• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

oyy oyy sen beni gölgede bırakmışın, ben o kadar da değil de işte güzel hissediyorum kendimi delikafadulden

senin herseyin güzeldirrr şaşem benimmmmmmm:asigim:
(görmesemde hissediyommm)en güzelde yüreginnn:asigim:muccckssss

senin herseyin güzeldirrr şaşem benimmmmmmm:asigim:
(görmesemde hissediyommm)en güzelde yüreginnn:asigim:muccckssss

:1hug: canımsın yaa a.s.
ben gördüm de biliyorum avatarından kopya çektim, seninde kendin en az yüreğün kadder güzelmişşşş :))) Şeniz

klAsik müzik actım onu dinliyorummm..ay cok seviyorum yaaa

Son düzenleme:
cok güzel bir makyaj yaptım...:)

Sabah wrt. sınavımda kocaman bi essay yazdım.Hemide 10 numara oldu.Şimdi evde keyfime bakıyorum.Müzik dinliyorum kahve içiyorum.Huzur bu işte:kahve:

sabah sabah bir güzelll cikolata yedimmm..yakında suma güreşcilerini gecicem valakaydirigubbakcemile3

en sevdiğim elbiseyi giydim, e tabi boş gitmez, makyajımı saçımı yaptım, çok güzelim yine sositososito sositososito :lepi: :lepi:

akşam sefgülümle buluşşçaaam :))))
tatlı tatlı yüzüme baktığında kendim için yaptığım en iyi şeyin onun yanında olmak olduğunu düşünücem :asigim:

kendim icin uzun zamandir bisey yapmiyorum kk ya girip vakit gecirmek haric tabiia.s.
istesemde pek yapamam cünkü kizim bana cok düskün ama asiri elinden gelse wc dede yanimda gelicek:jeyyar:
allah var esim hep der bakayim kendinle ilgilen arkadaslarinla bulus ama nerdeeee benimki ne bensiz disari cikar nede beni brakir ama cokda yakinmiyorum acikcasi evdede öyle bi dakka ayrilmaz benden ama allah var cokda kafa ütüleyen bi cocugum yok en azindan annecigim simdi kitap okuyorum yada basim agriyo susarmisin dedigimdede süt dökmüs kedi olup cikiyo :) masallah
ama kendime vakit ayirdigim an yazicam birdaha söz sekerima.s.

kendim icin uzun zamandir bisey yapmiyorum kk ya girip vakit gecirmek haric tabiia.s.
istesemde pek yapamam cünkü kizim bana cok düskün ama asiri elinden gelse wc dede yanimda gelicek:jeyyar:
allah var esim hep der bakayim kendinle ilgilen arkadaslarinla bulus ama nerdeeee benimki ne bensiz disari cikar nede beni brakir ama cokda yakinmiyorum acikcasi evdede öyle bi dakka ayrilmaz benden ama allah var cokda kafa ütüleyen bi cocugum yok en azindan annecigim simdi kitap okuyorum yada basim agriyo susarmisin dedigimdede süt dökmüs kedi olup cikiyo :) masallah
ama kendime vakit ayirdigim an yazicam birdaha söz sekerima.s.

Aynen valla senin gibiyim bende. :emir_bebek:

boynere götürttüm kendimi..

çamaşır almaya ama bendenim yoktu senağlama

bu sayılır mıkaydirigubbakcemile3

diyet yapmaya çalışıyorum güya ama profiterol aldım yedimmmmmmcokacimcoook

bugün konsere gittiiiiim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hem de yapmam gereken bisürü iş varken :roflol:

laf ebesiyle buluştum. bir güzel gezdik sonrada starbucksta kahvemizi içtik. onu çok özlemişim. msnda konuşsakta ,tekrar görüşmek iyi oldu.......

cok güzel bir makyaj yaptım...

Back