• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

Burberry Classic :KK36: Avon parfümlerinden sıyrılıp yeni kokular denemeye basladigim dönemde ilk kokladığım parfümlerden biri kendisi ( diğerleri burberry weekend ve lacoste classic) Ve yine o ilk günlere gittim uzun bir aradan sonra. Çok bilimdik olduğu için almıyordum ama uzun zamandır cevremde kimse kullanmıyor :) hafif mayhoş, meyve tatlılığı ve vanilya karışımı kullanmayı seven kişiler sever diye düşünüyorum.

Arkadaşlar aranızda sansiro marka kullanan var mi kalicimi ve kokusu orjinaline yakin mi

Hiptonic poison ve lacoste pour femme kullandım bu markadan. Kaliciydi ve orjinaline benziyordu iki kokuda. Memnun kaldim .Ama her kokuda basarililar mıdır bilemiyorum.

Bvlgari jasmin noir :KK36: dunyaya bir parfum olarak gelseydim kesinlikle bu jasmin noir olurdu. Ama fiyati yüzünden surekli kullanima elim varmıyor biter diye ödüm kopuyo:110:

Paco Rabanne Olympea Legend

efsane bi koku keşfettim sadece ben bileyim istiyordum ama dayanamadım günlerdir sıkıyorum oysa ki:halay:
Daha önce bende bargellodan alip kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Şu an loristen good girl aldım. Esansı yüksek olanlardan. Çok kalıcı gardolabimi ne zaman açsam parfum kokusu geliyor

Daha önce bende bargellodan alip kullanmıştım ve çok beğenmiştim. Şu an loristen good girl aldım. Esansı yüksek olanlardan. Çok kalıcı gardolabimi ne zaman açsam parfum kokusu geliyor
Good girl de kullandım geçen kış. Ama bu kadar her kişiden övgü almamıstım. fakat good girlde güzel koku. Bu arada benim dedgim klasik olympea değil. Olympea legend diye geçiyor. Sanırım olympea’nın flankeri.

Gelip gidip sadece kapagini koklamakla yetindigim Jasmin Noirimi dedim bu koronanin bitecegi bizimde bi yere gidebilecegimiz yok diyip sadece 3 pıs sıktım bugun :) cok ozel bir koku benim icin ama fiyati 750₺ dayanmış ya :KK42:

tabi bi de bu rahatligimin arkasinda yine ikinci el uygulamadan %75 doluluk oraniyla jasmin noiri acil ihtiyaçtan satan bir saticidan 2. Şişemi yedeklememin etkiside oldukça büyük :KK68:

kızlaaar bana sonbahar ve kışa gidecek vanilya kokusunun buram buram gelmediği çok sabunsu ve baharat içerikli de olmayan herkes tarafından beğenilebilecek aşırı marjinala kaçmayan öneri parfümleriniz var mı ? senelerdir vazgeçemediğim parfüm 212 sexy, tavsiyelerinize açığım :KK76:

Back