- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.601
Yok ben daha parfum marfum bakmicam beynim mutasyona ugruyo sonraçok guzel o da ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben daha parfum marfum bakmicam beynim mutasyona ugruyo sonraçok guzel o da ya
çok guzel o da ya
aramıza hoşgeldin tatlım bizde parfümleri bitirip bitirip bitince ne alsak diye düşünen tayfadanızEvet bende tereddutle aldim ama severek kullaniyorum.bitince ne alsam diye dusunuyorum simdi.
aramıza hoşgeldin tatlım bizde parfümleri bitirip bitirip bitince ne alsak diye düşünen tayfadanız
bende oyle.tek bi parfume bagli kalamiyorum ben yaa.degisik degisik kullaniyorum.
Yok ben daha parfum marfum bakmicam beynim mutasyona ugruyo sonra
aslında en guzelı 2 çeşit te olmuyor bı turlu =)
niye canim. ben bazen gunluk kullandigimi ayiriyorum.en sevdigimi de aksam falan cikicaksam yada biyere gidiceksem kullaniyorum.
ya ıkı cesıt oldu mu koku senle butunlesıyo bı gunduzluk bı gecelık yeterlı ama ıste ben doymuyorum en az 5 cesıt kullanıyorum
karar verıp 2 çeşite donmek ısterdım ))
kokumla tanınmak ıcın
evet seninki biraz fazla olmus
dedigin gibi kokunla taninmak guzel bisey ama parfumlerr daha guzell
amaann bosver o an hangisi hosuna gidiyosa kullan.
gercı oyle yapıyoz ruh halımıze gore sıkıp cıkıyoruz
e can bu cekıyo :=))) di mi ama
Ben iki cesit yaptim arik ya =) canim tatli koku istediginde chance ve flowerbomb kullanicam.. Canim ciceksi istedigin dede envy me ve tommy girl kullanicam =) nasil bal bidonumaslında en guzelı 2 çeşit te olmuyor bı turlu =)
Ben iki cesit yaptim arik ya =) canim tatli koku istediginde chance ve flowerbomb kullanicam.. Canim ciceksi istedigin dede envy me ve tommy girl kullanicam =) nasil bal bidonum
Aa gerçekten bal bidonum.. ama ben yinede vazgeçmezdim chance dan demiştin.. yok chance dan vazgeçme sakın alışır erkek arkadaşın bunun kokusuna ozaman oda vazgeçemiycek chance dan.. =) organzada gerçekten güzel ama ya senin için bakmıştım bende gerçekten çok şık bakımlı kadın kokusu demiştim.. insana kendini şık hissettiriyor organza.. envy me zaten masum çiçeksi bir kokudur.. aslında organza envy me ve chance bunlar çok harika bir seçimler bence.. hatta senin için tek envy me bile olsa yeterli.. ama sırf erkek arkadaşın sevdiğinden değil sanada nasıl hissettirdiği önemli..aynen kuzum chance da tatlımsı koku sınıfında sekerlı degıl tabı kı..
ben de the one ı cıkardım cok guzel kıyafetlerde dolapta falan gunlerce kalıyor ama sılajı yok gıbı yanı bırı gelıp te sormuyor ne sıktın dıye yenı sıkmıs olmadıgın surece
la vı est belle de guzel ama sadece dip bır seker notası gıbı gelıyo o yuzden kalıcı aqualıne pink sugar gıbı ya da fantasy gbı algıladıgın sadece yanık sekermıs gıbı o yuzden o da tam benlık degıl
gene basladık
ya degıl ıste bunları da eledım adam akıllı bı gozumde envy me ıle organza
chance ı da guzelmıs falan demedı erk. ark ama olsun alısıcak baska caresı yok ben kullanıcam bunu
dun de malum olmus gıbı acaba bırımızın erk.ark.begenmese bu kdr sever mıyız dedım benım kı begenmedı
Aa gerçekten bal bidonum.. ama ben yinede vazgeçmezdim chance dan demiştin.. yok chance dan vazgeçme sakın alışır erkek arkadaşın bunun kokusuna ozaman oda vazgeçemiycek chance dan.. =) organzada gerçekten güzel ama ya senin için bakmıştım bende gerçekten çok şık bakımlı kadın kokusu demiştim.. insana kendini şık hissettiriyor organza.. envy me zaten masum çiçeksi bir kokudur.. aslında organza envy me ve chance bunlar çok harika bir seçimler bence.. hatta senin için tek envy me bile olsa yeterli.. ama sırf erkek arkadaşın sevdiğinden değil sanada nasıl hissettirdiği önemli..
orjinalı bende çok kalıcıydı fıstığım ya aşırı hemde edt olmasına rağmen çok şaşırmıştım.. montuma sinmişti kokusu vestiyerde asılıydı sinmiş heryere vestiyerin önünden her geçtiğimde kokusu burnuma gelirdi.. kıyafette daha kalıcı oluyorlar ya.. =))yani fıstıgım ♥ envy me nın de burdakı arkadaslar soyledıgı gıbı orgınalının kalıcıgı az dpdekı daha ıyı
ben de ıkısını sıkıyorum sımdılık ama orgınalımde 5 fıs anca kalmsıtır
içiyorum mubarek aynı gun birden fazla koku sıkmak da ıyı degıl
atıcam cogunu olmucak boyle dagıtma operasyonuna devam =)
orjinalı bende çok kalıcıydı fıstığım ya aşırı hemde edt olmasına rağmen çok şaşırmıştım.. montuma sinmişti kokusu vestiyerde asılıydı sinmiş heryere vestiyerin önünden her geçtiğimde kokusu burnuma gelirdi.. kıyafette daha kalıcı oluyorlar ya.. =))
Doğrudur fıstıkım.. dediğin gibi her ten ağır kokuları kaldırmıyor kimi tende de ağır kokular uçuyor gidiyor.. mesela kimi tende ağır kokular hafif kokuyor.. kimi tende de acımsı hacı yağı misi gibi kokuyor parfüm seçerken bunlara dikkat etmeli bence.. aa şu parfüm modaymış şöyle övülüyor böyle seviliyor denilipte.. hiçç denenmeden kokusuna bakmadan alınmamalı.. önce bi sıkılacak tende duruşuna bakılacak arkadaş.. sana yakışıyorsa alınacak o parfüm..aynen envy me dıgerlerıne bakınca yıne ıyı canım..ben ısterım hıc gecmesın ama o mumkun deıl zaten
ama ben bısey fark ettım kıyafette sekerlı kokular kaldıgı ıcın genelde uzaktan dıkkat cekıyor ama benım tenım de hafıf kokular kalıyor
orgınalerı tabı acıkları tenıme denemeye yıne de korkarım
elie saab dıye parfum vardı hanı portakal cıceklı ballı o kokuya asıktım arap kokusu dıye gıttım sephorada bılegıme sıktılar
diğer bılegıme de eau olan bahar ıcın olanı sıktılar
kışlık olandan eser kalmadı ama eau olan yazlık olan 1 gun boyunca tenımdeydı ancak dustan sonra gectı
galıba benım tenıme agırımsı kokular sevsem de gıtmıyor olabılır