• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

kızlaaar bana sonbahar ve kışa gidecek vanilya kokusunun buram buram gelmediği çok sabunsu ve baharat içerikli de olmayan herkes tarafından beğenilebilecek aşırı marjinala kaçmayan öneri parfümleriniz var mı ? senelerdir vazgeçemediğim parfüm 212 sexy, tavsiyelerinize açığım :KK76:

Bana kokladigimda 212 sexy, givenchy absolutely irresistible, cacharel amor amor, gucci guilty ve armani si ayni tarz kokuyor gibi geliyorlar. Yani çiçek kokulariyla harmanlanmiş karamelize şeker gibi. iclerinden en begendigim gucci guilty. Tamamen tarzi farklı olsun dersen suan ki favorilerimden biri Zara Black Amber. D&G The One muadili dene istersen belki beğenirsin. Zaten the one'nin reklamlarinda Scarlett Johansson yer aldı bir kere en basta beni burdan fehtetti bu parfüm.

Bugun kullanmayanin dayak yediği avonun wish of love parfumunu kullandim :) cok harikasin ama keske bu kadar ele ayağa düşmeseydin be wishoflovecığım. Neyse boyle evde sokakta markettr hasret gidericez artik

Bugun gunduzden emotion love aksam noa sıktım 🌸

kızlaaar bana sonbahar ve kışa gidecek vanilya kokusunun buram buram gelmediği çok sabunsu ve baharat içerikli de olmayan herkes tarafından beğenilebilecek aşırı marjinala kaçmayan öneri parfümleriniz var mı ? senelerdir vazgeçemediğim parfüm 212 sexy, tavsiyelerinize açığım :KK76:
dolce and gabbana the only one olabilir

Cacharel noa. Kışada cok yakisiyormus

Bayadır güzel bir parfüm arıyorum bi denk gelmedi yok yok yok sürekli kullandığım kokulardan sıkıldım.

Normalde parfüm kullanamam lakin G.Armani my away kokusunu ve şişesini begenerek kullanıyorum 😀♥️

Back