelen rahat ve salaş kombinlerle çok haşır neşirsin ama sana uygun bir tarz değil fiziğin çok güzel ama bu tarz belkide senin fiziğine gitmiyor bilemiyorum ayrıca üzerine yapışan kazağı bence bir daha giyme bile şimdi bana kızabilirsin ama gerçekten yakıştıramıyorm başka bir tarzla kendini daha ön plana çıkarabilirsin çünkü gözlemlediğim kadarıyla zevk sahibi bir bayansın:16::16:

teşekkür ederim canımmm :29:
bahsettiğin erkeksiliği ben hoş buluyorum, giyim erkeksi yüz makyajlı çok hoş ve seksi geliyor bana:78:
dönem dönem salaşlıktan uzaklaşırım ama günlükte tercihim evet :31:
belki başka bir ortamda, iş hayatında ya da yaşım ilerleyince daha .... (hmm nasıl desem, bayanımsı desem olmaz o kadar çok erkek gibi giyinmiyorum,dahaaa hanım hanımcık :31: diyeyim) olabilirimmm:10:

bugünkü kombinim çok 'anne' içerikli oldu :1:
kazak anne gençliğinden...
etek tamamen anne şaheseri.
yüzük de annemin kendisine ilk maaşı ile aldığı, büyüdüğümde de bana armağan ettiği bir parça:29:

$CIMG368221-horz.jpg $CIMG36851-horz.jpg

ps: saçla ilgilenen arkadaşlar için topiğimde özel bi poz var bugünden:29:

Back