- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.641
Anna sui dreams kullandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu kokuyu tarif edebilir misin? Merak ediyorum. Bright crystal tarzında mı?Versace crystal noir ... Doyamıyorum koklamaya.
bright crystal ile koku olarak hiçbir benzerlikleri yok canım.. crystal noir baharatlı ve çiçeksi bir koku ama tatlı aynı zamanda. hindistancevizinin yoğun hissedildiği bir kokuCanım bu kokuyu tarif edebilir misin? Merak ediyorum. Bright crystal tarzında mı?
Teşekkürler canımmm.. Hindistan cevizi kokusunu da severim.bright crystal ile koku olarak hiçbir benzerlikleri yok canım.. crystal noir baharatlı ve çiçeksi bir koku ama tatlı aynı zamanda. hindistancevizinin yoğun hissedildiği bir koku
Canım bu kokuyu tarif edebilir misin? Merak ediyorum. Bright crystal tarzında mı?
Ne zamandır aklımda fırsat olmadı denemek.. Ama şimdi daha da heyecanlandım bakacağım mutlaka..jasmin Noiri çok beğeniyorum onun gibiyse kesin beğenirimOna hiç benzemiyor. Bright crystal çiçeksi ve benim hiç beğenmediğim bir koku.
Crystal noir için tanım yapamıyorum. Hem baharatlı gibi hem de tatlımsı hafiften. Çiçeksilik de var. Ama en sevdiğim yanı jasmin noir gibi çok şık ve ağırlığı olan bir koku oluşu. Çok kadınsı. Mutlaka denemelisin. Hiçbir kokuya benzemiyor.
Jasmin noir'e koku olarak benzemiyor.Ne zamandır aklımda fırsat olmadı denemek.. Ama şimdi daha da heyecanlandım bakacağım mutlaka..jasmin Noiri çok beğeniyorum onun gibiyse kesin beğenirim
Nasıl bir koku kuzum bu?Bugün Hugo boss intense sıktım
Hafif baharatlı bir koku.. Ne ağır ne hafif.. Yaz kış kullanılabilecek tarzda bir parfüm.. Dikkat çekici.. Baştan çıkarıcı bir kokusu var.. Ben çok severek kullanıyorum.. Kadınsı bir koku bitanemNasıl bir koku kuzum bu?