- 19 Kasım 2018
- 4.097
- 6.974
- 158
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
- #3.541
Ben de çok beğeniyorum. 4 Mevsim kullanılır .bende bugün europhia sıktım, mis gibi
yorumları okuyunca beğenmeyenler çıkıyo arada; şaşıp kalıyorum bu kokuyu nasıl beğenmez insan diye:)
zevk meselesi tabi herkes aynı kokuyu beğenseydi tek tip olurdu herhalde parfümlerde
Arkadaşlar aranızda sansiro marka kullanan var mi kalicimi ve kokusu orjinaline yakin mi
Beyonceyine yeniden J.lo Glow bayılıyorum bu kokuya kaydirigubbakcemile3
Bvlgari- Voile de Jasmin parfümünü almak istiyorum kokusunu bilen varmı arkadaşlar ?
Daha önce bende bargellodan alip kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Şu an loristen good girl aldım. Esansı yüksek olanlardan. Çok kalıcı gardolabimi ne zaman açsam parfum kokusu geliyorPaco Rabanne Olympea Legend
efsane bi koku keşfettim sadece ben bileyim istiyordum ama dayanamadım günlerdir sıkıyorum oysa ki
Good girl de kullandım geçen kış. Ama bu kadar her kişiden övgü almamıstım. fakat good girlde güzel koku. Bu arada benim dedgim klasik olympea değil. Olympea legend diye geçiyor. Sanırım olympea’nın flankeri.Daha önce bende bargellodan alip kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Şu an loristen good girl aldım. Esansı yüksek olanlardan. Çok kalıcı gardolabimi ne zaman açsam parfum kokusu geliyor
koku içeriği nasıl canım ?Paco Rabanne Olympea Legend
efsane bi koku keşfettim sadece ben bileyim istiyordum ama dayanamadım günlerdir sıkıyorum oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?