Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

ben dağınık pis bir odada kalmamak için odamı topladm yeni bitirdim walla kk ya bakıp yatıcam

walla bu gün kendime ağda yaptımm delikafadulden sonrada güzel bi duş kremlendim hafifledim :teytey:

buğün hiç temizlik yapmıyacam
uyandım yeşil çayı aldım
netteyim.
birazdan duşumu alıp dışarı çıkacagım.
bakalım nasıl bir gün olacak.

bugün kendim için bir güzel süslendim..yolda yüyürken insanların bakıslarını üzerimde hissettim...kıslık gözlüklerimide taktımki bana bakanlara baktıgımı görmesinler..sırnaşık şey.

ama bakıslardan anladımkiii bugün yine yıkılıyorumkaydirigubbakcemile3

kendimi beyenmiş bende:jeyyar:

bugun kendım için hiç bişey yapmadım ama yıne de kendımı mutlu hıssedıyorum. delikafadulden

bu topiği ilgiyle takip ediorum tubicim,ben kendim için nerdeyse hiçbişi yapmıyorum haftaiçi. hep işyerindekiler için yapıyorum napıyosam kaydirigubbakcemile3ama haftasonları vakit buldukça kendim için geziyorum alışveriş yapıyorum yada bi kahve içiyorum falan öle şeyler iştee.hafta içi kendim için yaptıım tek şek KKya girmek sanırım

olsun hafta içide kendine zamn ayırmaya calıs prenses yerimseniben
zaman akıp gidiyor...şakkıdı

olsun hafta içide kendine zamn ayırmaya calıs prenses yerimseniben
zaman akıp gidiyor...şakkıdı

zamanmı var kendim için bişi yapmaya tubicim,sabahın köründen akşamın bi vaktine kadar iş,sonra yorgun argın eve gidip bir iki lokma yemek sonrada vakit geçsin baabında ölesine bi tv,biyandanda kk tabiki kaydirigubbakcemile3 sonrada zaten o yorgunlukla yatakta buluyorum kendimi bitti gitti gün işte,malum sevgilisinden ayrılanlar kulübünün değişmez üyesiyim sevgilim de yok delikafadulden anca haftasonları işte ufaktefek şeylere vakit oluyo :sm_confused:

mc donals a gıdp yemek yedm cok canım cekıodu kac gunden berıı mc turca menu acı sos flan ayhhh bı yemısm bı yemısm ehhe sırnaşık şey

mc donals a gıdp yemek yedm cok canım cekıodu kac gunden berıı mc turca menu acı sos flan ayhhh bı yemısm bı yemısm ehhe sırnaşık şey

mc turca yı bende cok severim ayyy bnmde canım cekti şimdii..:icecream:bogazında kalsın çuf çuf olustursun emiisırnaşık şey insan bi tanede bize alır getirirsırnaşık şey..hiç demiyo forma yazarım tubanın canı ceker şimdi gitmişken bitanede ona alayımm nerdeeeeeesırnaşık şeykaydirigubbakcemile3

bugün kendimi üzmek için elimden gelen herşeyi yaptım...
şöyle bakıyorum da kendim için hiçbirşey yapmaz hale gelmişim

bugün kendimi üzmek için elimden gelen herşeyi yaptım...
şöyle bakıyorum da kendim için hiçbirşey yapmaz hale gelmişim

ozamn hemen kakıp birseyler yapmaya baslıyorsunnnyerimseniben

bugün kendim için süslendimmmm delikafadulden

aynen şaşemmmm mini kadife bir etek giyindimm uzun cizmelerimide cektim..üzerinede sık bi gömlek giyindimmm :1rolleyes:

iş yerinde gidip gidip aynaya bakıyommkaydirigubbakcemile3

aynen şaşemmmm mini kadife bir etek giyindimm uzun cizmelerimide cektim..üzerinede sık bi gömlek giyindimmm :1rolleyes:

iş yerinde gidip gidip aynaya bakıyommkaydirigubbakcemile3

oyy oyy sen beni gölgede bırakmışın, ben o kadar da değil de işte güzel hissediyorum kendimi delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…