• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

ellerime tırnaklarıma bu akşamda bakım yaptm.
yüzüme de yaptım.
hatta cimnastik bile yaptım formumu korumak için.
güzel birşeyler okudum ve gofret yedim. :)

tubicim resmen oturdum düşünüyorum.........

bugün kendim için naptım...........

ne kadar ihmal ediyoruz kendimizi ya, bişey bulamıyorum naptım bugün kendim için??? sadece kaytardım işlerden, kkda takıldım, bu bana iyi geliyo. bu sayılırmı :)))

hayır sasem sayılmaz...:oklava:

ozamn bugünden itibaren kendin için birseyler yapmaya baslıyorsun:asigim:

günaydın kızlar hihoyyyt

Bende sabah kalktım yüzümü yıkadım kremlerimi sürdüm e$imi i$e yolladım sonrada çayı koydum yanında bir sandviç yanınıza geldim..sizle kahvaltı ediyorumsırnaşık şey

günaydın kızlar hihoyyyt

Bende sabah kalktım yüzümü yıkadım kremlerimi sürdüm e$imi i$e yolladım sonrada çayı koydum yanında bir sandviç yanınıza geldim..sizle kahvaltı ediyorumsırnaşık şey

oy masallahsırnaşık şey

taa geçen hafta salı günü saçlarıma röfle yaptırdım..
o zamandan beri de kendi adıma hiç bir şey yapmadım yapamadım..
içtiğim herşey sütüm olsun diye kızım için,yediğim her şey de öyle..evdeyim oturuyorum kızım için..
sanırım kendim için yaptığım tek şey kk ya ve msne girmek oluyor..

Fala bakabiliyonmuki?

evet ama sadece içimden geldigi zamn..öyle had fal bak dedikleri zamn degil..

bazen içimde geliyor hadi kapada falına bakayım diyorum..işte ozamn bakabiliyorum..cıkar mı cıkmıs mı iyimi kötü mü baktıklarıma sormak lazım:delphin:

Bana dediğin için içinden gelmiş gibi kabul ediyorum...............

ay gercekten içimden geldii birilkte olsaydık bakardım şimdii..bilmedigim bir hüzün hissediyorum sende...adı cok baska..

dur surayada yazayım

bugün kendim için arzuya gidip kahve içtim şimdide fal bakıyoruzsırnaşık şey

Tamam canım bendesin ve bana fal bakıyorsun.
Hüzünden başka ne diyonki bana şeker?

arzu okadarda degil herhalsırnaşık şey..burdan olmayan kahveden fal bakayım sana..medyummuyum benkaydirigubbakcemile3

Back