bugun kendim için yağmur altında yurudum ve şimdide kahve içiyorum..
Vallaha uzun zamandir kendim icin birsey yapmiyorum...belki aylar oldu hala bir berbere gidip kaslarimi aldirmadim...sacim basim deseniz hic önemsemiyorum...topuz yapiyorum o kadar...-tatlicadiarzu-
Icimden gelmiyor ne biliyim salldim kendimi ...cok kiziyorum aslinda kendime...ama suan icin elimde degil...eskiden rikitsiz disari cikmazdim simidede bir kalem cekmek bile istemiyorum.:çok üzgünüm:
Valla benimde canım çekti bende yapayım $öyle köpüklü bi kahve :içelim:oh oh sefamız olsun sekerim bende kahve içiyorum...hadi söyle birlikte karsılıklı içelimkaydirigubbakcemile3
Vallaha uzun zamandir kendim icin birsey yapmiyorum...belki aylar oldu hala bir berbere gidip kaslarimi aldirmadim...sacim basim deseniz hic önemsemiyorum...topuz yapiyorum o kadar...-tatlicadiarzu-
Icimden gelmiyor ne biliyim salldim kendimi ...cok kiziyorum aslinda kendime...ama suan icin elimde degil...eskiden rikitsiz disari cikmazdim simidede bir kalem cekmek bile istemiyorum.:çok üzgünüm:
Valla benimde canım çekti bende yapayım $öyle köpüklü bi kahve :içelim:
Noldu la, depresyondamısın yoğusamCADIARZU
Silkelen ve kendine gel Sultan huuuukaydirigubbakcemile
sanırım hayatında yolunda gitmeyen canını sıkan birseyler var..ve bu yüzden içinde isteksizlik olusmus..biraz dinlen kafanı dinle..kafandaki herseyi sil at..
eminim iyi gelecektir..
Ne güzel bizde içelim birkahve yaaa...............
Bugün kendim için güzel bir kahvaltı hazırladım.
Şimdi de kahvemi yaptım içiyorum kk da takılıyorum.
kendime program yaptım düzensizliğime son vermek içinkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?