• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

eckhart tolle un bi kitabını okudum 200 sayfa kadar gitmişim, varolmanın gücü, tavsiye ederim

bir haftadır beğendiğim güneş gözlüğünü bugün aldım
uzun zamandır konuşmak istediğim arkadaşımla bugün uzun uzun dertleştim

oğlumla çay bahçesine gittim manzara seyredip çayımı yudumladım. İyi ki varım :)

makyaj yaptım $www_sevdaseli_net132.gif

güzel bir banyo yaptım$abf0b73b444c66d0303872d78cf28522.gif

balkonda kahve:126:ve sigara keyfi yaptım$msntr.com--brunette.gif

kaşlarıma bakım yağı sürdüm$0800ea0c913b86d16df5db92f47f2404.gif

Son düzenleme:
bugun değil uzun zamandır kendim iççin birşey yapmıyorum sıkıntılarla boğuşuyorum gaza geldim burayı okuyunca bir günümü değil bir haftamı ayırıcam kendime :) galiba bugunde kendim için plan yapmış bulunmaktayım :D

sigarayı az içtim , kullanmaya kıyamadığım parfümümden heeerrrr yanıma boool bol sıktım , nefis bi yemek yedim :40:

öğlene kadar uyuyup;sonrada kendime cok guzel bi kahvaltı hazırladım. bütün gün pinekleyip keyif yaptım. şimdide sporumu yaptım. güzel büyük bi elma alıp tv karşısına gecip uyku moduna gecmeyi bekleyecegim :)

ayy bu oyun bölümüne taşınsın aslında güzelmiş, saçlarımı kestirdim ilk defa kestirdiğim zaman mutlu oldum ağlamıyorum :KK200::KK45:

Çok şey yaptım :D insan yanlız olunca kendine zaman ayırabiliyor :D
#yaşasınyanlızlık
Kitap okudum
Spor yaptım
Yüzüme bakım yaptım
Dışarı çıkıp hava aldım çocukları,köpeğimi sevdim
(Aklıma gelen bu kadar şimdi canım çekti bol köpüklü bi sütlü kahve yapıp kitabıma devam edicem)

Back