Bugün Kendin İçin Ne Yaptın?

göbek attımmohhhhhhhh sefam olsunn:)))))))))

bugün yan gelip yattım keyfime baktımhihoyyyt

nehirde oturdum ve temiz havayı ciğerlerime çektim manzaraya daldım

nehirde oturdum ve temiz havayı ciğerlerime çektim manzaraya daldım
Bizim burda da nehir neyin bişey olsa keşke.Ulan göl olsun balçıklı ona bile razıyım ama nerdeee.Heryer beton,ormana kaçsam havada soğudu yaşanmaz Neyse çemkirmeyi bırakayım
Bugün kendim için bol bol şarkı dinledim ve kalkıp oynadım,aslında hergün yaptığım şey

bugün tavuk canım istedi fırında unuttum bir daha kendim için birşeyy yapmıcam

Bugün ayna karşısında çok vakit geçirdim
Güzel hazırlandım
Süperdim okulda daha napim :86:

cilt bakimi yaptim kendikendime,beklerken bol köpüklü türk kahvesi ictim bide güzel fal baktim(attim tabi kafadan hep pozitif seyler gördüm)2 saattirde nette dolasiyorum ,müzik dinliyorum

çok istedik bebek yaptık
artıkın kendim için bişe yapamıoooomm :95::95:
kahve yapıp içmek bile artık lüks yani ahaaa bir fincan kahveyi sıcak sıcak içtim :92:
hee kızımla gazımız olmasın die rezene içtim :89:

kendim için domatesli pilav yaptım yedimm
çok canım istiyordu
şimdide yürüyüşe çıkacımm

daha önce hiç yemediğim bir yemeği pişirdim sonuç kötü oldu hiç beğenmedim, ama en azından denedim, artık o yemek hakkında yorum yapabilirim

işten kafamı kaldıramadım, sadece yine yeni bi yemek denedim, teflonda kaşarlı mantar, yine bi kk tarifi (ben hep fırında mantarlı tavuk üstüne az koyardım) harika olduuuu

Bayramda güzel olayım derken kıyafetler yüzünden hastalandım şimdi iyileşmek için mandalina soda aldım belki faydası olur diye
Henüz bi değişim yok ama bayan olmak baya zor iş o kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…