- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
- Konu Sahibi berfinbilgen
- #1.681
Chanel Chance Eau Tendre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım victoria secret ın vücut spreylerini nerden alıyorsun?Victoria's secret pure seduction vücut spreyi
Bazen mağaza bazen trendyolda indirime giriyor ordan canımCanım victoria secret ın vücut spreylerini nerden alıyorsun?
Kızlar kotonun pink crystal parfümü victoria secret bombshell in aynısı. Fiyatıda 30 tl ydi
Ayy kuzum bi bakmak nasip olmadı bu parfümeNarciso Rodriguez for her kullandım. Pembiş olanını..
Çok tatlı, cici bir koku canım..Fresh bir parfümde.. YYazın bile kullanılır.. Kesinlikle denemelisin.. Gucci envy me ye benzetemedim koku olarak ama onun kadar hoş bir parfüm.. Bombshell biraz şekerli çiçeksi gibio nasıl bı koku canım ya sureklı goruyorum bızım buradakı kotonda yok satıyor kapış kapış şekerli bişey degıl mı o
bu arada envy me ye de benzetmısler onu
Aa mutlaka bakman gerekir bitanem çok çok güzel bir parfümAyy kuzum bi bakmak nasip olmadı bu parfüme
Evett fıstığım yaa senin zevkinle benim ki uyuşuyor zaten bi gidebilsem sephoraya mutlaka bakıcam bu parfümeAa mutlaka bakman gerekir bitanem çok çok güzel bir parfüm