• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Farmasi Bianca :) ne kadar güzel bir kokuymus

Şu beyaz şişesi olan mı nasıl bi kokusu var.Kalıcı mı?

Beyaz çiçek/misk amber karışımı gibi tam yazlık bir koku :) edt olmasına rağmen beni tatmin etti kalıcılığı günde 1-2 tazelenmesi gerekli zaten calvin klein beauty muadiliymis

Avondaki attaraction parfümü kullanıyorum. Böyle çiçeksi hafif ama kalıcı bir parfüm arıyorum farmasiden. Attaraction gibi bir koku olursa sevinirim.

Avondaki attaraction parfümü kullanıyorum. Böyle çiçeksi hafif ama kalıcı bir parfüm arıyorum farmasiden. Attaraction gibi bir koku olursa sevinirim.

Farmasi Glomours, Chese Me, Bianca, Nympe, Sensinatiol ve Reina beğendiğim kokular ( adlarıni dogru yazamamis harf hatalari yapmis olabilirim). Kucuk tester şişelerinden deneyebilirsin 🌸

Bende bugün Zara Black Amber Intense kullandım. Allam yareppim sonsuza dek sadece onu kullanacagim hayatımin parfumunu lütfen artık karşıma çıkar 🤲

Farmasi Glomours, Chese Me, Bianca, Nympe, Sensinatiol ve Reina beğendiğim kokular ( adlarıni dogru yazamamis harf hatalari yapmis olabilirim). Kucuk tester şişelerinden deneyebilirsin 🌸

Bende bugün Zara Black Amber Intense kullandım. Allam yareppim sonsuza dek sadece onu kullanacagim hayatımin parfumunu lütfen artık karşıma çıkar 🤲

Teşekkür ederim:)

burberry london.
kızlar bi ara jil sander sport diye bir koku var pembe yazılı, artık üretilmiyormuş. bana önceden hediye gelmişti, içinde azıcık kalmış, arkadaşım bayıldı ona almak istiyorum ama ona benzer koku var mı biliyor musunuz?

Lady million bu sıcak havalar için biraz ağır ama yine de seviyorum..

Serin hava kokularımı çok özledim :110: hava sıcak nem var bide yogun bi parfüm sıkınca iyice bunaliyorum. Kokularından nefret etmemek için anca gidip şişelerini kokluyorum cağnım parfümlerimin. Ah Tom Ford Velvet Orchidim, Bvlgari Jasmin Noirim, Ch 212 Sexyim elbet buluşacağız son 1 buçuk ay :cry:

Gündüzden emotion violet deo sıktım akşama doğru d&g the one. Hepsi benim bebeklerim:KK15: Bi kalbe alabileceğim birden fazla aşk parfüm olsa gerek. Bu alanda fazla ayran gönüllü ve çapkınım napim :)

Back