Bugün hangi parfümü kullandınız ?

H Hickimse_ tatlım armani mania orjinalini mi kullanıyorsun?
Yok kuzum d&p versiyonunu kullanıyorum orjinaline çok çok yakın :) ama ben en çok orjinalini beğendim çünkü ilk sephorada keşfetmiştim bu kokuyu orjinalinin tenimde duruşuna hayran kalmıştım mutlaka alıcam orjinalini

Son düzenleme:
Bende geçenlerde boynerde denedim çok güzeldi bende birkaç parfümü bitirdikten sonra almayı düşünebilirim:)

onun kadar silajı yüksek bir kokuya hala rastlamadığım için coco madamoiselle

onun kadar silajı yüksek bir kokuya hala rastlamadığım için coco madamoiselle
Harbi dehşet bir parfüm yaa.. Biraz da fiyatı uygun olaymış .. Ahh.. Müdavimi olabilirdim.. Dp o kadar parfümü çok iyi taklit ediyor.. Bir bunu beceremiyor.. Açıklarının alakası yok orjinaliyle

Harbi dehşet bir parfüm yaa.. Biraz da fiyatı uygun olaymış .. Ahh.. Müdavimi olabilirdim.. Dp o kadar parfümü çok iyi taklit ediyor.. Bir bunu beceremiyor.. Açıklarının alakası yok orjinaliyle

canım evet dpdekı bence de ıyı değil ama bargellodakı daha fena hatta iğrenç diye mecbur dpden aldım..cok yakındır orgınalını alıcam bunun..once sevmıyordum sert gelıyordu ama sanırım o sertlık orgınalınde yok..ne zaman gıtsem deneme şansım olmadı ama sırf yayılan bır koku dıye alıp duruyorum

Coco mademoisselle'i çok seviyorum. Dp de iyi yapıyor diye düşünüyorum ben.
Biri de david walker'da çok iyi olduğunu söylemişti. ^.^

Coco mademoisselle'i çok seviyorum. Dp de iyi yapıyor diye düşünüyorum ben.
Biri de david walker'da çok iyi olduğunu söylemişti. ^.^
Orjinalini kullandın mı bu parfümün canım? Ben bir iki sene önce dp den almıştım.. Ama kullanamadım çöpe attım.. Bargellodakini söylemek bile istemiyorum..resmen kelalaka..
Belki benim aldığım dönemde esanslarda bir bozukluk vardı.. Dp nin çoğu parfümü kötüydü.. Düzeltmiş olabilir.. O yüzden ben iki sene önceye göre yorumumu yapmıştım.. Dp den tekrar bir deneyeceğim

Ben değil arkadaşım kullanıyordu.
Oradan biliyorum.
Dpden de istediği zaman sıkabilmek için almıştı öyle. O da çok güzeldi. 3 yıl önce falandı işte aldığında.
Ama dpde olabiliyor öyle şeyler. Armani night olayını hep yazmışımdır. Çok sevdiğim bir kokuydu. Bir gün her zaman aldığım şubesinden değil de başka yerden aldım.
Limon kolonyası gibiydi. Attım sonra. Hot couture da öyle olmuştu bir ara. Sadece biber kokusu vardı. Onu da atmıştım. Ellerinde kalıp bozuluyor mu nedir bazı kokular... Onlar denk gelince kötü oluyor.

benım tek bıldıgım dpdekı mademoiselle hapşırtıyor sonra guzel bı esans kalıyor kotu degıl ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…