• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün hangi parfümü kullandınız ?

yaz bitmeden dene mutlaka. ben bir 50lik bitirmek üzereyim. bir şişe daha alacağım. fiyatıda uygun mizuda falan
Tamam canım mutlaka alacağım kör alış olacak sanırım ama bugün sephoraya baktım göremedim. Genede kör alışa uygun bir kokuya benziyor mizudan alınca tarihte sıkıntı yaşadın mı bu kokuda?

Tamam canım mutlaka alacağım kör alış olacak sanırım ama bugün sephoraya baktım göremedim. Genede kör alışa uygun bir kokuya benziyor mizudan alınca tarihte sıkıntı yaşadın mı bu kokuda?
gratis,eve,watsons gibi yerlerde oluyor genelde. ben mizudan almadım canım. sen mizuyu tercih ediyorsun ya genelde ondan orayı örnek verdim. bence kör alışa uygun.

roses de chloe edp sini mi alsam bütçeye kıyıp edt mi alsam.bu arada lempicka bitti pek sevemedim,daisy marc jacobs hediye gelmişti yoksa kokusu çok cezbetmedi beni.roses de chloe yorumlar güzel tavsiye eder misiniz.flora by gucci de olabilir.gündemi geriden takip ediyorum maalesef.başka fikirlere de açığım.

roses de chloe edp sini mi alsam bütçeye kıyıp edt mi alsam.bu arada lempicka bitti pek sevemedim,daisy marc jacobs hediye gelmişti yoksa kokusu çok cezbetmedi beni.roses de chloe yorumlar güzel tavsiye eder misiniz.flora by gucci de olabilir.gündemi geriden takip ediyorum maalesef.başka fikirlere de açığım.
roses de chloe de edp edt ayrımı var mı? ben sadece edt var diye biliyordum. kullandım güzel bir koku ama bana ekşimsi geldi.

Back