Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

Law__

Yüz,gez,oku,izle,dans et👌
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
3.122
1.709
373
36
kocamıza,cocugumuza,annemize,babamıza,dostumuza,cevremize bir sürü seyler yaparızda peki ya kendimize..???hiç kendimize vakit ayırıyormuyuz?kendi mutlulugumuz için birazda olsa caba harcıyormuyuz?
zaman akıp gidiyor...dur demek imkansız...ve hayatta bizim hayatımız neden kendimiz içinde birseyler yapmıyalım ki degil mi..hadi kalkın ozamnsengözlerimebaksanab

iyi veya kötü kücük veya büyük hiç önemli degil sadece kenndin için hergün birsey yap ve onu paylas bizimle...kaydirigubbakcemile5

hadi dökülün bakalımm:asigim:

Son düzenleme:
bugun kendim için yağmur altında yurudum ve şimdide kahve içiyorum..

oh oh sefamız olsun sekerim bende kahve içiyorum...hadi söyle birlikte karsılıklı içelimkaydirigubbakcemile3

Vallaha uzun zamandir kendim icin birsey yapmiyorum...belki aylar oldu hala bir berbere gidip kaslarimi aldirmadim...sacim basim deseniz hic önemsemiyorum...topuz yapiyorum o kadar...-tatlicadiarzu-

Icimden gelmiyor ne biliyim salldim kendimi ...cok kiziyorum aslinda kendime...ama suan icin elimde degil...eskiden rikitsiz disari cikmazdim simidede bir kalem cekmek bile istemiyorum.:çok üzgünüm:

Bugün daha bi özene bezene makyaj yaptım niye bilmem:sm_confused:, saçlarımı düzleştiriciynen düzleştirdim:asigim:, işe gelirken müzik dinledim, (bugünlerde sanat musikisi takılıyorum), saat 10.44 itibariyle kendim için yaptıklarım bunlar.

Noldu la, depresyondamısın yoğusamCADIARZU

Silkelen ve kendine gel Sultan huuuukaydirigubbakcemile

sanırım hayatında yolunda gitmeyen canını sıkan birseyler var..ve bu yüzden içinde isteksizlik olusmus..biraz dinlen kafanı dinle..kafandaki herseyi sil at..
eminim iyi gelecektir..

Noldu la, depresyondamısın yoğusamCADIARZU

Silkelen ve kendine gel Sultan huuuukaydirigubbakcemile

Galiba kuzu hec iyi degilim buaralar-tatlicadiarzu-....gececek be..evvelallah...

sanırım hayatında yolunda gitmeyen canını sıkan birseyler var..ve bu yüzden içinde isteksizlik olusmus..biraz dinlen kafanı dinle..kafandaki herseyi sil at..
eminim iyi gelecektir..

Evet canim...zaten yakinda kiz kardesime gidicem biraz degisiklik olucak benim icin..sanirim daha iyi olucam...insallaha.s

bugün evdeyim dişin cok kötü agrıyor........izinliyim........geç kalktım.....kavaltımı yaptım.......oturdum pc basına........aksama kadar ne olucak bakalım........

Bugün kendim için güzel bir kahvaltı hazırladım.
Şimdi de kahvemi yaptım içiyorum kk da takılıyorum.

kendime program yaptım düzensizliğime son vermek içinkaydirigubbakcemile5

hiç bişey yiyemiyordum bi kaç gündür bulantılarım vardı sabah kalktım yoğurtlu çorba yaptım ekndim için bi güzel yedim bulanmadıda midem :teytey:

tubicim resmen oturdum düşünüyorum.........

bugün kendim için naptım...........

ne kadar ihmal ediyoruz kendimizi ya, bişey bulamıyorum naptım bugün kendim için??? sadece kaytardım işlerden, kkda takıldım, bu bana iyi geliyo. bu sayılırmı :)))

uzun zamandır aksattığım çizimlerime döndüm:ecrin_bebek:aaaaaaaaaaaa bizde kahve bitmiş ama çokda canım çekdiyidisenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…